Pozdravljeni!
Jaz v vedeževanje oz. vpogled v prihodnost nisem 100% ali je sploh to možno, ampak, ker sem se znašla v težavah, sem se tudi jaz obrnila na vedeževalce. Zato bi tudi Vas prosila, če bi mi kdo, ki zna vedeževati vpogleda v karte naslednje stvari:
1. Sem brezposelna, zanima me kdaj bom, če sploh bom dobila delo v svoji stroki oz. za kar sem izobražena.
2. Zanima pa me, kaj se bo zgodilo med menoj in moškim, ki ga poznam dobre pol leta in prijateljujeva, (namreč on je meni všeč), bo nastalo več kot prijateljstvo, sem mu všeč?
Hvala
Pozdravljena Macika
Pogled v prihodnost je seveda možen 100%, vendar samo ta trenutek. Že naslednji trenutek lahko svoje danosti z spremenjenim načinom razmišljanja spreminjamo. Torej vedeževanje že nekaj časa ni več namenjeno vprašanjem kaj se bo zgodilo čez 7 let npr.

temveč vpogledu v situacijo, možne ovire, ki jih seveda, če se zato odločimo tudi spreminjamo. Gre zato, da se predvsem zavedamo, da svojo prihodnost krojimo sami, znotraj nekih zapisov, ki smo jih dobili ob rojstvu, pa vendar z delom na sebi in vplogledom zakaj se nam neki vzorci ponavljajo in zakaj se srečujemo s takim in drugačnim stanjem, lahko tisti trenutek začnemo delovati na čisto drugačen način, skladno s sabo in svojo srčno potjo.
To ni najlažje, ampak je pa po drugi strani tudi najlepše, kar se nam lahko dogaja. Vedeževalec ali astrolog vam je pri tej poti lahko v veliko pomoč zato, ker vam lahko razgrne vaš "scenarij" in vam je pri vašem dojemanju trenutnih situacij lahko v pomoč z dešifriranjem starih vzorcev.
Torej na forumu se s tem težko ukvarjamo, zato je ta topic namenjen predvsem temu, da se naučimo vedeževalski pripomoček uporabljati sami zase in nam služi le kot kompas pri naši razvojni poti.
Na tvoja vprašanja ti lahko odgovorim takole:
Vsekakor te od tvojega rojstnega dneva dalje spremlja karta Moč/Sijaj, ki ti bo v podporo v naslednjem letnem ciklu. Pomeni pa, da bi bilo dobro, da v svoje življenje začneš pritegovati začudenje, strast, ustvarjalnost in poskrbiš tudi za telesne moči. Pri tem lahko uporabiš seveda vse tvoje talente in sposobnosti, kajti potrebno je poskrbeti za razvoj tvojega notranjega središča. Zdaj je pred teboj leto, ko presegaš vloge, ki jih zahteva od tebe okolje in začneš verjeti vase in v svoje sposobnosti.
Kaj je zato potrebno:
Takoj po tvojem rojstnem dnevu nekako v obdobju dveh mesecev boš uravnovešala svoja čustva. Torej zdaj se lahko naučiš dajati ljubezen brez da bi zapuščala sebe ali pri tem zmanjševala svojo vlogo. Zdaj je čas za ovrednotenje družine in doma, svojih talentov za negovanje in zdravljenje, prav tako pa ovrednotenje vsega ljubezenskega življenja, ki ga živimo v kdrogu družine in znotraj domačih ljudi. Zelo primeren čas za prebutev tvoje ustvarjalne moči. Tvoje zunanje ogledalo so ljudje rojeni v znamenju Raka
V jesenskem obdobju boš sprejela določene odločitve glede razmerij, glede vseh dvojnosti, odločila se boš med dvema zadevama, dvema položajema ali dvema človekoma. Odločitev bo prinesla mir, zadovoljstvo in jasnost. Predvsem gre za preobrazbo v tebi, ki ti bo prinesla jasnost, mir i ravnotežje v druševno območje zavesti.
Zimsko obdobje bo v znamenju spremembe, ali če hočeš tvoje popolne levitve. Nasprotja se združijo JIN in JANG se uravnoteži, dobila boš priložnosti, ki bodo uravnotežale, širile in spremenile tvoje življenje. Tvoje življenje se bo utrdilo in ravno tako boš z gotovostjo lahko vedala kako in kaj naprej.
In pomlad bo v znamenju vladanja ravnotežja in združitve. Zdaj boš lahko doživljala harmonijo s polnimi pljuči, kajti prenova bo oživila vitalnost, energijo, raziskovanje in pionirstvo. Premaknila se boš v nove smeri, kjr boš lahko našla vse vrste notranjega ravnotežja, uglašenosti in suverenosti v svoje življenjsko poslanstvo.
Torej leto pred teboj bo leto prepoznavanja same sebe. Predvsem pa leto uravnoteženja in harmonje, ki je posledica notranjega zaupanja v lastno neodvisnost, samozadostnost in zaznavo. V tem letu se boš zavedala svoje lastne identite.
Srečno