Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329692 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #465 on: November 30, 2010, 07:59:46 PM »
zanimiva ura, Jernej  ;)

....vso noč sem sanjala sadje...gledala in iskala sem jagode, jagode....

Jagode v sanjah pomenijo srečo, zadovoljstvo, obilje.
Če jagode gledaš, bodo tvoji cilji kmalu uresničeni. Možno je tudi, da so cilji bolj čutne narave ;)

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #466 on: December 04, 2010, 02:44:58 PM »
pozdravček ;)

Jst sm pa danes sanjala kako nabiram rožice :)))
Kaj bi to lahko pomenilo?

LP  ang: :-*

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #467 on: December 05, 2010, 10:27:06 AM »
pozdravček ;)

Glede na izbiro smileyev in splošen vtis, podkrepljen z interpretacijo sanj, bi rekel, da si sveže zaljubljena ali pa se ti obeta novo razmerje.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #468 on: December 05, 2010, 10:28:38 AM »
Uf madoniš sem danes sanjala, da imam trakuljo, pa nisem bila sigurna, če bi požrla tablete proti njej :o :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #469 on: December 05, 2010, 12:58:21 PM »
pozdravček ;)

Glede na izbiro smileyev in splošen vtis, podkrepljen z interpretacijo sanj, bi rekel, da si sveže zaljubljena ali pa se ti obeta novo razmerje.

jah no...čeprov sva že 2 leti skupaj, je še vedno use sveže ;) tko da JA zaljubljena sem  ;D ang:

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #470 on: December 06, 2010, 10:58:50 PM »
Uf madoniš sem danes sanjala, da imam trakuljo, pa nisem bila sigurna, če bi požrla tablete proti njej :o :-X

Trakulja pomeni neugodne pogoje za zdravje ali ugodje. A imaš občutek, da te kdo "zažira" ? Pazi na svoje zdravje. Mogoče premisli o svoji prehrani in življenskem stilu.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #471 on: December 06, 2010, 11:02:37 PM »
Dejansko razmišljam o svojem kašlju ja ::)... Moj občutek je šel v smer "zažiranja" s strani določene osebe. No ja bo treba kaj v zvezi s tem narest ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #472 on: December 14, 2010, 06:48:52 PM »
ojla... :)

Kaj bi lahko pomenilo, če sanjaš da greš v vojsko ali pa to da vidiš da ti ukradejo avto?

Hvala  ang:

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #473 on: February 05, 2011, 01:32:33 PM »
Moj post se je nekam izgubil  ???

Zato pišem še enkrat. Sanjalo se mi je, da sem v belem vedru videla 2 kači - odgriznjene glave. Trupa sta mirovala spodaj, obe glavi pa sta se po vidi še kar pomikali in z jezikom sikali. Nato se mi je sanjalo še o naši psički, da je krvavela iz tačke. Sicer sem tačko obvila, a kri je kar lila.

Kaj naj bi to pomenilo?

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #474 on: February 08, 2011, 07:39:17 PM »
Meni pa se je sanjalo, da so oropali banko v sredo in da ima povezave še z železnico (podzemno?) pa v bistvu da sta bila samo 2.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #475 on: February 09, 2011, 08:00:41 AM »
Pa danes sem imel "noćno moro", ker nisem vedel, kam dati 2 miliona, da ne bi bilo očitno...  ;D

Offline Ostara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #476 on: March 06, 2011, 10:29:18 AM »
Čeprav še nisem dolgo tukaj (nameravam pa ostati) bi z vami rada delila moje sanje..če ne drugega mi bo mogoče tako vsaj malo lažje...

Velikokrat se mi pojavijo sanje, ki na nek način nakazujejo konec sveta...to bolj v zadnjem času recimo vsaj enkrat na mesec se mi sanja. Sanje niso vedno iste ampak drugačne, vsakokrat pa mučne...enkrat se mi je sanjalo, kot da je izbruhnila vojna zaradi vode in smo vsi bežali toda nismo vedeli kam, ker smo vedeli, da ni izhoda, da gre svet h koncu...drugič sem bila na vikendu od staršev, spet smo bežali, približeval se je konec ker je v naš planet trčil nek drug planet. Ko smo vseeno hiteli po nekem hribu sem razmišljala kako bo vse izgubljeno, postalo mi je tako žal (no tudi v resnici je tako, najbolj me je skrbelo za moje knjige, kako bo vse znanje sesuto v prah).

Včeraj ponoči pa se mi je sanjalo, da najprej iščem peron kamor bo prišel vlak na katerega moram.Najprej mi ni nihče vedel povedati kateri je pravi peron, potem pa sem se kr sama nekako znašla tam. Vlak je priberzel mimo, nakar sem ostala v gruči ljudi in vsi smo bili nekako prestrašeni, ker nismo vedeli kaj se dogaja. Vlak je izginil in mi smo čakali, vse je postalo pusto in sivo, skozi nek predor pa so pribežale krave. Vsi smo čakali kaj je sedaj, pride vlak, bomo lahko šli domov, nakar se je neka skupina odočila, da gre pogledat kaj se dogaja. Šla sem neopazno za njimi in videla kako so jih potegnili nekam, nato sem zagledala otroke, ki so ležali in jokali bili so polni mehurjev...deklica mimo katere sem šla je rekla: to so nam naredili z nekimi kemičnimi spojinami, vsi ste krivi za nas da trpimo..ko sem ji skušala pojasniti, da krivda ni moja, da tega ne bi storila, da se mi smilijo je rekla pa ste vsi ste krivi saj je to nardila vaša vodja...potem je bilo sanj v glavnem konec...vsakič ko se zbudim po teh sanjah, kar ne morem nehat mislit nanje...

Pa nisem nikakor obsedena s kakim koncem sveta, pa 2012, tud vere nisem takšne, da bi verjela, da se nam približuje harmagedon...čeprav verjamem, da se bodo zgodile spremembe...mogoče pa me podzavestno vseeno skrbi, kaj pa vem.

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #477 on: March 06, 2011, 11:28:37 AM »
Čeprav še nisem dolgo tukaj (nameravam pa ostati) bi z vami rada delila moje sanje..če ne drugega mi bo mogoče tako vsaj malo lažje...

Velikokrat se mi pojavijo sanje, ki na nek način nakazujejo konec sveta...to bolj v zadnjem času recimo vsaj enkrat na mesec se mi sanja. Sanje niso vedno iste ampak drugačne, vsakokrat pa mučne...enkrat se mi je sanjalo, kot da je izbruhnila vojna zaradi vode in smo vsi bežali toda nismo vedeli kam, ker smo vedeli, da ni izhoda, da gre svet h koncu...drugič sem bila na vikendu od staršev, spet smo bežali, približeval se je konec ker je v naš planet trčil nek drug planet. Ko smo vseeno hiteli po nekem hribu sem razmišljala kako bo vse izgubljeno, postalo mi je tako žal (no tudi v resnici je tako, najbolj me je skrbelo za moje knjige, kako bo vse znanje sesuto v prah).

Včeraj ponoči pa se mi je sanjalo, da najprej iščem peron kamor bo prišel vlak na katerega moram.Najprej mi ni nihče vedel povedati kateri je pravi peron, potem pa sem se kr sama nekako znašla tam. Vlak je priberzel mimo, nakar sem ostala v gruči ljudi in vsi smo bili nekako prestrašeni, ker nismo vedeli kaj se dogaja. Vlak je izginil in mi smo čakali, vse je postalo pusto in sivo, skozi nek predor pa so pribežale krave. Vsi smo čakali kaj je sedaj, pride vlak, bomo lahko šli domov, nakar se je neka skupina odočila, da gre pogledat kaj se dogaja. Šla sem neopazno za njimi in videla kako so jih potegnili nekam, nato sem zagledala otroke, ki so ležali in jokali bili so polni mehurjev...deklica mimo katere sem šla je rekla: to so nam naredili z nekimi kemičnimi spojinami, vsi ste krivi za nas da trpimo..ko sem ji skušala pojasniti, da krivda ni moja, da tega ne bi storila, da se mi smilijo je rekla pa ste vsi ste krivi saj je to nardila vaša vodja...potem je bilo sanj v glavnem konec...vsakič ko se zbudim po teh sanjah, kar ne morem nehat mislit nanje...

Pa nisem nikakor obsedena s kakim koncem sveta, pa 2012, tud vere nisem takšne, da bi verjela, da se nam približuje harmagedon...čeprav verjamem, da se bodo zgodile spremembe...mogoče pa me podzavestno vseeno skrbi, kaj pa vem.

Zelo zanimive in sporočilne sanje in hvala, ker si jih delila  :)
Sama se sicer ne spoznam na simboliko, ampak ti bom intuitivno povedala, kakšne misli so prišle do mene ob prebiranju. Tudi če se ne obremenjuješ z mislimi o koncu sveta, se nas vedno več zaveda, da življenje, kot ga živimo sedaj, ne prinaša dobrih obetov. Definitivno si bomo s takšnim ravnanjem (uničevanjem vse narave, vode, zraka...) v prihodnosti nakopali marsikatero katastrofo. Ampak imamo izbiro. Marsikaj še lahko rešimo in spremenimo.
Kaj ti te sanje sporočajo - da se mora vsak posameznik začet pri sebi zavedat, kakšni nesmisli se v okolju dogajajo in se začet spraševat, kaj lahko sam prispeva, da skupaj krenemo na pravo pot. Tako ti kot jaz in vsi ostali, ki živimo v sedanjem sistemu, delamo zlo - vsi živimo v enem skupinskem "grehu". Zakaj - ker pretiramo trošimo z elektriko, pojemo preveč mesa, kupujemo izdelke iz Kitajske(izkoriščanje delovne sile, onesnaževanje okolja zaradi prevoza), vožnja z avtomobilom itd. itd.. Res je, da od nečesa moramo trenutno živet in ne moremo dat vsega na stran, tudi ni namen, da gremo v divjino meditirat in rečt da se tega ne gremo več! ampak če se tega zavedamo, vsaj začnemo iskat neke alternative - kaj lahko pri sebi spremenim, da naredim nekaj dobrega za Zemljo (kupujem lokalno, ne delam toliko odpadkov, ne trošim za nepotrebno, varčujem z vodo, elektriko, jem manj mesa itd. itd...)
Dejstvo je, da nas čaka ogromno dela, da bomo rešili našo Zemljico. In občutek imam, da imaš ti določena znanja oziorma lahko odkriješ ta znanja v sebi. Tvoja naloga je, da začneš še bolj aktivno iskat, kakšen je lahko tvoj prispevek k ohranjanju narave (predvidevam, da že delaš kaj na to temo?).
In naloga vseh nas, ki o tem razmišljamo je, da se začnemo zavedat, kdo je naša mati - kdo nam daje hrano, kdo nam daje zrak in vodo. In da začnemo odgovorno sprejemat njene darove, to cenit, bit hvaležni za to.
In v celotnem stanju vidim en glavni problem: Če nimamo rabi sebe, se ne spoštujemo, ne cenimo, smo polni sovraštva, jeze, ljubusomja, pohlepa po materualnem, kako naj sploh imamo iskreno radi sočloveka ali našo Zemljo. In največji izziv tega časa je, da si dovolimo začutit, kdo smo, kaj je naša naloga, kaj je prav in kaj narobe - in ko se nas bo dovolj tega zavedalo, bomo lahko začeli delat tiste prave spremembe, ki bojo pripeljale do novega in boljšega sveta.
Marsikaj dobrega se že dogaja, ampak dela je res še OGROMNO. Ampak več kot se jih bo zavedalo, da je ključ do boljšega in bolj pravega sveta ta, da vsak posameznk živi svoje poslanstvo - hitreje bomo na pravi poti. Verjamem, da nam bo uspelo :)

(no - vem, da ni prava tema za moje izlitje, ampak take misli me kar naprej napadajo in tele tvoje sanje so bile prav izhodišče za moje razmišljanje :))     

Offline Ostara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #478 on: March 06, 2011, 01:33:59 PM »
Hvala da si delila te tvoje misli...maš kar prav veš. Tud sama sem že razmišljala o tem, če je na nek način to kako sporočilo, da bo treba treba res konkretno začet delat na reševanju oziroma morda tud druge navdušit nad tem. Da res je sama že fejst delam v tej smeri, sploh kar se tiče varčevanja tako z vodo, kot z elektriko ter kupovanja kvalitetne in domače hrane, ki jo potem pripravim zgolj doma (ne da kupujem že pripravljene artikle), pa letos bom tudi z vrtnarjenjem pričela...pa seveda premišljeno kupovanje res potrebnih stvari, pa uporaba predvsem naravne kozmetike..vsega po malem pač...bi se dalo res diskutirat o tem, čeprav ni tema namenjena temu ampak ja mogoče bi moral vsak tu in tam doživeti kakšne takšne sanje, da ga streznijo...čeprav ni povsem fajn ko se ponavljajo oziroma v več različicah...mogoče pa mi še kaj drugega pomembnega sporočajo...

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #479 on: March 15, 2011, 08:52:46 AM »
Vauu, kakšne sanje. Škoda, ker sem večino pozabila, ampak en prizor je ostal. Bila sem noseča. Imela sem oprijeto zeleno obleko, delovala je plastično. In otrok v meni se je začel premikat, pretegoval se je, izbočil rokice, skozi trebušček sem videla njegove majčkene roke. Majhne tako, kot šele raste v maternici. Nato je nad sabo prekrižal obe roki, na koncu se je na trebuhu videla že cela oblike njegove glave. Norooooo. Ob meni je sedel še nek otrok, fant. In je začudeno gledal, jaz pa sem mu to še pokazala in govorila, glej kako raste otrok, kako lepo se to zdaj vidi... Huh  :D