Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #420 on: September 28, 2010, 07:34:10 AM »
Že včeraj sem imel čudne sanje, danes pa še bolj....

Bil sem nekje kot bi bil na kitajskem, kjer se je zgodila nesreča in se je porušilo nekaj stavb (zgledale so kot hiše iz papirja in so se podirale kot domine)
Potem sem sledil eni novinarki POP tvja, ki ji je bilo nerodno na kraju dogodka.
Pa sanjalo se mi je, da sem bil na razpordaji na v Kitajski trgovini in videl en zelo dober prostor, kjer je bilo ob bazeno veliko miz z lučmi, ki so se igrale. Ko
pa sem slikal so me prosili, da ni dovoljeno in če lahko spravim mobitel.

Zanimivo je da sem čul zvok in videl v barvah....

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #421 on: September 28, 2010, 11:15:08 AM »
Draga Vilma,

Če bi vedela, s katerega konca Slovenije si, bi ti lahko priporočila koga za energetsko čiščenje prostora. Verjamem, da tvoja otroka čutita prisotnost neke duše in ju to vznemirja. Pogovori se s hčerko in resno vzemi vse, kar ti bo povedala. Lahko ji svetuješ, da naj Bogecu reče, da ga odpelje v svetlobo in bo duša morala oditi. To je čisto preprosto. Pa brez strahu, prosim, ker se te duše ravno s tem 'hranijo'.

Podajam ti opis pomena videnja papige in sove skozi modrost ameriških indijancev. Najprej papiga:

Zavedaj se, kdaj je potrebno govoriti in kdaj biti tiho ter ne ogovarjati.
Sedaj je pravi čas, da preučiš moč in vpliv svetlobe in barv.
Bodi pozorna na vse nove zamisli, ki se ti porodijo, saj ti lahko dajo nove smernice za duhovno rast.
Čas je, da se lotiš nečesa, kar si si od nekdaj želela, da bi počela.

In še sova:

Meditiraj v tišini in temi nekaj minut na dan naslednjih nekaj dni, in videla boš, kaj se ti bo razkrilo.
Bodi pozorna na kakršnekoli prevare s strani drugih ljudi, če se tega zavedajo ali ne, in pozorno poglej onstran vsehi krink, ki si jih bodo nadeli.
To je zate še posebno plodno obdobje, v katerem se lahko 'priklopiš' na intuitivno modrost, ki ti je na razpolago.
Tiho opazuj naravo, pozorno glej in poslušaj znake, ki ti bodo posredovali odgovore na vsa vprašanja, ki jih imaš.
Sedaj je še posebej pomemben čas za prerokovanje, zato boš videla, slišala ali začutila dogodke, preden se bodo dejansko zgodili.
Trenutno je tvoj najbolj ustvarjalen ciklus ponoči, zato se posvečaj delu na kakršnih projektih v večernem času.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Vilma88

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #422 on: September 28, 2010, 02:01:56 PM »
Jernej, hvala za dodatno obrazložitev. Si mi dal misliti predvsem s tem, da razmislim, od kdaj se vse dogaja.
Dedek je bil v sanjah tiho, samo tam je bil in me gledal. Bila pa sva precej povezana, pri njem sem preživela počitnice, jaz sem bila njegova najljubša vnukinja in on je bil moj moj dedek  :)

Naslednjo noč sem sanjala grozdje in trgatev. Ob trti sem s škarjami rezala grozde, rdeče in zelene in jih spuščala v košaro. Polne košare sem nosila v prostor, kjer je bila preša. Spomnim se , da sem košaro grozdja vrgla v prešo. In kako so se grozdki spreminjali v temno rdečo barvo. Spominjala me je na kri. Ob sanjah sem imela prijetne občutke.

Gaja, kaj naj ti rečem. A tisto na koncu je poljubček? Hvala, ga rabim.  :)
Brez strahu, pišeš? Kako pa se do dela? Malo se hecam, čisto zares pa bi rada povedala, da strah pri meni je neizmeren. V tem letu sem »pridelala« močno vnetje želodca in dvanajsternika, z ranicami in ne glede na to, da sem že peti teden na blokatorjih kisline, ne pomaga vse skup kaj dosti. Ko pride strah, me spet tako močno zvije v želodcu, da bruham.
Včeraj sem gledala in analizirala življenjske energije - čakre. Tista tretja me muči, tako po prvi oceni. Naj povem še enkrat, da so mi stvari nove, neznane, preveč je informacij, ne znajdem se med njimi. Do nedavnega sem jih zavračala, dostikrat tudi s posmehovanjem.
A misliš, da bi me hči razumela, ko bi se z njo o tem pogovarjala? Stara je dve leti in pol, ne vem, kako začet.
Opis videnj indijancev mi pomaga, imam pa težave z umiritvijo, tišino, koncentracijo. Nemirna sem in polna strahu. Vse težave, ki jih opisujem, niso tragedija, da ne bo pomote.
Za energetsko čiščenje sem našla kontakt, vendar bolj ko razmišljam, bolj se mi dozdeva, da bi morala sprostiti prvo blokade v svojem telesu, očistiti svoje telo.
Ne vem, če je prav, da to pišem na forum. Je preveč intimno in spet polno, saj veš, strahu…

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #423 on: September 28, 2010, 02:24:49 PM »
Vilma, če se ti stvari zdijo preveč osebne, lahko vedno kaj napišeš tudi kot privatno sporočilo.

:-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #424 on: September 28, 2010, 06:45:44 PM »
Danes se mi je sanjalo,da sem dobila trojčke..tako mali so bili ::)

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #425 on: September 28, 2010, 07:04:44 PM »
http://24ur.com/novice/svet/pod-plazom-umrlo-vec-sto-ljudi.html

Druge 2 stvari pa so povezane z maili, ki sem jih dobil...

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #426 on: October 04, 2010, 03:00:07 PM »
Me je že začelo preganjat, še v sanjah masiram :)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #427 on: October 04, 2010, 09:50:14 PM »
Draga Vilma,

Če bi vedela, s katerega konca Slovenije si, bi ti lahko priporočila koga za energetsko čiščenje prostora. Verjamem, da tvoja otroka čutita prisotnost neke duše in ju to vznemirja. Pogovori se s hčerko in resno vzemi vse, kar ti bo povedala. Lahko ji svetuješ, da naj Bogecu reče, da ga odpelje v svetlobo in bo duša morala oditi. To je čisto preprosto. Pa brez strahu, prosim, ker se te duše ravno s tem 'hranijo'.

S strahom se 'hranijo'? ??? Kako pa naj se človek straha znebi? :-\

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #428 on: October 05, 2010, 09:54:09 AM »
Draga Vilma,

Smejat se mu začneš  ;D

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #429 on: October 05, 2010, 08:55:28 PM »
Draga Vilma,

Smejat se mu začneš  ;D

Ok, bom  ;D

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #430 on: October 05, 2010, 09:05:52 PM »
A misliš, da bi me hči razumela, ko bi se z njo o tem pogovarjala? Stara je dve leti in pol, ne vem, kako začet.

Sicer nimam (še) otrok, ampak sva z nečakinjo kar precej časa skupaj, tako da vidim, da se je o tem z otroci še najlažje pogovarjati, ker stvari dojemajo s tako preprostostjo in si ne postavljajo razumskih ovir... :) Moja nečakinja je tudi imela obdobje, ko ni hotela spati v sobi in je večkrat rekla, da vidi 'strica', mi seveda nismo videli nikogar.  :-\ Včasih je tudi omenjala eno punčko, še opisala jo je  :) Mislim, da včasih podcenjujemo otroke, saj že dve-, tri.. letni otroci razumejo več kot si predstavljamo.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #431 on: October 12, 2010, 12:27:56 PM »
Danes ponoči sem sanjala, da sem zanosila  :o
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #432 on: October 12, 2010, 12:34:54 PM »

Draga, tu sem našla razlago ...

Komur se sanja o nosečnosti in porodu, bo spremenil svoje življenje, tako kot tisti, ki sanja o smrti. Sanje o porodu lahko pomenijo tudi konec neke krize, v primežu katere so se sanjalci bali prihodnosti. Nezavedno jih s tem prizorom opozarja, da morajo pretrgati stike s preteklostjo in da se je treba izkopati iz miselne in čustvene stiske, ter sprejeti nova spoznanja, ki bodo naredila življenje dragocenejše.

(Vir: www.cosmopolitan.si)
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #433 on: October 12, 2010, 12:43:14 PM »

Draga, tu sem našla razlago ...

Komur se sanja o nosečnosti in porodu, bo spremenil svoje življenje, tako kot tisti, ki sanja o smrti. Sanje o porodu lahko pomenijo tudi konec neke krize, v primežu katere so se sanjalci bali prihodnosti. Nezavedno jih s tem prizorom opozarja, da morajo pretrgati stike s preteklostjo in da se je treba izkopati iz miselne in čustvene stiske, ter sprejeti nova spoznanja, ki bodo naredila življenje dragocenejše.

(Vir: www.cosmopolitan.si)

No porod glih ni bil, je bla pa čist začetek nosečnosti, se pravi, ko se ti pojavita dve modri črtici  ::)

Hm... Mislim, da vem, na kaj se tole nanaša, začetek spremembe, začetek drugačnega življenja. No ja, zdej pa je jasno ja hehehe  ;D

Hvala, draga

:-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #434 on: October 12, 2010, 01:21:17 PM »

Nekaj novega se oplaja v tebi, neko novo rojstvo te čaka.
Sama pa razmisli na katerem področju žilvljenja.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.