Jernej, hvala za dodatno obrazložitev. Si mi dal misliti predvsem s tem, da razmislim, od kdaj se vse dogaja.
Dedek je bil v sanjah tiho, samo tam je bil in me gledal. Bila pa sva precej povezana, pri njem sem preživela počitnice, jaz sem bila njegova najljubša vnukinja in on je bil moj moj dedek

Naslednjo noč sem sanjala grozdje in trgatev. Ob trti sem s škarjami rezala grozde, rdeče in zelene in jih spuščala v košaro. Polne košare sem nosila v prostor, kjer je bila preša. Spomnim se , da sem košaro grozdja vrgla v prešo. In kako so se grozdki spreminjali v temno rdečo barvo. Spominjala me je na kri. Ob sanjah sem imela prijetne občutke.
Gaja, kaj naj ti rečem. A tisto na koncu je poljubček? Hvala, ga rabim.

Brez strahu, pišeš? Kako pa se do dela? Malo se hecam, čisto zares pa bi rada povedala, da strah pri meni je neizmeren. V tem letu sem »pridelala« močno vnetje želodca in dvanajsternika, z ranicami in ne glede na to, da sem že peti teden na blokatorjih kisline, ne pomaga vse skup kaj dosti. Ko pride strah, me spet tako močno zvije v želodcu, da bruham.
Včeraj sem gledala in analizirala življenjske energije - čakre. Tista tretja me muči, tako po prvi oceni. Naj povem še enkrat, da so mi stvari nove, neznane, preveč je informacij, ne znajdem se med njimi. Do nedavnega sem jih zavračala, dostikrat tudi s posmehovanjem.
A misliš, da bi me hči razumela, ko bi se z njo o tem pogovarjala? Stara je dve leti in pol, ne vem, kako začet.
Opis videnj indijancev mi pomaga, imam pa težave z umiritvijo, tišino, koncentracijo. Nemirna sem in polna strahu. Vse težave, ki jih opisujem, niso tragedija, da ne bo pomote.
Za energetsko čiščenje sem našla kontakt, vendar bolj ko razmišljam, bolj se mi dozdeva, da bi morala sprostiti prvo blokade v svojem telesu, očistiti svoje telo.
Ne vem, če je prav, da to pišem na forum. Je preveč intimno in spet polno, saj veš, strahu…