Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #435 on: October 12, 2010, 02:17:43 PM »
Danes ponoči sem sanjala, da sem zanosila  :o

Nekaj novega se oplaja v tebi, neko novo rojstvo te čaka.
Sama pa razmisli na katerem področju žilvljenja.

Pomoje kar vse skupaj  ;D

Ne, saj točno vem, na kaj se nanaša, ker sem danes dokončno sprejela eno, lahko bi rekli celo radikalno, odločitev.
9ZK 674

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
« Reply #436 on: October 12, 2010, 10:19:21 PM »
carica si  ;D ;D ;D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #437 on: October 12, 2010, 10:38:48 PM »
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #438 on: October 14, 2010, 08:31:30 AM »
Sem danes sanjala, da sem slišala renčanje leva. Stala sem z otroki pred šolo in slišala sem opozorilo, da se moramo umakniti, ker je lev, ki naj bi bil sicer dresiran ušel izpod kontrole. Z otroki smo se umaknili v šolo, nato sem videla žensko s tem "levom", ki je bil pravzaprav levinja pa še to bolj podobna volku, saj je imela zelo temno sivo, skoraj črno dlako. Malo mi je bilo lažje, ker vseeno ni zgledal tako zelooooo velik in tako zelooo strašen. Videla sem kako je ta ženska ukrotila tega "leva" na način, da je zavpila nanj in "lev" je postal zopet krotek, čeprav smo vsi vedeli, da je to lahko samo začasno, da nikdar ne veš, kdaj bo njegova divja narava zopet udarila na plano.

Mi lahko kdo kaj namigne glede teh sanj?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
« Reply #439 on: October 14, 2010, 10:16:04 AM »
Heraklejeve naloge, ena od njih ubiti neranljivega Nemejskega leva, ki ima magično krzno od katerega se odbijejo puščice, meč, gorjača. Torej ne z orožjem, temveč z lastnimi rokami  :), mu odrti kožo in postati nepremagljiv   :).

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #440 on: October 14, 2010, 10:58:26 AM »
Hvala Pikica za odgovor ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #441 on: October 14, 2010, 11:13:41 AM »
Jaz pa že nekaj dni iščem po spletu... razlago.

Sanjala da prijetno ležim v travi z ljubljeno osebo. Zraven je bilo polje koruze. Mimo je prišel očka z malim sinkom in sta se šla igrat vojake po koruzi. Med otroškim smehom sem zaslišala jezno mijavkanje moje mucke. Takoj akcija in preverit kaj se dogaja. Otroka z očkom ni bilo več, je bil v koruzi (verjetno mrtev, tak je bil občutek) nakar zagledam mucko in vso krvavo po zadnjih tacah (spet tisti sanjalski instinkt, da jo je želel sterilizirat in da na koncu pogine). Toliko moči sem imela, da se desca onesposobila, vendar se mi je smejal v glavo in od njega nisem izvedela ne kaj je z otrokom, ne kaj je z mačkom polčel......

Prosim za razlago, če se komu kaj bliska kaj naj bi mi vodniki skozi sanje sporočali.

Imejte lep dan
 ;) ;) ;) ;)
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #442 on: October 28, 2010, 08:44:22 AM »
No evo, zgleda moje ideje počasi dozorevajo, ker sem danes ponoči sanjala, da sem tik pred porodom  :D pa še dvojčici sta bili, tko da je ideja dvojno plodna  :o

zanimivo doživet kako ti voda odteče. da ne omenjam tega, da sem imela strašen problem imena izbirat  ;D
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #443 on: October 28, 2010, 12:07:51 PM »
...da ne omenjam tega, da sem imela strašen problem imena izbirat  ;D
To pa res ni problem. Vedno je treba imet kakšnega na rezervi. Genovefa in Eulalija, recimo ;)

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #444 on: October 28, 2010, 12:13:01 PM »

Sanjala da prijetno ležim v travi z ljubljeno osebo. Zraven je bilo polje koruze. Mimo je prišel očka z malim sinkom in sta se šla igrat vojake po koruzi. Med otroškim smehom sem zaslišala jezno mijavkanje moje mucke. Takoj akcija in preverit kaj se dogaja. Otroka z očkom ni bilo več, je bil v koruzi (verjetno mrtev, tak je bil občutek) nakar zagledam mucko in vso krvavo po zadnjih tacah (spet tisti sanjalski instinkt, da jo je želel sterilizirat in da na koncu pogine). Toliko moči sem imela, da se desca onesposobila, vendar se mi je smejal v glavo in od njega nisem izvedela ne kaj je z otrokom, ne kaj je z mačkom polčel......

Prosim za razlago, če se komu kaj bliska kaj naj bi mi vodniki skozi sanje sporočali.

Imejte lep dan
 ;) ;) ;) ;)

Polje koruze se nanaša na neke vrste obilje. Mačko pa povezujemo s samostojnostjo in intuicijo.
A obstaja kdo, ki ti pod krinko prijaznosti poskuša odvzet pozitivne občutke, povezane z obiljem?

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #445 on: October 28, 2010, 01:04:48 PM »
Jaz bi tudi prosila za eno razlago sanj. In sicer sem imela danes moreče sanje, da sem naletela na radar in res veliko plačala - mislim, da je blo 1000e. Ker se mi je vse sanjalo tako v živo, vem točno lokacijo, kje sem prehitro vozila. Občutek nemoči, ki je po tem sledil je bil res obupen. Grozna žalost in jok... In potem tudi to, da kako bom zaslužila toliko denarja, in tista misel, da si zdaj sploh ne bom mogla plačat enega tečaja...obupno...
Mogoče je povezano, s tem, da trenutno malo več razmišljam o denarju (iščem takšno delo ki bo najboljše zame in bo tudi denar kot najvišje dobro, nočem več nekih priložnostnih del, kjer hitro zaslužiš in potem vse zafrčkaš-vsaj tako je blo marsikdaj do sedaj - zdej sem pač pustila eno kar dobro plačano študentsko delo, ki pač ni kaj veliko koristilo meni)

Če se komu sanja, kaj bolj točno bi te sanje pomenile, hvala za odgovor :)

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #446 on: October 28, 2010, 01:16:09 PM »
Jaz bi tudi prosila za eno razlago sanj. In sicer sem imela danes moreče sanje, da sem naletela na radar in res veliko plačala - mislim, da je blo 1000e. Ker se mi je vse sanjalo tako v živo, vem točno lokacijo, kje sem prehitro vozila. Občutek nemoči, ki je po tem sledil je bil res obupen. Grozna žalost in jok... In potem tudi to, da kako bom zaslužila toliko denarja, in tista misel, da si zdaj sploh ne bom mogla plačat enega tečaja...obupno...

Vožnja avtomobila je povezana z "upravljanjem" življenja. Se ti mudi skozi kak odnos? Hočeš na hitro dokončat nek projekt? Upočasni malo, da ne bo škoda prevelika.
Istočasno pa malo razkoplji prepričanja in občutke o denarju.

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #447 on: October 28, 2010, 01:30:37 PM »

Vožnja avtomobila je povezana z "upravljanjem" življenja. Se ti mudi skozi kak odnos? Hočeš na hitro dokončat nek projekt? Upočasni malo, da ne bo škoda prevelika.
Istočasno pa malo razkoplji prepričanja in občutke o denarju.

hvala za razmišljajoč odgovor :)
trenutno sem vse tako zelo upočasnila, da se mi zdi že skor preveč, poelg tega me na trenutke še preganjajo občutki slabe vesti, ker pač so vsi okrog mene ujeti v nafilane urnike in miselnost, da več kot delaš, boljši si,več imaš...  - jst vem, da moram iz tega izstopit.
Prepričanja in občutki o denarju - ja vem, da je marsikaj napačnega v moji podzavesti (premalo se cenim, več si zaslužim...) - vem da bo treba na tem še velik nardit. Bom začela bolj poglobljeno vrtat :) hvala

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #448 on: October 29, 2010, 10:06:05 AM »

Imejte lep dan
 ;) ;) ;) ;)

Polje koruze se nanaša na neke vrste obilje. Mačko pa povezujemo s samostojnostjo in intuicijo.
A obstaja kdo, ki ti pod krinko prijaznosti poskuša odvzet pozitivne občutke, povezane z obiljem?
Tole je pa izredno zanimivo.
Pod krinko prijaznosti.... So se mi ponovile sanje z mačko, spet krvava, samo da ji je koža visela in se vlekla za njo, vedno manj dlake, vedno več krvi....
Pa še vedno ena in ista mačka (moja seveda, moja ljubljenka)
Ker zadnej čase intenzivno delam na obilju... in vedno znova poslušam nekaj okoli denarja in "odseli se" počasi... , Od kje boš denar, zatorej tiho bodi in delaj namesto najemnine...
Torej se stvari premikajo v smeri, da se pokažejo še blokade oz prepričanja...

Torej muc nakazuje na to, da predelam kar mi skuša negdo v lepem paketuku podtakniti????

Imej lep dan
 ;) ;)
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #449 on: October 29, 2010, 10:23:34 AM »
Predpostavljam, da so tudi tebi solili pamet, da moraš garat in delat in bit najboljša, če hočeš uspet. V isti sapi si dobila pa servirano tudi sporočilo, da itak iz tebe nič ne bo.
Mačka je samostojna in samosvoja žival. Koplji za prepričanji glede tega. Kot sem že rekel: nekomu je v večjo korist, če nisi samostojna. Ko boš odkrila to prepričanje, bo tudi tista z obiljem lažje obdelat.