Bom še sama napisala svoje sanje:
sem sanjala, da sva bila s partnerjem v nekem tujem mestu in sva šla v restavracijo ter hotela naročiti zajtrk, vendar so rekli, da je zaprto in da ne moreva še naročiti, potem sva odšla ven in hodila po pločniku, ko je proti nama začel ritensko voziti kamion, pričela sva se umikati, on pa vedno bolj rine v naju, tako sem jaz dojela, da naju ogroža in naju hoče pravzaprav povoziti, pričela sva hitro hoditi in zavila v neko stransko ozko ulico, kamor ta kamion ni mogel. Nekako sem si že oddahnila, da je nevarnost že mimo, ko me partner opozori, da je videl lisico in da je lahko le-ta nevarna, saj ima lahko steklino in naju ugrizne. Nisva se imela kam umakniti, zato sem odprla vrata prve hiše, pred katero sva stala in vstopila sva v popolnoma tujo hišo. To je bil res izhod v sili, saj sem se sama sebi zdela kot da vlamljam v tujo hišo in če se bodo lastniki zbudili, bodo mislili, da jih hočeva oropati in kdo nama bo sploh verjel, da sva se samo skrila pred nevarno lisico (sploh pa nisem bila prepričana, da je res nevarna-tako je pač menil moj partner). Ko sva vstopila v vežo v tujo hišo, je na pragu v neko sobo sedela mala, luštkana, nedolžna mucka, bil je pomirjujoč pogled nanjo, mucka je samo sedela in nemo gledala v naju, imela je tako zelo nedolžen, nebogljen in mil pogled, da sem se ustrašila, če bi prišla lisica v to hišo, da ne bi slučajno ugriznila še te mlade mucke...
To je to

Bom vesela kakršnegakoli odgovora.