Author Topic: Tarot II. del  (Read 73556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot II. del
« Reply #30 on: April 30, 2007, 04:08:28 PM »
  tar_mar, bom upoštevala tvoj nasvet in sporočim rezultate kmalu :P ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #31 on: May 01, 2007, 07:06:23 AM »
Lep pozdrav Tar_Mar.
V letošnjem letu denar kar leti od mene. Kar pride to gre. Kako kaže v bodoče na finančnem področju?

Hvala za odgovor. :) :) :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #32 on: May 01, 2007, 01:29:56 PM »
Hvala Tar_Mar za optimistično napoved.

Lep dan želim :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline sunnshine26

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #33 on: May 02, 2007, 04:08:12 PM »
Zivjo!

Kako mi kaze v prihodnosti. Vrgla sem karte:

1  page of swords
2  3 of cups
3  ace of wands

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #34 on: May 03, 2007, 09:50:27 PM »
Tar_Mar in ostali, ki se spoznate na vedezevanje.

imam eno vprasanje, ki me malo bega, pri razumevanju napovedi. ???

Nekje sem prebrala, da so napovedi nekako vpogled v prihodnost v sedanjem stanju cloveka, kateremu se vpogleda prihodnost. Torej ce se bo clovek obnasal tako kot je predvideno, se bo dolocena stvar zgodila. Ce pa bo kaj naredil drugace, pa se lahko tudi prihodnost spremeni.
Ce dam primer: Tar_Mar, ti si zadnjic zaskrbljeni mamici pogledal v karte glede solanja otroka. Potem pa si ji napisal: sedaj ko si bila opozorjena.... Tole zadnje mi ne gre ravno v glavo. A ti potem vidis, da bo tvoj vpogled spremenil situacijo??

Kaksen je potem sploh smisel, da se cloveku nekaj pove o prihodnosti, ce pa lahko ravno to spremeni njegovo prihodnost? Pa se tole me zanima, kako potem naredis selekcijo, kaj povedati nekomu in cesa raje ne?

Upam, da razumete, kaj hocem vprasati. To me res zanima :o

Hvala, za odgovore :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #35 on: May 04, 2007, 11:50:00 AM »

Lepo se imej in uživaj vsak dan življenja ker usoda je lahko tudi trenutek in dan življenja

:)

Tar_Mar
[/quote]

Lepo mišljeno, napisano in zelo resnično, Ta_Mar ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #36 on: May 04, 2007, 10:25:34 PM »
Tar_Mar, najlepsa hvala za tvoj hiter odgovor :)

To vse razumem, kar si napisal in se strinjam, da naj bi vedezevanje "pomagalo" se pripraviti na nekaj, kar se bo zgodilo v prihodnosti. Do tukaj vse lepo in prav ;)

Kaj pa v primeru, da vedezevalec vidi npr. pri meni neko bolezen in mi rece naj pazim na kaksen organ, ker naj bi ga prizadela neka bolezen. Ce jaz ne bi sla k vedezevalcu, recimo, da ne bi sla k zdravniku in bi me pac doletela ta bolezen zaradi katere bi tudi umrla.
Ce pa grem k vedezevalcu, pa bom morda res bolj pazljiva in bom ob prvem znaku takoj letela k zdravniku, ki me bo dal na preiskave in terapijo in bom tako ozdravela.

To pa je na nek nacin vmesavanje v prihodnost in usodo, ali ne? No, saj v usodi itak pise, da bom obiskala tudi vedezevalca. Ali pac ti vidis, da mi bo ravno tvoj vpogled v prihodnost resil zivljenje?

Mah, saj vem, da se da o tem na veliko debatirat. Samo, ce bi jaz imela to sposobnost vpogleda v prihodnost, bi me bilo kar strah kaj vse bom videla. joj, kaj pa ce vidis, da bo nekdo koga ubil?

hvala :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #37 on: May 05, 2007, 11:17:36 AM »
hvala, Tar_Mar,

za tale pojasnila. To so vprasanja, ki se mi porajajo, ko pomislim na vedezevanje, pa ne poznam nikogar, ki bi mi znal to razloziti, oz. ki bi mi znal kaj vec povedati o tem.
Sicer vse to kar si napisal tudi sama razumem in vem kaj hoces povedati, ker sem ze bila pri dobri vedezevalki, ki mi je marsikaj povedala.  8)

Upam, da ni nic narobe, ce ti se kdaj postavim kaksno tako vprasanje :)

Se enkrat hvala!!

LP apemya

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #38 on: May 06, 2007, 12:41:05 PM »
Tar_Mar,
ali bo potovanje, glede katerega se odločam, ugodno oz. kakšno bo zame?

XXI. Vesolje/Svet
9 čaš
VI. Ljubimca

Hvala Tar_Mar in vse lepo ti želim, Taja :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #39 on: May 07, 2007, 03:01:53 PM »
Oooo, Tar_Mar,

me veseli, da tudi karte kažejo, da bo tako kot jaz želim oz. sledijo mojemu dobremu občutku glede te poti. :D Bom pa seveda poslala pozdrave ;D

Taja

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #40 on: May 08, 2007, 02:37:29 PM »
Pozdravljen Tar_Mar!
No določene sodne zadeve se res počasi premikajo v željeno smer (po polžje, pa vendar). Jaz pa si belim glavo se mi zdi, da vsak dan z večimi zadevami :-\...
Še kar me skrbi kako in kaj z otrokom. Če ne ponavlja, bo obdržal isti razred in ne bo menjal skupine, razen če ga prešolam, to pa mislim, da ne bo obrodilo pozitivnih sadov. So kakšne spremembe v kartah? Kako mu/nama kaže?
In moj "izobraževalni projekt"? Imam blazno slab občutek, namreč da niti "čez" ne bom uspela zlezt...
Študiram, da bi se začela v podjetju kjer delam honorarno pogovarjati za redno zaposlitev, pa ne vem, če je sploh smiselno. Znani so namreč po tem, da zelo neradi koga redno zaposlijo. Ima smisel začeti ta pogovor ali začnem raje iskati kaj drugega (čas bi že bil za redno zaposlitev)?
Obremenjujem se tudi s financami... Bo sploh kdaj bolje?
Tudi za tisto božičkovo željo nekako izgubljam upanje.
In partner... Bo kdaj kaj boljše v tem odnosu?
No ja mogoče je samo tak depresiven dan, da se počutim, kot bi se mi podiral cel svet :(.
lp in hvala vnaprej za odgovore
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #41 on: May 11, 2007, 10:10:20 AM »
  tar_mar, bom upoštevala tvoj nasvet in sporočim rezultate kmalu :P ;)

glede rezultatov,pisala sem sms, pa ni odziva, ....mislim, da se mu ne bom več odzivala, če kdaj nazaj pokliče.... :-\
se mi ap druga področja nekaj odpirajo.....glede ene moje želje, ideje,igranja amatersko, gre v pravo smer, oziroma bo kaj iz tega..bodo poklicali ali naj drugje brskam...
služba....je že kaj kje na obzorju?hvala, lp

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: May 11, 2007, 06:48:20 PM »

pa se nameravajo te moje zadeve kam premakniti v bližnji prihodnosti, ali kak dolgo še mislijo stagnirati? :o ::)

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #43 on: May 12, 2007, 07:04:59 AM »
Pozdravček! Po malček "črni" nočki za moj srček in neki "novici" ki sem jo prejela, bi prosila za en vpogled v karte glede ljubezni. Predvsem me zanima kaj je s trenutno situacijo in kakšna bo prihodnost.

Hvala :-*

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #44 on: May 12, 2007, 02:16:23 PM »
Pozdravček! Po malček "črni" nočki za moj srček in neki "novici" ki sem jo prejela, bi prosila za en vpogled v karte glede ljubezni. Predvsem me zanima kaj je s trenutno situacijo in kakšna bo prihodnost.

Hvala :-*

Zdravo!

Ja res te je prizadelo, in si prizadeta vendar se hitro pobereš. Vendar pričakuj samo še nekakšne nevšečnosti v par dnevih nato se zadeve vspostavijo pod kontrolo.

Tar_Mar

Aha, pričakujem da se bodo stvari postavile nazaj pod mojo kontrolo! Me pa zanima le še ena stvar; ali je to dokončni zakjuček te zadeve ali pač me bo ta oseba ponovno poskušala "izigrati"?