Živijo nensi...
V mojem ZS nisi nič rekla za številke oz mojo interpretiranje le teh...sem v zmoti ali?
HVALA 
lp
Trenutno si v paniki kaj narediti in hočeš na vsak način stvari čimprej "pošlihtati".
Razlaga števil, ki si jih zapisala je "by the book" čisto ok, samo vsebinsko je jaz ne čutim, kot da manjka energija, kot da se oklepaš vsake bilke, še tako majhne.
Saj to je prav, v naši naravi je da se borimo in se ne predamo.
Ne vem kako naj to napišem, da ne bo zvenelo grobo, ampak trenutno bi ti najbolj pomagalo, da nekaj časa sploh ne razmišljaš več o vsem skupaj.
Naštela si veliko števil in različne kombinacije, ki jih videvaš.
Bi lahko napisali roman ali pa nadaljevanko iz njih. Osebno misli, da ti angeli želijo le povedati, pokazati, da so te slišali, te opogumiti, da jim zaupaš in prosiš naj ti pomagajo rešiti stvari kot je najbolje za vse.
Poskusi prepustiti stvari, kot sem ti že na privat napisala, zaupaj jih v božje roke in omogočila boš pretok energij, stvari se bodo začele reševati.
Ko se nečesa preveč oklepamo blokiramo energije in vrtimo se v začaranem krogu, le zraka za dihat je vse manj in manj.
Samo umiri se in dihaj in zaupaj. Pa pojdi ven, k svojemu soimenjaku, na sonce in si naredi lep dan.