Author Topic: Tarot II. del  (Read 73553 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Tarot II. del
« Reply #90 on: June 10, 2007, 01:23:46 AM »
Tar_Mar,

ko boš utegnil, bi te lepo  prosila za odgovor: V katero smer se zna razviti odnos s fantom , katerega imam v mislih

10 mečev
0 Norec
14 Umetnost

Lepo se ti zahvaljujem in te lepo pozdravljam, Taja :D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #91 on: June 10, 2007, 01:41:51 PM »
Ta hujše je za mano (kar se mojega izobraževanja tiče). Čakata me samo še dve malenkosti ustnih delov, zaradi katerih se ne obremenjujem - sta zame lahki. Matematika je šla ustno bolje kot sem pričakovala, čeprav daleč od popolnega ;D
V ponedeljek (torej jutri) imam na otrokovi šoli sestanek zaradi menjave razreda, mislim da imam še preveč argumentov zakaj je to potrebno, tako da me tudi to ne skrbi več tako zelo, kot me je.
No ja imam sicer druge težave, pa bo že. Menda življenje brez težav ne obstaja :D. Torej od vsega čakam samo še na božičkovo darilo, za katerega pa upam, da bo uspel dostavit čimprej, saj ga že nestrpno pričakujem ;D.
Tar_Mar tebi se želim od srca zahvaliti za usmerjanje v pravo smer, prave besede v trenutkih, ko se mi je zdelo kot da se name podira cel svet, prijaznost, potrpljenje,...  :-* :-* :-* Seveda bom sporočila tudi končne razplete; ko mi odobrijo menjavo razreda, rezultate izpitov,...
Najlepše misli ti pošilja
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #92 on: June 10, 2007, 08:19:50 PM »
Hvala Tar_Mar za napotke..zadeva je še čisto frišna in še nedorečena ;) bomo videli, kam naju pripelje ;)

Vse lepo ti želim in še enkrat HVALA!

Taja :D

Offline Buda

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #93 on: June 12, 2007, 10:00:38 AM »
Tar_mar pozdravljen!

Lepo prosim za en odgovor. Moje finančno stanje je nevzdržno že kar nekaj časa. Kaj mi kaže v prihodnosti? Kdaj se mi bo odprla kakšna rešitev? Kdaj bom prišla na zeleno vejo kar se tiče financ?

Ker je vse skupaj že zeloooo utrujajoče bom za odgovor fuuuul hvaležna!

Buda

Offline Buda

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #94 on: June 13, 2007, 02:11:56 PM »
Tar_mar pozdravljen!

Lepo prosim za en odgovor. Moje finančno stanje je nevzdržno že kar nekaj časa. Kaj mi kaže v prihodnosti? Kdaj se mi bo odprla kakšna rešitev? Kdaj bom prišla na zeleno vejo kar se tiče financ?

Buda

Kar se tiče financ, si odvisen od neke dobre ženske blont osebe. Še vedno se ti bo zadeva vlegla.
Po kartah gledano se ti zadeve rešijo čez nakaj časa in zato boš morala veliko delati, dejansko pa ko se poročiš.

Tar_Mar

Tar_mar,
najlepša hvala za tako hiter odgovor.
Ne morem si pomagati, ne da bi še malo pofirbcala glede odgovora. Na žalost okrog mene pri delu ni nobene ženske, živim pa samo od mojega denarja ... mislim od denarja katerega sama zaslužim ... ali imate morda kakšno razlago za to blond žensko?
Pa še to ... menda ne bom "obogatela" na račun moža? To je namreč resnično zadnja stvar na svetu, ki bi si jo želela. Res bi bila rada odvisna samo od svojih financ.

Lepega pozdravčka,

Buda

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #95 on: June 13, 2007, 02:18:30 PM »
tar_Mar, zivijo!

samo tole me zanima (po eni strani me je kar strah vprasati  :-\): Ali mi bo v tem roku slo kaj bolje z izpiti?

Lp in hvala

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #96 on: June 13, 2007, 09:22:19 PM »
Tar_mar, pozdravčke tokrat tudi od mene.

Pripravljam se na dopust. Kako ga načrtovat?
kralj palic
9 čaš
čarodej

Hvala za tvoj čas.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #97 on: June 13, 2007, 10:53:27 PM »
Eh ja spet jaz... ::)
Jutri prevzamem v oskrbo 3 osirotele male muce stare 10 dni. Hranit jih je treba na šprico, masirat,... Nam bo uspelo (ni rečeno, da bodo preživele) ? Saj vem imam že tako dovolj drugih težav... samo srce mi ne da, da bi jih kar pustila v smrt...
No pa če se spet oglašam...Je Božiček že na poti  ;D
Hvala ti vnaprej :-* :-* :-*
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Buda

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #98 on: June 14, 2007, 04:03:12 PM »
Tar_mar pozdravljen!

Buda

Kar se tiče financ, si odvisen od neke dobre ženske blont osebe. Še vedno se ti bo zadeva vlegla.
Po kartah gledano se ti zadeve rešijo čez nakaj časa in zato boš morala veliko delati, dejansko pa ko se poročiš.

Tar_Mar

Tar_mar,
najlepša hvala za tako hiter odgovor.
Ne morem si pomagati, ne da bi še malo pofirbcala glede odgovora. Na žalost okrog mene pri delu ni nobene ženske, živim pa samo od mojega denarja ... mislim od denarja katerega sama zaslužim ... ali imate morda kakšno razlago za to blond žensko?
Pa še to ... menda ne bom "obogatela" na račun moža? To je namreč resnično zadnja stvar na svetu, ki bi si jo želela. Res bi bila rada odvisna samo od svojih financ.

Lepega pozdravčka,

Buda

Zdravo!

Veš nekatre zadeve si moraš znati razložiti. Prvo rešujemo premostitev finančnih težav in zamo naenkrat naj bi bilo bogati. To preprosto ne gre.
Napisal sem, da sid enar težko prislužiš. Pomagala ti je ali ti bo ženska, da boš bolje situirana. NE BO SE TI TO ZGODILO JUTI!.
Torej počakaj da se "usoda odvije". Ko se poročiš se ti pa "izboljša finančno stanje".

Torej pridno delaj veseli se življenja "denar ni vse"
Tudi tvoja čas pride

Vse lepo ti želim in ogalsi se še kaj

:)

Tar_Mar

Tar_Mar,

najlepša hvala za pomoč in dobro energijo!

Ko mi pride v življenje tale "blondinka" pomagat se ti pa zagotovo javim!

Še enkrat hvala in tudi tebi vse dobro,

Buda

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #99 on: June 14, 2007, 04:37:23 PM »
Tejka, kako lepo dejanje s tvoje strani. Predvsem na masiranje trebuščkov ne pozabi, da ne bodo revčki imeli prebavnih motenj. Pa hranjenje čimbolj pogosto na majhne količine. Kaj se je z njihovo mamico zgodilo?
Pri naši hiši sta nekdaj pristala 2 mucka, zato iz prakse vem, da jih je treba naučit lulat - in to tako, da se jih masira (žal smo za to izvedeli prepozno).
Srečno. (je pa tole močno izven teme tarota  ???

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #100 on: June 14, 2007, 11:01:32 PM »
Malenkost je izven teme, samo sem kar paničar za male zato sem pač vprašala. V vsakem primeru bom dala vse od sebe... upam, da bomo preživeli in dobili krasne nove domove.
Helena in Cvetka: masaža, lulanje in kakanje... vem, hvala vseeno. Za zdaj nam dobro kaže, tudi moja pasja baba je nadvse tolerantna. Sicer pa kaj sploh sprašujem itak nam bo uspelo ;)
Tar_mar: ni treba gledat, vem da bomo v redu, ko bo čas za nove domove pa te bom vprašala kateri bodo pravi (če seveda lahko sprašujem take nenavadne zadeve) ;)  :-*
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Patrik

• Guest
« Reply #101 on: June 15, 2007, 02:29:28 PM »
Živjo, Tar_mar :) Prvič se ti oglašam tukaj in me predvsem zanima, to kar je pri meni dalj časa aktualno :) :)
Moja matura, ki se mi ta mesec vleče, kot črevo ;) >:(

Zanima me, kak bo, če bo uspešno in jo bom vredi opravil....

Hvala za odgovor in lp :)
« Last Edit: June 15, 2007, 02:34:13 PM by Patrik »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #102 on: June 15, 2007, 03:52:46 PM »
Imela boš zelo lep dopust, posbej zato, ker si boš znala tam kjer boš narediti najboljšo možno sceno. Izredno boš kreativna in domiselna glede dopustovanja.
Torej brez skrbi. le fizično kondicijo boš potrebovala, ker bo vsega.

:)

Tar_Mar

Prav to sem si želela slišat, Martin. Hvala ti. :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #103 on: June 15, 2007, 06:27:07 PM »

Hej, Tar_mar! ;)

No, super presenečenje! ;D Zdaj pa si mi res dal  še večji zagon! ;) Ti poročam takoj, ko izvem rezultate!
Full, full ti hvala za vpogled! Res mi vlko pomeni!
Se slišiva in tudi tebi lep pozdrav;

Patrik

Patrik

• Guest
« Reply #104 on: June 17, 2007, 11:03:01 PM »

Hej, Tar_mar! ;)

Dobro. Ko bo konec mature pa se oglasim kaj tu! :) Komaj čakam! ;)

lp