IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Takole Tejka Uh, jutrišnji večer bo pa zelo pomembna zadeva, ki ti bo spremenila veliko v življenju.... Je pa res, da bo za sprostitev potrebno kar precej "razakov" odmetati. Kar dve karmični karti napovedujeta, da si bila že v taki ali podobni situaciji, pa je nisi znala, nisi videla ali nisi zmogla izkoristiti.Srečno
Quote from: Tea on February 05, 2008, 10:41:09 AMTakole Tejka Uh, jutrišnji večer bo pa zelo pomembna zadeva, ki ti bo spremenila veliko v življenju.... Je pa res, da bo za sprostitev potrebno kar precej "razakov" odmetati. Kar dve karmični karti napovedujeta, da si bila že v taki ali podobni situaciji, pa je nisi znala, nisi videla ali nisi zmogla izkoristiti.Srečno Verjetno res nisem videla... Oziroma niti ne vem kaj bi bilo takega... Mi je namenjeno it nazaj na drsalke pri mojih letih ???Namreč bala sem se, da ne bo po mojih pričakovanjih in da bom razočarana. Je bilo nad pričakovanji, res sem bila navdušena in če Champions on ice pripeljejo nazaj, grem spet .lpT.
Ola Tea..zanima me odgovor na vprašanje ali sem določeni osebi vseč- karte:neiskrenostljubosumjeljubimechvalavila
Quote from: Tejka on February 10, 2008, 08:09:59 PMQuote from: Tea on February 05, 2008, 10:41:09 AMTakole Tejka Uh, jutrišnji večer bo pa zelo pomembna zadeva, ki ti bo spremenila veliko v življenju.... Je pa res, da bo za sprostitev potrebno kar precej "razakov" odmetati. Kar dve karmični karti napovedujeta, da si bila že v taki ali podobni situaciji, pa je nisi znala, nisi videla ali nisi zmogla izkoristiti.Srečno Verjetno res nisem videla... Oziroma niti ne vem kaj bi bilo takega... Mi je namenjeno it nazaj na drsalke pri mojih letih ???Namreč bala sem se, da ne bo po mojih pričakovanjih in da bom razočarana. Je bilo nad pričakovanji, res sem bila navdušena in če Champions on ice pripeljejo nazaj, grem spet .lpT.Nisi vprašala konkretno, zato je bil tak tudi odgovor kart ... torej sigurno je dogodek zelo pomemben, odgovore pa boš dobivala še naprej ..... Boš pa poročala na dolgi rok
hvala Tea, se mi je kr zdelo..se nekaj me zanima, glede osebe ki mi je vsec sem vprašala kašen bo razplet, namreč kr naenkrat je vse skupaj zamrlo...karte:ljubosumje, zvestoba, svečenikžalost, sodnik, lopovstalnica, otrok, ljubimeclahko se mogoce ti pogledaš?hvalalep sončen dan
od kdaj in zakaj mečete" ven po 4 karte, hmm?
Tudi jaz nimam kart pri sebi. Ampak mislim, da ima Bik karte pri sebi
Ojla!bi mi lahko kdo pogledal v karte, kaj se bo zgodilo s moškim, ki prijateljujem, bo nastalo več kot prijateljstvo!!!
OjlaNajlepša hvala, ker ste mi pogledali v karte. Po eni strani se veselim, da bi nastalo več, kot prijateljstvo po drugi strani, me pa je strah, ker med nama so zelo velike ovire!In v kolikšnem času naj pričakujem razplet!