IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jernej, si me nasmejal.
Quote from: bik7 on January 10, 2011, 03:23:12 PMQuote from: Lisa on January 06, 2011, 10:53:25 PMBikec, mene pa zanima ljubezen oz.partnerstvo.Moški rojen v znamenju ...Poznam ga kratek čas.Kaj lahko pričakujem od njega?Je možna tu resna veza?HVALA!!! fižolčki tako govorijoda to partnerstvo je zanimivokar tudi resnejšo zvezo bi pomeniloprej pa se bo kako drugo razrešiloče bo tako kot mu je življenje namenilo.čeprav tebe ni lih vse kar bi te zadovoljiloin tebe v dvome spravilo.by 7Hvala za odgovor Tegale pa ne razumem/čeprav tebe ni lih vse kar bi te zadovoljilo in tebe v dvome spravilo/, zato prosim za podnapise kako to misliš?hvalalp
Quote from: Lisa on January 06, 2011, 10:53:25 PMBikec, mene pa zanima ljubezen oz.partnerstvo.Moški rojen v znamenju ...Poznam ga kratek čas.Kaj lahko pričakujem od njega?Je možna tu resna veza?HVALA!!! fižolčki tako govorijoda to partnerstvo je zanimivokar tudi resnejšo zvezo bi pomeniloprej pa se bo kako drugo razrešiloče bo tako kot mu je življenje namenilo.čeprav tebe ni lih vse kar bi te zadovoljiloin tebe v dvome spravilo.by 7
Bikec, mene pa zanima ljubezen oz.partnerstvo.Moški rojen v znamenju ...Poznam ga kratek čas.Kaj lahko pričakujem od njega?Je možna tu resna veza?HVALA!!!
Quote from: Pika on January 13, 2011, 07:58:58 AM Jernej, si me nasmejal. On vedno zna nasmejat ...
Quote from: Jernej on January 12, 2011, 06:53:10 PMBik spoštovani,tole bi vprašal.Do zdaj še sploh nisemna fižol se zanašal.Durs mi pošiljavalpte, biriče.Ki hočejo keš,pa jim ne pritiče.Da pripada jim, pravijo,to piše v zakonu.Ga potlej zapravijo,kar ni po bontonu.Na živce mi gre ta naš javni sektor.Prevetrit bi ga moralen gonič in direktor.Da zbezal na svetlo bivse zabušante,pijavke, neumnežein simulante.Mi na misel ne pride,da bi financiralkup take zalege,jim evre doniral.Zato me zanima,kaj zrnje ti pravi?Če odgovor bo dober,ga pa še objavi.Ja v čast naj mi boko moški fižolčke pobarajo.En se postavi je takoda odgovort ni težkoRad bi vidu da po tvoje bi biločene raje odgovora ne bo.Ni v navadi miodgovor prilagajati.Enako ti povem sedajprej kot spravim fižolke v vrećko nazaj.Ja glej pravijo takoda tolarčke ti hočejozdaj pa razmišlač tikako žep ne spraznu biuspelo ti ne boker proti veru pišat je težkonaj potolažim teda polovični uspeh čaka teče to le malo potrudiš se.by Bik 7
Bik spoštovani,tole bi vprašal.Do zdaj še sploh nisemna fižol se zanašal.Durs mi pošiljavalpte, biriče.Ki hočejo keš,pa jim ne pritiče.Da pripada jim, pravijo,to piše v zakonu.Ga potlej zapravijo,kar ni po bontonu.Na živce mi gre ta naš javni sektor.Prevetrit bi ga moralen gonič in direktor.Da zbezal na svetlo bivse zabušante,pijavke, neumnežein simulante.Mi na misel ne pride,da bi financiralkup take zalege,jim evre doniral.Zato me zanima,kaj zrnje ti pravi?Če odgovor bo dober,ga pa še objavi.
Quote from: ženska on January 13, 2011, 02:28:22 PMQuote from: Pika on January 13, 2011, 07:58:58 AM Jernej, si me nasmejal. On vedno zna nasmejat ... valjda zna še kaj drugega čene naj gre v knjižnico in nabavi knjigo G tačka.
Bikec, pravil pred časom si, da po novem letu lover uleti.Je to ta, ki ne gre mi iz glave, al naredim korak ali dalje pravim se budale?