Author Topic: podedovane sposobnosti  (Read 9385 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
Re: podedovane sposobnosti
« Reply #15 on: May 20, 2009, 02:56:10 PM »
To se tudi jaz sprašujem :)
Moja prababica je imela polno težko doumljivih zmožnosti. Ena taka je napr. bila, da je vzela leseno palčko in z njo našla, kje se nahaja pod zemljo voda :o
Pa očetov stric je bil priznani vedeževalec v Zagrebu...
Jaz pa... nekaj se je "kazalo" že v otroštvu in kasneje, pa sem to zatrla, ker mi je bilo prenegativno :-\

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #16 on: May 20, 2009, 10:14:31 PM »
In če boš tako želela, boš spet odprla. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #17 on: May 20, 2009, 10:23:35 PM »

Sej bi rada, ampak res tako v popolnosti in na ful  :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #18 on: May 21, 2009, 04:39:11 PM »

Draga moja,

Vse pride ob pravem času. Ena izmed lekcij, ki jo marsikdo mora v današnjem času dati skozi je med drugim tudi potrpežljivost. Če bi se ti tvoji darovi odprli vsi naenkrat, bi se najbrž ustrašila. Gre za to, da se naučiš poslušati sebe in svojo intuicijo, zato se počasi daleč pride.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #19 on: May 21, 2009, 05:01:48 PM »

Draga moja,

Vse pride ob pravem času. Ena izmed lekcij, ki jo marsikdo mora v današnjem času dati skozi je med drugim tudi potrpežljivost. Če bi se ti tvoji darovi odprli vsi naenkrat, bi se najbrž ustrašila. Gre za to, da se naučiš poslušati sebe in svojo intuicijo, zato se počasi daleč pride.

Ups, že spet sem preveč neučakana  ;D To opažam zadnje čase ;D Vse hočem takoj in če ni, obupam tud takoj :)

Anonymous

• Guest
« Reply #20 on: May 21, 2009, 05:42:12 PM »
Glede na to da si mlada, imaš še veliko pred seboj. Potrpežljivost je ena zanimiva preizkušnja v zvezi s tem, koliko zaupamo sebi in vesolju.

Anonymous

• Guest
« Reply #21 on: August 13, 2010, 09:28:40 PM »
Kaj pa recimo.....če bi vi vedeli / videli v naprej , da boste z neko osebo srečni do konca življenja - beri da si boste z njo ustvarili družino al neki romantični odnos  ( mam nek tak občutek da to osebo poznam ( ne bom je imenovala )  sam finta je pa v        tem , da to osebo ----- čutim katera je, sam sem 60 % ne 100 %  , sam po drugi strani me zdajle zanima nekdo drug( zdajle me zanima nek drug fant - pri njem mam občutek , da naju trenutno nekaj veže več kot samo prijateljstvo , kar se počasi izraža ) ) ---da bom pospešila in ne bom filozofirala ----poznam osebo , ob kateri mam občutek , da bova skupaj celo življenje ,  samo trenutno me zanima drug fant  . To osebo , ob kateri mam občutek , da bova nekako skupaj končala....pa ne morem in ne morem prenašat.....vedno ko ga vidim ......se naježim....... kot čemerna mačka......mam ga za največjega gobezljača in občutek , da je to ženska v moški podobi...........ko sem kraj njega, pa občutim energijo , kot iz jasnega , da bova končala skupaj........nevem kaj je to .
Ker se moji občutki skoraj nikoli ne motijo.......( so podedovani in rahlo izurjeni ) bi prosila za Vaše mnenje.....
Kaj bi naredili na mojem mestu , če bi preprosto vedeli , da boste z nekom končali skup nekoč.....ampak ga trenutno ne bi mogli prenašati???? V bistvu , bi se vam zdel dolgočasen , neumen , gobezljač?????????

Takole:
Enega misliš da imaš "zazihranega", torej misliš, da veš da bosta skupaj končala in srečno živela. Morda pa le ni tako.
Zamisli si, da te ta "zazihran" jutri pusti ali da se zaljubi v drugo.
Kaj bi občutila?
Je pa še nekaj.
Če te že sedaj zanima drug fant, morda prvega sploh nimaš rada.
Moje mišljenje je, da se odločaš po pameti, da nekaj vidiš v prvem, kar ti da slutiti, da bi z njim lahko živela srečno, čeprav nekaterih njegovih lastnosti ne prenašaš, z srcem pa nisi pri stvari, saj te privlači drug.
To ne pelje nikamor.
Saj veš, kakor si posteljemo, tako spimo...
Lahko pa je to tudi preizkušnja trdnosti tvoje ljubezni in intuicije.
Vsekakor poslušaj svoj notranji glas.
Sami se odločamo in sami nosimo posledice svojh odločitev.