NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Prosim, daj me na seznam
Quote from: Princes on August 18, 2009, 01:03:14 PMProsim, daj me na seznam PoslanoHvala
Quote from: Tea on August 18, 2009, 01:05:02 PMQuote from: Princes on August 18, 2009, 01:03:14 PMProsim, daj me na seznam PoslanoHvala AA, tvoj mail je prišel nazaj Princes. Mi napišeš na PM ali pa kar tukaj tea.ljubo.pelicon@gmail.com
Quote from: Tea on August 18, 2009, 01:07:20 PMQuote from: Tea on August 18, 2009, 01:05:02 PMQuote from: Princes on August 18, 2009, 01:03:14 PMProsim, daj me na seznam PoslanoHvala AA, tvoj mail je prišel nazaj Princes. Mi napišeš na PM ali pa kar tukaj tea.ljubo.pelicon@gmail.comPoslala sem ti iz mojega maila
Hvala šola astrologije v celju pa bi še meni bila dostopna ))
Vidiš, kako je fajn, če sodelujemo. Bilka, lepo vabljena. Me veseli, da te bom spoznala. Gaja
V VELIKO ČAST IN VESELJE MI JE, DA JE MAG. GORDANA PEČNIK SPREJELA MOJE POVABILO IN PRIHAJA MED NAS Z ZNANJI O ANGELIH. IZOBRAŽEVALA SE JE PRI DR. DOREEN VIRTUE, VABIM VAS DA SI OGLEDATE KAR NJENO SPLETNO STRAN www.angelina60.webs.com 1. Angelski krog – ANGELSKE OSNOVE: • Angeli - mit ali resničnost • Kdo je kdo v angelskem svetu? • Angelska znamenja • Povezovanje z angeli varuhiNa tej delavnici boste izvedeli kdo sploh so angeli, se seznanili z angelsko razporeditvijo, se spoznali s 15 nadangeli in njihovimi področji delovanja, izvedeli, kateri nadangel vlada dnevu, na katerega ste se rodili, se bolj podrobno seznanili z vrstami angelskih sporočil ter se v meditaciji povezali z vašimi angeli varuhi. Družili se bomo 7.9.2009 v prostorih Kluba Abrakadabra, Prvomajska 37, Nova gorica od17.00 do 20.30 ureCena 30,50 €. obvezne prijave najkasneje do 3.9.2009tea.ljubo.pelicon@gmail.com aliangelina@amis.net TOPLO VABLJENI
Quote from: Tea on August 05, 2009, 01:03:41 PM V VELIKO ČAST IN VESELJE MI JE, DA JE MAG. GORDANA PEČNIK SPREJELA MOJE POVABILO IN PRIHAJA MED NAS Z ZNANJI O ANGELIH. IZOBRAŽEVALA SE JE PRI DR. DOREEN VIRTUE, VABIM VAS DA SI OGLEDATE KAR NJENO SPLETNO STRAN www.angelina60.webs.com 1. Angelski krog – ANGELSKE OSNOVE: • Angeli - mit ali resničnost • Kdo je kdo v angelskem svetu? • Angelska znamenja • Povezovanje z angeli varuhiNa tej delavnici boste izvedeli kdo sploh so angeli, se seznanili z angelsko razporeditvijo, se spoznali s 15 nadangeli in njihovimi področji delovanja, izvedeli, kateri nadangel vlada dnevu, na katerega ste se rodili, se bolj podrobno seznanili z vrstami angelskih sporočil ter se v meditaciji povezali z vašimi angeli varuhi. Družili se bomo 7.9.2009 v prostorih Kluba Abrakadabra, Prvomajska 37, Nova gorica od17.00 do 20.30 ureCena 30,50 €. obvezne prijave najkasneje do 3.9.2009tea.ljubo.pelicon@gmail.com aliangelina@amis.net TOPLO VABLJENIDekleti, a je še kakšno mesto fraj??
ooooo, hvala, hvala, hvala Torej se vidimo v ponedeljek 7.9.09. juheeeeej
Quote from: Neska on August 27, 2009, 12:50:04 PM ooooo, hvala, hvala, hvala Torej se vidimo v ponedeljek 7.9.09. juheeeeej Tudi jaz se veselim ponovnega srečanja. Gaja