In še v slovenščini za tiste, ki ne znate angleško:
1. Zlahka se zredim/Trenutno sem pretežka
2. Moji pretekli ali sedanji partnerji so odvisniki ali alkoholiki.
3. Redkokdaj prekršim pravila.
4. Težko rečem ne.
5. Svoje lase barvam v svetlejše tone ali imam svetle pramene.
6. Rajši pomagam ljudem individualno kot skupinsko.
7. Resnici na ljubo, imam živali in rastline rajši od ljudi.
8. Imam naravno rdečkast odtenek las, pege in na soncu hitro pordečim.
9. Kar naprej zbijam šale.
10. Zelo rada kakšno ušpičim in vztrajam pri svojem.
11. Sem izredno neodvisna in ne maram pravil ali avtoritete.
12. Na finančnem področju grem iz ene skrajnosti v drugo, enkrat imam veliko denarja, spet drugič sem popolnoma brez njega.
13. Nisem rada v središču pozornosti in se na družabnih srečanjih držim bolj v ozadju.
14. Od nekdaj sem verjela v življenje na drugih planetih in NLP, ki so me vedno privlačili.
15. Sem izredno pozorna do ljudi, ne glede na to ali so mi hvaležni ali pa ne.
16. Izvajam reiki ali druge oblike energetskega zdravljenja.
17. Moje življenjsko poslanstvo je bolj pomembno kot se poročiti in imeti otroke.
18. Resnično bi rada sedaj šla domov, ker vem, da Zemlja ni moj dom.
19. Čeprav vem, da sem drugačna od večine ljudi, mi njihova družba še vedno odgovarja in se z večino ljudi dobro razumem.
20. Vem, da imam magične sposobnosti, ki so trenutno še neprebujene.
21. Imam močne spomine in interese glede na prejšnja življenja v zvezi s časom kralja Arturja in Atlantide.
22. Prepričana sem, da so me živo sežgali ali ubili na kakšen drugačen način v času lova na čarovnice ali Inkvizicije.
23. Poglabljala sem se v Tarot in astrologijo.
24. Zelo me privlačijo zemeljske oblike duhovnosti, kot je šamanizem in obredi ob polni luni.
25. Imela sem življenjsko izkušnjo, ki mi je spremenila življenje, npr. resno nesrečo ali skorajšnjo smrt.
26. V preteklosti sem bila tako nesrečna, da sem hotela umreti in sem resno razmišljala o samomoru ali ga tudi poskušala narediti.
27. Spremenila sem svoje osebno ime ali sem resno razmišljala o tem.
28. Moji prijatelji in sorodniki večkrat pripomnejo: 'Sedaj si drugačna. Nisi več takšna kot prej.
29. Naredila sem ali trenutno delam drastične spremembe na večih področjih mojega življenja naenkrat (selitev, sprememba službe, ločitev) ali vse naenkrat.
30. Imam globoko duhovno znanje, ki ne izhaja iz knjig ali od duhovnih učiteljev.
Jaz sem zamenjala zadnji dve skupini, ker je 'Vstopnikov' veliko manj kot Modrecev.
Preštejte število pritrdilnih odgovorov. V prvi skupini so INKARNIRANI ANGELI, v drugi INKARNIRANI ELEMENTALI, v tretji ZVEZDNI LJUDJE, v četrti MODRECI in v peti VSTOPNIKI
Gaja