Author Topic: Ciganske karte II. del  (Read 127781 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ciganske karte II. del
« Reply #270 on: March 19, 2008, 06:13:07 AM »
Pozdravljeni!

Jaz v vedeževanje oz. vpogled v prihodnost nisem 100% ali je sploh to možno, ampak, ker sem se znašla v težavah, sem se tudi jaz obrnila na vedeževalce. Zato bi tudi Vas prosila, če bi mi kdo, ki zna vedeževati vpogleda v karte naslednje stvari:
1. Sem brezposelna, zanima me kdaj bom, če sploh bom dobila delo v svoji stroki oz. za kar sem izobražena.

2. Zanima pa me, kaj se bo zgodilo med menoj in moškim, ki ga poznam dobre pol leta in prijateljujeva, (namreč on je meni všeč), bo nastalo več kot prijateljstvo, sem mu všeč?

Hvala

Pozdravljena Macika

Pogled v prihodnost je seveda možen 100%, vendar samo ta trenutek. Že naslednji trenutek lahko svoje danosti z spremenjenim načinom razmišljanja spreminjamo. Torej vedeževanje že nekaj časa ni več namenjeno vprašanjem kaj se bo zgodilo čez 7 let npr. :D ;) temveč vpogledu v situacijo, možne ovire, ki jih seveda, če se zato odločimo tudi spreminjamo. Gre zato, da se predvsem zavedamo, da svojo prihodnost krojimo sami, znotraj nekih zapisov, ki smo jih dobili ob rojstvu, pa vendar z delom na sebi in vplogledom zakaj se nam neki vzorci ponavljajo in zakaj se srečujemo s takim in drugačnim stanjem, lahko tisti trenutek začnemo delovati na čisto drugačen način, skladno s sabo in svojo srčno potjo.

To ni najlažje, ampak je pa po drugi strani tudi najlepše, kar se nam lahko dogaja. Vedeževalec ali astrolog vam je pri tej poti lahko v veliko pomoč zato, ker vam lahko razgrne vaš "scenarij" in vam je pri vašem dojemanju trenutnih situacij lahko v pomoč z dešifriranjem starih vzorcev.

Torej na forumu se s tem težko ukvarjamo, zato je ta topic namenjen predvsem temu, da se naučimo vedeževalski pripomoček uporabljati sami zase in nam služi le kot kompas pri naši razvojni poti.

Na tvoja vprašanja ti lahko odgovorim takole:

Vsekakor te od tvojega rojstnega dneva dalje spremlja karta Moč/Sijaj, ki ti bo v podporo v naslednjem letnem ciklu. Pomeni pa, da bi bilo dobro, da v svoje življenje začneš pritegovati začudenje, strast, ustvarjalnost in poskrbiš tudi za telesne moči. Pri tem lahko uporabiš seveda vse tvoje talente in sposobnosti, kajti potrebno je poskrbeti za razvoj tvojega notranjega središča. Zdaj je pred teboj leto, ko presegaš vloge, ki jih zahteva od tebe okolje in začneš verjeti vase in v svoje sposobnosti.

Kaj je zato potrebno:

Takoj po tvojem rojstnem dnevu nekako v obdobju dveh mesecev boš uravnovešala svoja čustva. Torej zdaj se lahko naučiš dajati ljubezen brez da bi zapuščala sebe ali pri tem zmanjševala svojo vlogo. Zdaj je čas za ovrednotenje družine in doma, svojih talentov za negovanje in zdravljenje, prav tako pa ovrednotenje vsega ljubezenskega življenja, ki ga živimo v kdrogu družine in znotraj domačih ljudi. Zelo primeren čas za prebutev tvoje ustvarjalne moči. Tvoje zunanje ogledalo so ljudje rojeni v znamenju Raka

V jesenskem obdobju boš sprejela določene odločitve glede razmerij, glede vseh dvojnosti, odločila se boš med dvema zadevama, dvema položajema ali dvema človekoma. Odločitev bo prinesla mir, zadovoljstvo in jasnost. Predvsem gre za preobrazbo v tebi, ki ti bo prinesla jasnost, mir i ravnotežje v druševno območje zavesti.

Zimsko obdobje bo v znamenju spremembe, ali če hočeš tvoje popolne levitve. Nasprotja se združijo JIN in JANG se uravnoteži, dobila boš priložnosti, ki bodo uravnotežale, širile in spremenile tvoje življenje. Tvoje življenje se bo utrdilo in ravno tako boš z gotovostjo lahko vedala kako in kaj naprej.

In pomlad bo v znamenju vladanja ravnotežja in združitve. Zdaj boš lahko doživljala harmonijo s polnimi pljuči, kajti prenova bo oživila vitalnost, energijo, raziskovanje in pionirstvo. Premaknila se boš v nove smeri, kjr boš lahko našla vse vrste notranjega ravnotežja, uglašenosti in suverenosti v svoje življenjsko poslanstvo.

Torej leto pred teboj bo leto prepoznavanja same sebe. Predvsem pa leto uravnoteženja in harmonje, ki je posledica notranjega zaupanja v lastno neodvisnost, samozadostnost in zaznavo. V tem letu se boš zavedala svoje lastne identite.

Srečno

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #271 on: March 19, 2008, 08:20:54 AM »
Hvala za odgovor, samo niste mi točno napovedali, kaj mi kažejo karte:
Bom prišla s moškim skupaj, ki prijateljujem, ali bo samo prijateljstvo ali bo tudi nastala ljubezen?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #272 on: March 19, 2008, 08:23:01 AM »
Mislim, da sem vam popolnoma in na dolgo razložila kako in kaj. No, pa še enkrat: ni odvisno od njega, pač pa od vas  :)
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #273 on: March 19, 2008, 03:50:12 PM »
Sem se nerodno izrazila - v mislih sem imela, če bova z bivšim partnerjem še kdaj par.

Karte sem enkrat obrnila v petek, potem pa še v nedeljo, zato ter. V forumu sem sicer zasledila, da vprašanja naj ne bi ponavljala, ampak sem to prepozno opazila.

Upam, da sem bila sedaj bolj jasna  :)

Ana

Ana, prestan krompir ni za jest, karte gor al dol.
To sem pa ze enkrat pametovala a ne?  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Annmary

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #274 on: March 21, 2008, 12:57:31 AM »
Azra, se strinjam :) Ampak na nečem je treba karte sprobat... ;)

Lahko noč,

Ana

Offline lily16

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #275 on: March 21, 2008, 05:22:45 PM »
tudi jaz sem si kupila te karte, prebrala knjigico, bi pa prosila vseeno za pomoč...
obrnila sem tri karte, in sicer
LJUBICO
DUHOVNIKA
LJUBOSUMNOST

vprašanje je bilo nekaj glede moje prejšnje veze, če se bo še kdaj nadaljevala ali ne?

Lahko prosim za pomoč?

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #276 on: March 23, 2008, 02:41:26 AM »
tudi jaz sem si kupila te karte, prebrala knjigico, bi pa prosila vseeno za pomoč...
obrnila sem tri karte, in sicer
LJUBICO
DUHOVNIKA
LJUBOSUMNOST

vprašanje je bilo nekaj glede moje prejšnje veze, če se bo še kdaj nadaljevala ali ne?

Lahko prosim za pomoč?

Bolje da ne.
Dvomi so prisotni.

p.s.:
Res me zanima zakaj ljudje toliko v bivse veze silijo?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline vila

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #277 on: March 24, 2008, 07:00:46 PM »
Karte :
mislec
nesreča
stalnica

kakšna je po vašem razlaga? glede vprašanja ali bova še kdaj skupaj :) heh,pa ne gre za bivšega :D

pa še nekaj..ko sem v karte pogledala prijateljici,glede njenega partnerskega odnosa zmeraj obrne  zadnjo karto, karto smrti (kot tretjo karto)...ali to pomeni na nek način konec njenega sedanjega razmerja in začetek nečesa novega (prelomnica)?trenutno nista v krizi-  kako naj ji to razložim, da je ne prestrašim preveč? :pmislm da je kr vdana v usodo z njim..

hvala za odgovore...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #278 on: March 25, 2008, 05:30:17 AM »
Če se vleče več kart, potem je potrebno vedeti, kakšne so tiste spredaj, kajti vse se potem navezuje na le-te.

Vprašanje pa je zastavljeno nekoliko nedorečeno. Ali bova še kdaj skupaj? ........ Na kavi, na kosilu, službeno?

www.Astro-Star.net

Offline vila

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #279 on: March 25, 2008, 12:31:19 PM »
če se prav spomnim jih je vedno vlekla v povezavi s neprijateljem, sodnikom..in pri vsakem vprašanju ki se je nanašalo na njenega fanta je potegnila karto smrti   :o   :P
točnega zaporeda se ne spomnim  :-\ zato vem da mi tudi konkretno ne moreš odgovoriti

ali bova še kdaj skupaj v smislu fant-punca, ljubimca- malo sva se zapletla ampak je sedaj vse zeloooo čudno >:(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #280 on: March 25, 2008, 02:28:01 PM »
Kadar se pojavi božje oko je tako, da imata usodo že znano in je zapisana v dogodku, ki se je že zgodil v enoti 5, 7 in 12 nazaj.

Glede prijateljice ...... kako misliš vdana v usodo z njim? Vsekakor pa prihaja sprememba nekega cikla. Sodnik in sovražnik že nista preveč obetavni karti. Gre pa potem za neko odločitev, ki bo še padla.
Kadar ne veš kako bi interpretirala karte, potem potegni zase še eno karto in se vprašaj kaj ti sporočajo.
www.Astro-Star.net

Offline vila

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #281 on: March 26, 2008, 09:41:10 AM »
hvala odgovore in nasvet!!  ;D

lep dan želim  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: March 26, 2008, 03:00:28 PM »
Ni kaj ..... poročaj  ;)
www.Astro-Star.net

Offline lily16

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #283 on: March 26, 2008, 04:52:28 PM »
pozdravljena Tea,

postavila sem enostavno vprašanje, in sicer "če me ljubi", potegnila sem karte v tem zaporedju
1. smrt
2. poroka
3. nesreča

če interpretiram smrt pomeni konec nečesa sočasno pa začetek nekaj novega, sledi ji poroka, ki je v bistvu pozitivna karta sploh, če se vprašanje nanaša na ljubezen, sledi pa ji nesreča, negativna karta, ki lahko pomeni, da se z nečim ne želim sprijaznit???

jaz sem še čisti začetnik, tak da vas prosim za vaše mnenje me ljubi ali ne?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #284 on: March 27, 2008, 09:25:04 AM »
Po tehle kartah je odgovor NE

je pa seveda vprašanje kaj si kdo pod besedo "ljubi" razume

Za tako vprašanje je dovolj ena karta.
www.Astro-Star.net