PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tea, bomo vidl, neki daje zrak me
Zdravo,zanima me, kaj pomeni če se vprašam, ali bom v prihodnosti v zvezi z določenim moškim. izvlekla sem naslednje karte:vdova,hiša,veselje
Tudi jaz bi vprašala podobno vprašanje:Kakšni so njegovi občutki do mene?ljubimecsporočilosonceAli obstaja možnost, da postaneva ljub. par?nenavadna srečatežaveupanjelepo se zahvaljujem za razlago Taja
Tea najlepša hvala za odgovor. Zanima me ali je možno dobit kak vedeževalski priročnik. Probleme imam s povezovanjem kart. Še nekaj bi te rada vprašala? Na vprašanje, kdaj se ponovno slišiva sem potegnila naslednje karte:darlio,sodnik,veseljeHvala in lep pozdrav
Tea, lepo se ti zahvaljujem za odgovora, bom poročala o izzidu oz. razvoju dogodkov :Dhecno, jaz pa sem njemu pripisovala večjo čustveno zrelost kot sami sebi...Devica pač ;Dme niti asc Lev ne izvleče ven Še enkrat hvala Tea
Zivjo Tea, jaz pa nikakor ne najdem svojih ciganskih kart. Jih lahko ti vrzes zame?Zanima me ljubezen splosno... sem samska, pa me zanima kaj se bo kej dogajalo v bodoce? In kaksen bo odnos bivsega fanta do mene (sva ostala sicer v nekih "prijateljskih" odnosih, a me kr malce zre vedno ko zvem da je kaksna druga v blizini)?Ce bos lahko, ti bom res hvalezna,...