Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Mačica on August 19, 2009, 03:11:05 PMLepo Bik, da si spet z nami. Sem te pogrešala (Tea, sori ). Kaj fižolčki kažejo meni na področju ljubezni? Ali bo ali ne bo? Hvala. Smrk, smrk. Bikec, a si pozabil na mene in mojo lbezen? Smrk, smrk.
Lepo Bik, da si spet z nami. Sem te pogrešala (Tea, sori ). Kaj fižolčki kažejo meni na področju ljubezni? Ali bo ali ne bo? Hvala.
Njet pozabu le časa mi je zmanjkalo. Ma zdej se pa bom potrudu.
Oj ti Bikec, ne glih moj, še jaz postavim vprašanje koj ...V ponedeljek nek termin imam,ki veže na sodelovanje se ...kaj fižolčki porečejo zame?Se zahvaljujem lepo,pa naj ti dan mavričen bo!
Bikec, veliko tvojih sem rim prebrala,zato prosim, če bi lahko še jaz kaj povprašala.Ker sem po naravi radoveden dvojček,zanima me, kaj pravi "moj" fižolček.Se nova mi služba obeta,al' ostanem v stari jarem vpeta?Kaj pravijo fižolčki za l'bezen,a ostaja to še vedno moja bolezen?Mogoče bom dobila veter v krilain se kot ptica selivka preselila?Hvala Bikec za prebrane rime,naj ti dan čim hitreje mine!Sonce zate naj posijein novih ti moči vlije!
Bikec, hvala ti za lep odgovor,upam vseeno na kak služben razgovor.Tujina meni ne diši, tukaj ravno tako dober kruh se dobi.Le službeni jarem vse težji je,le kaj, ko ni želje in ne volje!A saj praviš, da zame vseeno rožice zacveto,da moj svet (še) lepši bo!Najbolj pomembno pa je to,da dobim tisto, kar želim si močno Čeprav nisi nič o l'bezni rekel,sklepam, da si to v uresničene želje vpletel Hvala Bikec, sonce naj ti sije
Še sama bi povprašala bika, kako mi kaže na ljubezenskem področju v prihodnje? Sonček ali me čakajo še kakšne nevihte? Hvala za odgovor
Quote from: Missy on September 08, 2009, 02:08:23 PMŠe sama bi povprašala bika, kako mi kaže na ljubezenskem področju v prihodnje? Sonček ali me čakajo še kakšne nevihte? Hvala za odgovor Missika evo fižolčka dvasta se lepo postavilain ti sporočatada ti se z moškimi ne igrajpa boš ,dobilavse kar želiš si nazaj.Tko pravijo da neviht ne boče boš upoštevalakar narava pokazala ti boby bik7
Quote from: bik7 on September 08, 2009, 02:56:42 PMQuote from: Missy on September 08, 2009, 02:08:23 PMŠe sama bi povprašala bika, kako mi kaže na ljubezenskem področju v prihodnje? Sonček ali me čakajo še kakšne nevihte? Hvala za odgovor Missika evo fižolčka dvasta se lepo postavilain ti sporočatada ti se z moškimi ne igrajpa boš ,dobilavse kar želiš si nazaj.Tko pravijo da neviht ne boče boš upoštevalakar narava pokazala ti boby bik7 Del z nevihtami me veseli , me je pa zmedel del, kjer praviš, naj se z moškimi ne igram..glede na to, da to ni ravno moja značilnost, moram o tem delu v mojem primeru še malo razmislit Hvala za odgovor
Zaželela sem si sušilni stroj ...Kaj pravijo fižoli, pametno ali ......