Author Topic: Natalne karte članov tretji---del  (Read 79095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klarus

• Mojster
Re: Natalne karte članov tretji---del
« Reply #15 on: May 27, 2009, 04:22:21 PM »
kak nisem marala it delat izpit...ampak sem šla, ker smo dobl neke popuste....totalno bedn inštruktor...prometna nesreča, ko sem bila prvo uro na cesti...skoz neki iskala izgovore zakaj nočem vozit...
ko sem naredila izpit sem ugotovila prednosti vožnje..začela uživati...sam nisem imela neke ambicije, da bi imela avto...mi ga je vedno ker posodil...do leta 2006, ko sem se 30. decembra začela odločat, da pa bi že bil čas, da mam avto....in ga 11. januarja 2007 tudi nabavla...na čisto uranovski način :P
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #16 on: May 28, 2009, 08:16:43 AM »
tudi jaz sem bila ena izmed tistih, ki je sorazmerno pozno naredila izpit za avto (ne takoj pri 18.rojstnem dnevu),ker sem odlasala samo zaradi tega, ker me je bilo strah, da ga ne bi znala vozit in posledicno ne bi uspesno naredila.
Tja,... pa ko me je takratni fant prislil da je treba it delat izpit, sem sla in naredila za salo malo. Da zdaj ne govorim, kako se kr tako, ko nimam kaj poceti in ko se mi zalusta, vsedem v avto in grem po cesti v  neznano, samo da se vozim... in sem srecna! Pomoje bi morala biti kak voznik kamiona po poklicu  ;D

Opazam, da je mene takole velikokrat strah nekih neznanih stvari, ceprav vem, da bom ko zalaufajo te stvari, v njih uspesna, ampak tisti prvi korak ki ga je treba narest, mi je pa najbolj mucen trenutek na svetu....  verjetno zaradi tega, tudi spustim marsikatero priloznost za lepe ali pa dobre (- poslovne) stvari....

Offline klarus

• Mojster
« Reply #17 on: May 28, 2009, 09:33:23 AM »
strah prvega koraka je zgleda povezan s s. zanko v 1 hiši...
pri men je enako :o ;D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: May 28, 2009, 09:36:48 AM »
Izpit ... hmm ... Tudi jaz sem ena tistih, ki ga ni želela iti delati. Zakaj. V sebi sem nosila paničen strah ... Rodil se je ker se je moj oče ubil v prometni nesreči (čelno trčenje- nasproti vozeči voznik je bil pijan ... njemu nič), ko sem jaz bila še v občutljivih letih (OŠ). Bilo me je tako strah nasploh vozil, da sem nekaj časa še v šolo peš hodila kar nekaj kilometrov. (na ja, takrat so pa znali res na primeren način pripovedovati "zgodbice")
Na in ko sem se poročila in se je rodila ideja o obrti- trgovina, se je pojavila tudi potreba po mobilnosti ... hmmm ... Meni nikakor ni bilo izpita za delati, pa me je mož tako rekoč "prisilil". Šment kako sem mu še danes hvaležna.
Sicer je bil prvi inštruktor pravi izziv zame, saj sem ga vozila le od ene "kavarne" do druge in ga čakala, rad je pogledal mini krilca (ni bil ravno rosnih let), name pa kričal, če nisem zavijala, ko mi pozabil dati navodila hmm ... Ali ni tako pravilo, če ni navodil, voziš naravnost?  :P No in sklenili smo zamenjati inštruktorja in sem potem prav hitro opravila izpit.
Lahko bi še pisala, a sem že dovolj razpletala.  ;) :D

Želim vam čaroben dan, pa odženite strah in dvome!  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: May 28, 2009, 02:24:52 PM »
tudi jaz sem bila ena izmed tistih, ki je sorazmerno pozno naredila izpit za avto (ne takoj pri 18.rojstnem dnevu),ker sem odlasala samo zaradi tega, ker me je bilo strah, da ga ne bi znala vozit in posledicno ne bi uspesno naredila.
Tja,... pa ko me je takratni fant prislil da je treba it delat izpit, sem sla in naredila za salo malo. Da zdaj ne govorim, kako se kr tako, ko nimam kaj poceti in ko se mi zalusta, vsedem v avto in grem po cesti v  neznano, samo da se vozim... in sem srecna! Pomoje bi morala biti kak voznik kamiona po poklicu  ;D

Opazam, da je mene takole velikokrat strah nekih neznanih stvari, ceprav vem, da bom ko zalaufajo te stvari, v njih uspesna, ampak tisti prvi korak ki ga je treba narest, mi je pa najbolj mucen trenutek na svetu....  verjetno zaradi tega, tudi spustim marsikatero priloznost za lepe ali pa dobre (- poslovne) stvari....

V AS si Rak in raki grevo vedno 3 korake naprej in dva nazaj. Čeprav bi na prvi pogled po luni, ki je v ovnu sklepali, da greš z glavo skozi zid, pa vendar opozicija s Plutonom in Merkurjem v 4 kaže, da si še kako previdna pri tem kdaj s kom kako in na kakšen način boš kaj naredila. Plutonska tema je vedno previdnost, dokler nismo sigurni, da je korak pravilen. Ko pa se odločimo, potem ni več ovir.

Klarus zanke pa s tem nimajo veze  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline klarus

• Mojster
« Reply #20 on: May 28, 2009, 02:46:15 PM »
kaj pa ima veze z težkimi začetki ???
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: May 28, 2009, 07:49:35 PM »
Zanimiva debata. Meni je vedno groza nezanih stvari. Kasneje se največkrat izkaže, da je strah votel in ga okoli ni nič. ;)Bom morala sthetkat. ;D

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #22 on: May 29, 2009, 09:20:15 AM »
Zanimiva debata. Meni je vedno groza nezanih stvari. Kasneje se največkrat izkaže, da je strah votel in ga okoli ni nič. ;)Bom morala sthetkat. ;D

Je votel strah, mar ne.  ;) Dajva skupaj pregnat začetne strahove ... Si za to (?).  :D Saj veš ... v slogi je moč.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: May 29, 2009, 01:06:55 PM »

Je votel strah, mar ne.  ;) Dajva skupaj pregnat začetne strahove ... Si za to (?).  :D Saj veš ... v slogi je moč.  ;)

Hvala, ljuba moja Neely. :-* :-* :-* Se ti javim, ko bom pripravljena. :D

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: May 29, 2009, 04:03:38 PM »

Hvala, ljuba moja Neely. :-* :-* :-* Se ti javim, ko bom pripravljena. :D

Ok.  :-* :D No, najbrž si se omejila bolj na "strah" pristopit k opravljanju vozniškega izpita, jaz sem pa imela v mislih, da bi se skupaj "otepali" vseh strahov.  ;) :P

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #25 on: May 29, 2009, 04:35:11 PM »
Ok.  :-* :D No, najbrž si se omejila bolj na "strah" pristopit k opravljanju vozniškega izpita, jaz sem pa imela v mislih, da bi se skupaj "otepali" vseh strahov.  ;) :P

Strahovi pri različnih ljudeh imajo lahko izvor na popolnoma različnih področjih, četudi gre za enako vrsto strahu. Lahko sta si v podporo, težko pa se skupaj otepata strahov. Sploh če gre za čiščenje strahov zgolj na zavestnem nivoju.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: May 29, 2009, 09:33:33 PM »
 ;D ;D ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #27 on: May 29, 2009, 09:47:23 PM »
;D ;D ;D

Lohk se ti smejaš s takimi številkami  :D ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #28 on: May 29, 2009, 11:04:57 PM »
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #29 on: May 30, 2009, 06:06:04 AM »
Izpit ... hmm ... Tudi jaz sem ena tistih, ki ga ni želela iti delati. Zakaj. V sebi sem nosila paničen strah ... Rodil se je ker se je moj oče ubil v prometni nesreči (čelno trčenje- nasproti vozeči voznik je bil pijan ... njemu nič), ko sem jaz bila še v občutljivih letih (OŠ). Bilo me je tako strah nasploh vozil, da sem nekaj časa še v šolo peš hodila kar nekaj kilometrov. (na ja, takrat so pa znali res na primeren način pripovedovati "zgodbice")
Na in ko sem se poročila in se je rodila ideja o obrti- trgovina, se je pojavila tudi potreba po mobilnosti ... hmmm ... Meni nikakor ni bilo izpita za delati, pa me je mož tako rekoč "prisilil". Šment kako sem mu še danes hvaležna.
Sicer je bil prvi inštruktor pravi izziv zame, saj sem ga vozila le od ene "kavarne" do druge in ga čakala, rad je pogledal mini krilca (ni bil ravno rosnih let), name pa kričal, če nisem zavijala, ko mi pozabil dati navodila hmm ... Ali ni tako pravilo, če ni navodil, voziš naravnost?  :P No in sklenili smo zamenjati inštruktorja in sem potem prav hitro opravila izpit.
Lahko bi še pisala, a sem že dovolj razpletala.  ;) :D

Želim vam čaroben dan, pa odženite strah in dvome!  ;)

Oh kaksen instruktor!!!!  :o  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.