Author Topic: Ciganske karte II. del  (Read 127926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Ciganske karte II. del
« on: April 03, 2007, 11:17:27 PM »
Tukaj bomo nadaljevali z učenjem ciganskih kart

Predhodni del je na tem mestu     http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,68.msg13194.html#msg13194 
« Last Edit: April 03, 2007, 11:30:09 PM by Andres »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Zer0

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Ciganske karte II. del
« Reply #1 on: April 03, 2007, 11:43:36 PM »
Like GET a LIFE ne pa da verjamete kartonom porisanega papirja....Ne vem zakaj niso vedeževalci bogati če se da prihodnost res videt s tem ???

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: April 04, 2007, 12:41:40 AM »
Bogati so s svojim potenciaom,ki ga imajo  ;)

Malo oddiha si si vzela, preden greš v novo smer, no ja ali pa o njem razmišljaš
hvala, lahko,da ja, je vec potez, smeri in upanja, hvala  8)
« Last Edit: April 04, 2007, 12:43:59 AM by Mojzes »
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #3 on: April 04, 2007, 04:38:53 AM »
Like GET a LIFE ne pa da verjamete kartonom porisanega papirja....Ne vem zakaj niso vedeževalci bogati če se da prihodnost res videt s tem ???

Zer0.  Napisal si dva posta, oba pa sta si v svoji zasnovi različna, a vendarle  sta v isti temi. Prvi post je citiran spodaj, drugi zgoraj.  Ne vem kaj naj si mislim, saj istočasno si raportiral o tej temi, nihče pa te ni žalil. Morda pa je le šlo za nezgodo ali kaj podobnega. 
Iskreno upam, da nas lahko tudi ti o čem poučnem dvigneš, kot obenem upam, da se motim o tisti  skrajni možnosti spletnega ukvarjanja.

Andres

Lep Pozdrav!
Sem nov na tem forumu....Ciganske karte imam že kr neki časa ampak sem si vedno drugač razlagal kaj pomenijo kot naprimer poiskal pomen karte in s pomočjo nje probal ugotoviti kaj me čaka...Amapk ko sem tukaj prebiral interpretacije pa sme ugovil,da te karte povedo dosti več...

In sicer me zanima ali mi kdo lahko interptira odgovore mojih kart ?

Ali bova z ljubljeno osebo še kdaj par?
karta: udova   (to verjeten ne pomen nč dobrga)

Ali bom v bližnji prihodnosti srečen v ljubezni ?
Karte:smrt,otrok,stalnost

Glede na karte očitno res nisem oseba za resne zveze  :)
Tea prosil bi te, če vržeš ti karte za me in ljubljeno osebo ker se mi zdi,da to vpašanje sem sam sebe že prevečkrat vprašal in se karte spreminjajo  :'(, Hya kaj čem če sem pa nor nanjo...
Hvala za odgovor...
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: April 04, 2007, 07:43:47 AM »

Zer0

Na PM si me vprašal, če tvoja vprašanja niso zaslužila odgovorov. No, odgovoril si si tukaj kar sam.
In seveda še nekaj. Če bi se potrudil prebrati topic o ciganskih kartah, potem bi videl, da je to učbenik, učenje in sodelovanje, ne pa odgovarjanje na vprašanja.

Na vprašanja odgovorjam na moji komercialni liniji ali na osebnem telefonu po predhodnem plačilu, kar je vse lepo napisano na moji spletni strani.
www.Astro-Star.net

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: April 19, 2007, 08:13:20 PM »

veš omenjaš "kartone". Bom ti napisal takole. Ti kartoni so nastajali strokovno določeno, dobo, obdobje, celo epoho in so jih oblikovali "kar veliki znastveniki" ki so obvladali dosti več za tisti in današnji čas, kot pa današnji "se opravičujen ne vsi" veliko mr. in dr. ter celo akademikov.
sedaj te bom postavil pred dajstvo in ti javno povedal. DVE STVARI NA SVETU NIMATA AKADEMIKOV, in titulirancev TO STA ŠAH IN TAROT. ŠAH JE SLIKOVNO ČRNO BELA TABLA 64...POLJ, IN TAROT ALI KARTE ZA PREROKOVANJE "POSLIKAVA" določenega polja, ki predsavlje vse barven spektre, v katerih se skriva znanost vseh sosodbnih znanaosti od frekvenc, barvnih spektrov, fizike, kemije, psihologije...itd. itd.

Torej verjeti ali ne. TU NIMAŠ KAJ VZETI ALI DATI.

Govoriš tudi o bogastvu. Veš nekateri "bogastvo "kar" talamo, na način, da nekoga posvarimo, mu pomagamo ali celo pomagamo najti ljubezen njegovega življenja, ali celo, da nekdo ustvari veliko materialnega za svoj obstoj.

Po karath (kartonih porisanega papirja) gledno sploh nisi takšna oseba, kot si "malo dregnil". Škoda, da se nisi obrnil na Tarot II.
Če želiš ti dam nekaj bogastva. Za začetek ti bom napisal samo, da so ti padli kartoni na katerih piše III - mečev, as-palic in VIII-palic iz česar sledi, da si prizadet se vihravo odzivaš na prizadetost ter boš hitro končal začeto, ki te bo kar presenetilo s kakšno naglico se bo končalo. Po tem izgubljenem boju V-mečev te pomiri dober starejši gospod Kralj-kelihov.

:)

Imej se samo lepo

Tar_Mar
« Last Edit: April 20, 2007, 02:50:05 AM by Andres »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #6 on: April 25, 2007, 08:43:29 AM »
Pišuka zdej pa res ne vem več a sem v pravi temi.

Če ne se bom pa prestavila  ;D

Kot strela z jasnega je prišla ponudba za delo. Višja plača za kar velik odstotek, manj vožnje...
Če lahko nekdo pogleda ali bi bilo v redu da to sprejmem ali je bolje da ostanem kjer sem?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #7 on: April 25, 2007, 05:56:04 PM »
Jane, če je plača višja, pa manj vožnje, kaj je za premišljevat.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: April 26, 2007, 07:39:50 AM »
Jane, če je plača višja, pa manj vožnje, kaj je za premišljevat.

zaradi daljšega urnika, pa porodniška mogoče enkrat nekoč, ma saj veš ljudje smo zakomplicirani in stalno nekaj premišljujemo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline wild cat

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #9 on: April 26, 2007, 08:34:23 PM »
res ne vem kam spada moje vprašanje.
Ena vedeževalka mi je povedala, da sem karmično povezana z eno določeno mlajšo osebo (moškim), ki jo komaj poznam. Kaj to pomeni?  ???
Hvala za odgovor
lp :) wild cat

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #10 on: April 26, 2007, 09:24:07 PM »
res ne vem kam spada moje vprašanje.
Ena vedeževalka mi je povedala, da sem karmično povezana z eno določeno mlajšo osebo (moškim), ki jo komaj poznam. Kaj to pomeni?  ???
Hvala za odgovor
lp :) wild cat

Najbrž, da je videla kaj takega v vajinih kartah.
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: May 09, 2007, 12:26:37 AM »
bom popotno sodshel nekam....pa pridem doloceno nazaj, kako se bom imel...
offizier
desire
veselje
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #12 on: May 09, 2007, 05:43:47 AM »
Že karte povedo, da super.  :D
www.Astro-Star.net

Offline bilka

• Mojster
« Reply #13 on: May 10, 2007, 07:57:23 AM »
zdaj podpisujemo nove pogodbe, pa sem se vpašrala, kako bo moje finančno stanje od tega trenutka in v prihodnosti. povlekla sem karte:
tat, ljubica, denar

mene zdaj zanima ali tat pomeni, da mi denar lahko odteče, če ne bom pazila? ko si odgovarjamo na vprašanje s tremi kartami, ali srednja karta pomeni sedanjost, leva preteklost in desna prihodnost ali je že prva karta sedanjost?

če mi bo kdo odgovoril, mu bom zelo hvaležna.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #14 on: May 10, 2007, 08:13:49 AM »
Če si se vprašala od tega trenutka in v prihodnost, potem so karte od tega trenutka dalje. Torej Tat in Ljubica v sedanjost, denar v prihodnost.

Če bi v naprej določila karte 1 preteklost, 2 sedanjost in 3 prihodnost potem bi tudi bil jasen odgovor.

Svetujem ti, da če ne določaš pod 1 2 in 3, potem povleci za začetek le eno karto. Ti bo dala čisto dovolj dober odgovor. Ker na začetku je težko povezovati.

Torej: Tat in Ljubica govorita o tem, da imaš zaprte oči, da nekaj nočeš videti, ali pa je nevarnost da bi kaj spregledala, kar bi se znalo poznati tudi v prihodnosti. Karta denarja je namreč karta dolgega roka in traja.

Torej velika previdnost, preberi drobni tisk in tudi sama pri sebi bodi zelo resnicoljubna. Karta ljubice namreč rada pomete pod mizo. Pozornost velja trem stvarem, trem dogodkom .... itd.
www.Astro-Star.net