Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Iza on June 09, 2010, 08:00:39 AMHihihihi, Bikec, morgen!Kako bo vreme čez 14 dni, da vem kako veliko potovalko in kake cotice napakirat za v vetrčk? Lep dan!IzaMorgen moja pričicaza tebe vreme bikec natetkatako da treba ne bo veliko potovalko nosit s sabo.Sej veš da veter pihal ti bo takokot želja tvoja bo.Jdra vetra polna soin v prihodnosti bo vedno tako.hehehepovem ti, da včeri sn dobu novo jadro heheheheby bik7
Hihihihi, Bikec, morgen!Kako bo vreme čez 14 dni, da vem kako veliko potovalko in kake cotice napakirat za v vetrčk? Lep dan!Iza
Sonce tebi se pa človek res nareži
Quote from: bik7 on June 09, 2010, 08:14:18 AMQuote from: Iza on June 09, 2010, 08:00:39 AMHihihihi, Bikec, morgen!Kako bo vreme čez 14 dni, da vem kako veliko potovalko in kake cotice napakirat za v vetrčk? Lep dan!IzaMorgen moja pričicaza tebe vreme bikec natetkatako da treba ne bo veliko potovalko nosit s sabo.Sej veš da veter pihal ti bo takokot želja tvoja bo.Jdra vetra polna soin v prihodnosti bo vedno tako.hehehepovem ti, da včeri sn dobu novo jadro heheheheby bik7 Hvala. Sej sm vedla, da boš vedu kaj morš napisat Jadro. Super! Kdaj ga gremo stestirat? Lep dan!Iza
O bikec, ko že na volji si ti,povej, kako meni kaže te dni saj zamikalo me je,da kar vprašam te...
bikec naš,ki nam odgovore daš,nekaj mi še jasno ni,prosim pomagaj mi,Bo pa še nekaj uradnegain zelo trdnega.Verjetno se meni po mislih podikaj drugega kot mislil si ti Le kaj naj to pomenilo bi,prosim odgovori mi.
Quote from: Gaja on June 06, 2010, 12:18:53 PMBik, bi jaz vprašala tvoje fižolčke, kako mi kaže to poletje. Poletje tukaj bosaj sonček sije že močnotebe pa skrbi kaj zgodilo se boFižolčki pa pravijo takoZačetku kr dost premišljevanja boin premaknila se boš težkoPotem pa počasi se začne odpiratiin mogoče ne bo šlo vse gladkokot si ti želiš močno.Vendar nič ne boj se ti stori korak kot ti srce veli.Mogoče bo zgledalo slabosej pri hazardu je takoče pa kaj ne bo šlone zapiraj se v školjko.Na koncu poletja pa bo vse zalaufalo.in novo se bo rodilotako da vse kar ne bo šlov pozabo potonilo.by bik7
Bik, bi jaz vprašala tvoje fižolčke, kako mi kaže to poletje.
Quote from: Neska on June 09, 2010, 09:11:29 AMO bikec, ko že na volji si ti,povej, kako meni kaže te dni saj zamikalo me je,da kar vprašam te... Kaj le po glavi se mota tiveliko premišljuješ ti.nedo se vmešava tizato pa kr oprezna bodi miby bik7
Quote from: bik7 on June 09, 2010, 11:00:10 AMQuote from: Neska on June 09, 2010, 09:11:29 AMO bikec, ko že na volji si ti,povej, kako meni kaže te dni saj zamikalo me je,da kar vprašam te... Kaj le po glavi se mota tiveliko premišljuješ ti.nedo se vmešava tizato pa kr oprezna bodi miby bik7 Res mam polno glavo misli...se bom spedenala ta vikend Kdo za se umešava pa ne razvozlam...sem že dobila to sporočilo Hvala dragi bikec