NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pazi ti to, marca me čaka romanca
D4elam delam delam kot zamorc i še naprej bom delal delal delal kot zamorc. S tu razliku, da zdej bom pohvaljen. Nova družba in ista ljubezn. Pa bo solo guardare njente tocare.
kaj, a potem bo "solo guardare niente toccare" doma?
Quote from: apemaya on February 27, 2008, 08:37:26 AMkaj, a potem bo "solo guardare niente toccare" doma? doma solo lavorare pod dekcu
Quote from: apemaya on February 27, 2008, 08:37:26 AMkaj, a potem bo "solo guardare niente toccare" doma? Apemaya, takoj usta umit ...... (no tipkovnico in prstke)
Ah, pa še kaj Apemaya ....... Iza pravi, da pri teh letih sam še enkrat na mesec ljudje seksajo če ne pozabijo jemat bilobil
Quote from: Tea on February 27, 2008, 08:47:37 AMAh, pa še kaj Apemaya ....... Iza pravi, da pri teh letih sam še enkrat na mesec ljudje seksajo če ne pozabijo jemat bilobil ma, jaz sem mislila na hisna opravila- bik bi samo gledal, ko bi ti delala. Hitro ustka in prstke umit Sicer pa- a nista vidva par? Bik pravi, da bo delal pod dekco, ti pa govoris o bilobilu
ja, sta pa res stara! Hitro stran z bilobilom- to bos rabila na stara leta! Pa hitro pod dekco