Author Topic: ASTROMEDICINA  (Read 48318 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: ASTROMEDICINA
« Reply #30 on: October 02, 2008, 09:28:37 AM »
Bom kar sem napisala...

...tako nekako gre...nikoli nisem imela večjih zdravstvenih težav ( razen z zobmi - kot majhna sem veliko padala na zobe, 12-ih po stopnicah padla, zbila oba 1. zoba, enega so mi operirali pri 17-ih letih, ker se je naredila gnojna cista nad tem zobom...imela skoraj 5 zobnih aparatov...in pri 22-ih z zobe poštimala dokončno, zdaj so lepi, ravni, celi  ;)).
Sedaj je slika povsem drugačna...zadnji 2 leti se mi non-stop nekaj dogaja: 1. že leto in pol ne morem zanosit ( v novembru sledijo nadaljne preiskave)
2. cca. 1 leto me dlesni bolijo ( utripajoč občutek, bolečina...tako, da se je preselilo na uho in tudi bezgavke so povečane)...imam napotnico KC ambulatna za ustne bolezni.
3. Vid se mi je v 1. letu poslabšal, tako, da se pred TV-jem že naprezam  - napotnica za okulista.
4. Pred odhodom na morje 18. avgusta sem zatipala na desni dojki bulico...seveda šla naslednji dan takoj na pregled...na srečo ni bilo nič nevarnega...šlo pa je za neke hormonske spremembe - imam napotnico za pregled ščitnice.

Vem da imam sedaj kar težke aspekte ( saturnov povratek, uran z druge strani kvadrira na sonce, luno, venero in tudi saturn kvadrira na vse tole..skratka kar nekaj težkih aspektov). Kdaj bi se lahko tele zdravstvene težave umirile? Vem da saturn popusti v naslednjem letu ..avgust/ september...ampak uran pa ne bo tako hitro spokal??? Upam, da tole ni samo začetek...me kar skrbi za dlesni  :'( in seveda vse ostale zadeve tudi. Bi bilo pa fino, da tole prej uredim predno zanosim - čeprav je to tudi en problem, ki upam, da bo rešen  ???.
Kdaj cca. lahko pričakujem izboljšanje na tem področju?

Hvala za pomoč  :-*

S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: October 02, 2008, 09:43:35 AM »
Sončk

Ker imaš v tvoji natalki 6 hišo v znamenju Raka /luna vladarica/, Merkur v kvadratu na Plutona pa v 8 hišo, bi lahko govorili o psihosomatskih težavah, ki nastopijo ko se z življenjem ne moreš več soočat. Stvari si ne priznaš /8 hiša, Pluton/, težko o njih govorih /Merkur/, tako da znotraj tebe nastajajo tuhtajoči strahovi, če temu tako rečem. Seveda so posledice jasne in si jih tudi opisala.

dojke, zanositev .... princip Raka, Lune = materinski princip, ženski princip, ki ga na nek način zavračaš, ali pa ga ne moreš prepoznat. V natalu imaš Sonce luna konjunkcija, kar govori, da po vsej verjetnosti v otroštvu nisi dobila ločenega modela o moškem in ženskem - o jin in jang - torej imaš s tem tudi sedaj težave. Zate je to eno in isto in ne moreš razmejit definicijo.

Poleg tega imaš tam še R Venero, ki še dodaja drugačen pogled na vrednote in tudi spolnost!!!! Dobro preštudiraj ta aspekt, pa še v T kvadratu je - torej Neptun dodatno zamegljuje sliko o vsem in tudi o odnosih.

Ne da ti videt realne situacije /očala, ki jih potrebuješ/ .... ker nočeš videt /pravi Luise Hay/....nečesa kar se nadaljuje v tvojo 7 hišo /Saturn Mars/ ... prouči tole...

Mars Saturn aspekt daje vedno težave z dlesnimi in koreninami /ne toliko z zobmi/ ... ko imaš težavo pridet so srža problema, to korenine, pa tudi ko moraš predelati tvoje korenine /oče, dom, moški princip, odnose v družini/ .... se pojavijo te težave /seveda t saturna sproži take zadeve, saj zato pa imamo tranzite, a ne ... da se kaj naučimo/

Torej če povzamem:

- ko boš lahko sprejela svojo ženskost, ko se boš sprejela popolnoma z vsem kar si TI /res ti in ne predstava/, ko se boš lahko soočila od kod prihajaš in razčistila z vsem, kar so ti naložili kot program tvoji predniki, potem pa odnesla samo tisto, kar tebi koristi .... ko boš lahko VIDELA in si dovolila VIDETI kje si ....
in ko ti bo začelo postajati bolj pomembno to, kar živiš, kar si ..... in da si boš dovolila res ŽIVETI, potem bo konec tvojih težav.....

In kaj ti nosi T Saturna .... učenje, zavedanje tistega tvojega T kvadrata. Saturn odnaša, kar ni za tvoje življenje. Če se človek oklepa, ga opozori še z boleznimi ... ja nekako nas pa morajo ustavit pri našem samouničevalnem pohodu ....

Dihej punca.....  ;)

;D

Če pa rabiš pomoč, se oglasi v sobi Theta Healing. Jaz mislim, da potrebuješ eno dobro čiščenje vse navlake.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: October 02, 2008, 09:46:00 AM »
Aja pa še tole

Počakaj z otroci. Zdaj se učiš komaj odnosov do sebe in pomembnih drugih, torej tudi do partnerja. Tako te je strah, da bi bilo kaj narobe, da želiš otroka kot ščit .... nezavedno seveda. Počakaj torej, da se odnosi med vama uredijo

Otrok bo, ko bo jupiter prišel čez AS.... saturn zapustil T kvadrat ... pa nič prej .... sicer bodo same težave. Oni zgoraj že vedo kaj delajo Sončk.... ne sili, saj imaš z svojim notranjim otrokom več kot preveč dela.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #33 on: October 02, 2008, 09:50:44 AM »
kako se tole bere :o poučno za vse  ::)

hvala Tea  :)

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: October 02, 2008, 10:23:57 AM »
Tea, res hvala za tvoj odgovor  :-* :-* :-*.

...kaj naj napišem...je res kot praviš...predvsem ta naveza oče -jaz...vedno sem se ga bala...kot človeka ga težko sprejmem...saj ga imam rada...ampak ni to to kar bi naj bilo...za nameček pa še pri njemu delam...tko, da sem prisiljena to uredit...Oče je mojo mamo zapustil -prevaral, ko sem bila jaz stara 17 let..šel je živet k eni ženski, ki je naša znanka...oz. bi bila njegova sestrična...vendar je bila pripeljana v zakon...in po 2-h letih se je potem nazaj vrnil...odnos mama/oče...pa še vedno ni ljubeč in to kar bi moral biti ( velikokrat se kregata in oče ponižuje mamo) ...bi bilo bolje, da bi se dokončno ločila takrat...kaj pa vem...
Glede spolnosti...mi je bila predstavljena kot nekaj ne ravno lepega...ko je moja mami izvedela, da imam spolne odnose pri 17-ih - s fantom s katerim sem hodila 2 leti...je skoraj živčni zlom fasala in se z mano ni pogovarjala...bila je kot ena ponorela žival...skoraj še njega ( fanta) napadla...

Kar se zanositve tiče...ja seveda si oba želiva otroka...sem pa tudi sama že bolj pomirjena...ker vem, da bo...ne silim v neke hitre preiskave ( čeprav bi moja mami to seveda rada pospešila - dela namreč v zdravstvu in lahko dobim hitreje datum)...ampak jaz kar pustim, naj gre po postopkih kot je treba...verjamem, da je vse dobronamerno in da bo otrok takrat ko bo pravi čas za to...

- ko boš lahko sprejela svojo ženskost, ko se boš sprejela popolnoma z vsem kar si TI /res ti in ne predstava/, ko se boš lahko soočila od kod prihajaš in razčistila z vsem, kar so ti naložili kot program tvoji predniki, potem pa odnesla samo tisto, kar tebi koristi .... ko boš lahko VIDELA in si dovolila VIDETI kje si ....
in ko ti bo začelo postajati bolj pomembno to, kar živiš, kar si ..... in da si boš dovolila res ŽIVETI, potem bo konec tvojih težav.....
Ko bi vsaj obstajal kakšen recept za tole...bi jaz to hitro skuhala  ;). Ne vem sploh kje začeti...

Če pa rabiš pomoč, se oglasi v sobi Theta Healing. Jaz mislim, da potrebuješ eno dobro čiščenje vse navlake. Pridem, in se strinjam, da rabim čiščenje  ;)

Hvala Tea za pomoč  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: October 03, 2008, 06:21:31 AM »

[/i] Ko bi vsaj obstajal kakšen recept za tole...bi jaz to hitro skuhala  ;). Ne vem sploh kje začeti...

Vzemi list papirja in si napiši kaj tvoje srce želi, ne tisto kar je možno, ampak tisto kar bi zares rada. Meni se zdi, da si se zapletla v eno situacijo, ki ti sploh ne paše, namesto, da bi premislila o tem, če je res to tvoje, se zapletaš in vežeš še globlje /oče, mama, mož ..../

Uran in Saturn te samo preizkušata če si tega res želiš.

Mogoče bi poskusila z majhnimi koraki osamosvajanja.

ang:

ang:
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: October 03, 2008, 09:09:22 AM »
...ubistvu mislim, da si sploh ne upam razmišljat kaj si jaz želim, ker se mi zdi to nedosegljivo. In tako potem vse skozi si rečem...pa ne pa saj je OK. tako, kot je...bojim se ker nisem sigurna vase...o sebi mislim, da ne znam, ne zmorem ( to je očetova verzija...ponavljanje čez celo otroštvo..no pa tudi zdaj ko sem tukaj v službi...sedaj sem se začela šele upirat nazaj in ne pustim, da take reči govori)...

Kar se same službe tiče...vem kaj bi počela...ampak kot sem rekla, se mi zdi to tako daleč od mene...V hiši v kateri živim imam krasno sobico, kjer bi enkrat rada imela terapije, ki bi na vsak način bile povezane z astrologijo - to me zanima že od osnovne šole + neke trste terapijo s katero bi potem ljudem lahko pomagal skozi kakšne težje tranzite, aspekte ipd. skratka nekaj takega bi moje srce želelo...vsekakor stik z ljudmi. ( Tukaj kjer delam sem skoraj cele dneve sama...včasih pride oče, mama, če ima popoldan službo...no pa tudi sestra...če je doma).
Ne vem...mogoče bi pa morala sobo uredit...se vsekakor bolj poglobiti v znanje astrologije, mogoče narediti osnovni tečaj thete in začet delat...seveda ob službi, ki jo imam...mogoče bi bil potem korak popolne osamosvojitve lažji...

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #37 on: October 04, 2008, 09:57:21 AM »
hm jaz sem tudi kot otrok mela prirojeno astmo ampak mi je z puberteto nekako spuhtela,res pa je da sem kot pubertetnica in tudi ,ko sem bila mlajša vse moje "bolezni" bile povezane z pljuči,tipično za dvojčke.zadnja leta opažam, da so plujča res tista,na katera moram malo bolj paziti ter sinusi,ampak je pa tudi res da je vse to nekako povezano z samim načinom življenja,gibanje,prehrana,stres.....,res je že cajt da ko dobim plačo da se grem spet vpisat na jogo,kisik je za mene srž po moje vseh problemov.....pozzzz

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: October 06, 2008, 12:50:23 PM »
...ubistvu mislim, da si sploh ne upam razmišljat kaj si jaz želim, ker se mi zdi to nedosegljivo. In tako potem vse skozi si rečem...pa ne pa saj je OK. tako, kot je...bojim se ker nisem sigurna vase...o sebi mislim, da ne znam, ne zmorem ( to je očetova verzija...ponavljanje čez celo otroštvo..no pa tudi zdaj ko sem tukaj v službi...sedaj sem se začela šele upirat nazaj in ne pustim, da take reči govori)...

Kar se same službe tiče...vem kaj bi počela...ampak kot sem rekla, se mi zdi to tako daleč od mene...V hiši v kateri živim imam krasno sobico, kjer bi enkrat rada imela terapije, ki bi na vsak način bile povezane z astrologijo - to me zanima že od osnovne šole + neke trste terapijo s katero bi potem ljudem lahko pomagal skozi kakšne težje tranzite, aspekte ipd. skratka nekaj takega bi moje srce želelo...vsekakor stik z ljudmi. ( Tukaj kjer delam sem skoraj cele dneve sama...včasih pride oče, mama, če ima popoldan službo...no pa tudi sestra...če je doma).
Ne vem...mogoče bi pa morala sobo uredit...se vsekakor bolj poglobiti v znanje astrologije, mogoče narediti osnovni tečaj thete in začet delat...seveda ob službi, ki jo imam...mogoče bi bil potem korak popolne osamosvojitve lažji...

No vidiš, saj že veš kaj ti je storiti. Premikaj se v smer v katero te vleče, s tem boš zadostila tranzitom, ki prihajajo.  :D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: October 06, 2008, 12:51:24 PM »
hm jaz sem tudi kot otrok mela prirojeno astmo ampak mi je z puberteto nekako spuhtela,res pa je da sem kot pubertetnica in tudi ,ko sem bila mlajša vse moje "bolezni" bile povezane z pljuči,tipično za dvojčke.zadnja leta opažam, da so plujča res tista,na katera moram malo bolj paziti ter sinusi,ampak je pa tudi res da je vse to nekako povezano z samim načinom življenja,gibanje,prehrana,stres.....,res je že cajt da ko dobim plačo da se grem spet vpisat na jogo,kisik je za mene srž po moje vseh problemov.....pozzzz

Pa kakšen sprehod tudi ........ ta je brezplačen  ;D ;)
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #40 on: October 06, 2008, 12:57:01 PM »
...
Jaz pa kronicna vnetja grla in gripe. Bikec pac.  ::) Po puberteti je popolnoma izginilo.
Cakajo pa me se "kostne tezave" in delno "hormonske"-->ze.
No, sem na vse pripravljena.
 ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #41 on: October 06, 2008, 12:57:53 PM »

Pa kakšen sprehod tudi ........ ta je brezplačen  ;D ;)

Ja, Dvojcki in njihova pljuca. Potem pa se kadijo kot Turki.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #42 on: October 10, 2008, 09:49:06 PM »
ja sprehode prakticiram kadar le najdem čas,res pa jedapovrh vsega še kadim nč pohvalnega,ampak to je stvar k jo bom sama morala zdilat enga dneva,k bom začela svoja pljuča met rada :'(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nočko  ang: 

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #43 on: January 20, 2009, 10:58:52 PM »
Kaj moramo gledati v natalni karti, da je najbolje za operacijski poseg?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: February 01, 2009, 05:34:01 PM »
Kaj moramo gledati v natalni karti, da je najbolje za operacijski poseg?

Narediš dober elekcijski datum
Gledaš da ni okoli polne lune
In da se ne operira organa ki mu vlada znamenje, skozi katerega luna potuje
Pa malček pogledaš na Plutona /kirurg/ in Neptuna /narkoza/ in seveda tud Marsa /medicina/

no na kratko takole
www.Astro-Star.net