Author Topic: Varna hiša za moške v Mariboru  (Read 20844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Varna hiša za moške v Mariboru
« Reply #15 on: October 07, 2009, 06:04:28 PM »
Hvala za privilegij  ;D :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Alex

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: October 07, 2009, 09:30:16 PM »
Seveda Alex. Mislim, da se celo same ne zavedajo svoje nasilnosti. Oziroma drugače. Ko je prepozno potem solze točijo.  Očitno si tudi ti na kakšno težko Štajerko naletel.  Zanimivo, da so ravno Štajerke pri nas na forumu izredno množično zastopane.  Težko sodim o njihovi agresiji v domačem brlogu saj tu na forumu o tem ne pišej. :D :D :D

Andres

Pomoje se na nekem nivoju zavedajo nasilnosti, sam si tega nočjo priznat, ka šele opustit. Sam sicer nisem mel tko slabih izkušenj, ampak poznam pa primere, ko je blo hudo.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: October 08, 2009, 07:48:37 AM »
Ahh, dr. Rugelj je očitno imel prav. Poženščeni desci in pezdetki .....
Naj počiva v miru.

Sem hotla pod vice napisat, ampak je tako resnično, sicer pa v vsaki šali je tudi nekaj resnice, a ne?

Energija nasilnosti ni enosmerna, tako kot ni nobena energija. Vedno potuje v obe smeri, vedno gre v nekem krogu. Kar daješ, to dobiš. Kar seješ, to žanješ ....

Če te nekdo lopne po glavi, se zahvališ in se vprašaš, zakaj  >:D pa jaz to rabim? Kaj je v meni, ki sproža te mazohistične težnje ... evo. Stvar je čist preprosta.  ;)

Stvari se ne dogajajo kar tako .... ampak zato, ker se dogajajo znotraj nas in se šele potem manifestirajo v fizično realnost skozi dogodke, stvari, situacije, ljudi .......

Ko bomo ozavestili tole, bo svet lepši
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Alex

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #18 on: October 08, 2009, 08:46:50 PM »
No Rugelj je tud marsikaj zanimivega napisal o frigidnih, tečnih ženskah, ki moškim ne dišijo ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #19 on: October 09, 2009, 03:42:00 AM »
Seveda Alex. Mislim, da se celo same ne zavedajo svoje nasilnosti. Oziroma drugače. Ko je prepozno potem solze točijo.  Očitno si tudi ti na kakšno težko Štajerko naletel.  Zanimivo, da so ravno Štajerke pri nas na forumu izredno množično zastopane.  Težko sodim o njihovi agresiji v domačem brlogu saj tu na forumu o tem ne pišej. :D :D :D

Andres

Pomoje se na nekem nivoju zavedajo nasilnosti, sam si tega nočjo priznat, ka šele opustit. Sam sicer nisem mel tko slabih izkušenj, ampak poznam pa primere, ko je blo hudo.

Verjetno si res nočejo priznati in jih tako generacija za generacijo ta del osebnosti dol tlači. Pa naj jih. Sicer pa vidim, da imaš srečo, da nisi na pravega zmaja naletel. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #20 on: October 09, 2009, 04:09:17 AM »
Ahh, dr. Rugelj je očitno imel prav. Poženščeni desci in pezdetki .....
Naj počiva v miru.

Sem hotla pod vice napisat, ampak je tako resnično, sicer pa v vsaki šali je tudi nekaj resnice, a ne?

Energija nasilnosti ni enosmerna, tako kot ni nobena energija. Vedno potuje v obe smeri, vedno gre v nekem krogu. Kar daješ, to dobiš. Kar seješ, to žanješ ....

Če te nekdo lopne po glavi, se zahvališ in se vprašaš, zakaj  >:D pa jaz to rabim? Kaj je v meni, ki sproža te mazohistične težnje ... evo. Stvar je čist preprosta.  ;)

Stvari se ne dogajajo kar tako .... ampak zato, ker se dogajajo znotraj nas in se šele potem manifestirajo v fizično realnost skozi dogodke, stvari, situacije, ljudi .......

Ko bomo ozavestili tole, bo svet lepši

Tole od Rugeljna pa sploh ne paše v vice in prav je da si sem napisala Tea.

Tisto, če te nekdo lopne po glavi in zahvala, meni nikoli ni šlo v glavo. Itak, da sem probal tudi to, vendar potem se ljudje, četudi partner tega navadi in postaneš tisti, ki je potem vedno teptan po glavi. Nekaj manjka v formuli.

Če se tako zoperstaviš, baba, recimo da mariborska, kriči do amena, češ, "kaj je sedaj s tabo, čisto drugačen si, spremenil si se".... In to kričanje ubija kajpak. Nima baba kaj težit, saj leta vendarle tećejo in sleherna se potem opravičuje, v kolikor je krivica na njeni strani. Toda osebno meni opravičevanje nekako dol visi, saj nenazadnje te najprej potepta potem ko sprevidi napako pa ropota z jezikom o vsej svoji zmoti. Marš, babja pokvarjenost, nesramna mariborska. :D :D  Ravno te mesece spet čakam, da se bo spet prišla opravičit za kakšno svojo nadlogo in jo bom brez dlake na jeziku spet nakuril. Pač se ne pustim, torej naj gre v tri krasne.

Sicer pa sem mislil tudi sam o raznih lekcijah. Ne rečem, da vmes niso bile tudi v redu ženske, ki mi kakšnih udarcev niso zadajale. Vendar ena sama, kot pravi Alex, na pol Pohorka je dovolj, da pod slab žaromet postavi pol populacije. 

Sicer pa opažam nekaj zelo zanimivega, ki se nanaša na moje okolje.  Feministke, tiste kričeče feministke so se brez dvoma nekoliko umirile.  Ne vem točno kaj je razlog, brez dvoma pa je to v moških, ki so se se potegnili na svojo stran in tako morebiti, da ženska kaže znak za premirje med spoloma. Hmm.  Če ženska hoče premirje, potem je to lahko le začasno, čemur sledi, da iz tega lahko nastane še kaj slabšega. 

Sicer pa so ta feministična skupina ravno ženske v letih kot ste tule naše članice. Tako nekako od 25 let do 55 let se gibajo generacije feministk, ki so v današnjem času ženskam naredile največ slabega.  Zanimivo, da ravno tem ženskam ni bilo treba delati toliko kot njihovim materam, babica, prababicam ipd. Te ženske so kot kaže imele po večini vse postreženo. Skratka gre za neke generacije feministično okuženih žensk. Vsaka okužba pa je seveda slaba, saj govorimo o bolezni, ki jo daje sekta in ta sekta odvisnost od femisnitičnega gibanja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #21 on: October 17, 2009, 09:53:33 AM »
Varna hisa za moske v Mb je Big Bang, kjer se srecujejo vsi moski, ki cakajo zenev Europarku ... seveda so brez kartic.  :D :D :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #22 on: October 17, 2009, 11:42:07 AM »
Varna hisa za moske v Mb je Big Bang, kjer se srecujejo vsi moski, ki cakajo zenev Europarku ... seveda so brez kartic.  :D :D :D

jaoooo hahaha Azra  :D :D :D ta je dobra  :D :D :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #23 on: October 18, 2009, 12:17:03 PM »
Revčki, včeraj jih je bilo tam polno  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: October 18, 2009, 02:51:20 PM »

Ne le Big Bang, tudi klopce so jih polne!  ;D ;D ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #25 on: October 18, 2009, 02:55:17 PM »

Ne le Big Bang, tudi klopce so jih polne!  ;D ;D ;D

Potemtakem je najbolje, da se varne hiše za ženske kar ukinejo.  Kajpak za vedno. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Alex

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #26 on: October 21, 2009, 07:51:58 PM »
Andres je zelo lepo to povedu, čeprav glede pohorke me ni razumel. Tist je bil samo primer, ne govorim o vseh ženskah ter ne posplošujem. So tud vredu važi , čeprav pa je  globalni problem feminizma vedno večji.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #27 on: October 21, 2009, 10:20:05 PM »
Alex. Glede Pohorke sem mislim, da razumel in napisal sem iz osebne prakse. Mogoče pa si ti res hotel napisati drugače kot sem jaz razumel. 
Feminizem se je kajpak  pokazal kot problem v zadnjih desetletjih, nove generacije pa bodo na ta način svoje pra babice, tudi babice in seveda svoje mame obžalovale, medtem, ko hčerke te nove generacije se jim bodo rogale, da kakšne kobile so na svetovno sceno skakale, le redko katera pa zna še prišiti gumb, da o štrikanju ne govorimo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #28 on: October 21, 2009, 10:56:39 PM »
Moški, naučite se kvačkat, štrikat in svoje gumbe šivat, pa bo problem moških in žensk očitno rešen. Kdor je odrasel, naj poskrbi zase. Moški se boste pač morali sprijazniti, da ženske želimo enakovredne partnerje, ne pa večne otroke, ki ne morejo preboleti, kako je mamica skrbela za njih. Reakcija na moški ekstremni šovinizem je pač ekstremni odklon žensk v nasprotno smer. Kar seveda ni dobro ne za ene ne za druge.

Vsak razumen človek pa ve, da se po ekstremuv eno in drugo smer, prej ali slej zadeve pričnejo uravnotežat.

Vsak ima svoje izkušnje in  S SVOJIMI MISLIMI ustvarja slabe ali dobre izkušnje. Jaz nimam opravka niti z ženskimi feministkami ( v negativnem smislu in ne v zbanaliziranem smislu, da je to ženska, ki ne živi samo za to, da pedena moškega ) niti z moškimi šovinisti- ker te izkušnje ne potrebujem, je ne kličem nase. Na življenje gledam pozitivno in iz vsake izkušnje skušam najti lekcijo, nauk zame in ne krivim nikogar drugega za to, niti sebe ne.

S svojim negativnim pogledom, stališčem do  žensk, se lahko srečaš in zbližaš samo z ženskami, ki ti  bodo potrdila tvoja že zakoreninjena prepričanja. Tiste druge gredo mimo tebe. Ker nočejo imeti opravka s tabo. In ti nočeš imeti opravka z njimi. In življenje gre naprej.....
« Last Edit: October 21, 2009, 11:11:31 PM by taja6 »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #29 on: October 22, 2009, 12:19:30 AM »
Taja. S štrikanjem in kvačkanjem je mišljeno predvsem odmikanje ženske prvotne biti do trenutne situacije.  Moški se kladivu, žagi, krampu in lopati še ni odrekel.
Saj ženske niti ne morete dobiti enakovredne partnerje, ker mnoge so desci postale.  Za pre nekatero žensko je  enakovredni partner ravno tisti mamin sinko, ki seveda kvačkat in štrikat zna. Le tak tudi doma vse podela, torej njegovi partnerki brez dvoma preostane le še posedanje po raznih feminističnih klubih.  No, če ima dolgi jezek potem pač to ni po ženskem merilu, saj le ona bi si morala v tem primeru skrajšati svojega.  Našteval bi lahko še kar dolgo, zato dovolj za danes, saj nenazadnje smo se zapisali v napačni temi, oziroma imamo te iste stvari že napisane pri nas.

Andres
« Last Edit: October 22, 2009, 12:23:00 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858