Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329569 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #135 on: August 15, 2009, 06:36:33 PM »
Pozdravljeni že nekaj dni v kup sanjam, a danes se jih  tako živo spominjam.
Bila sem na obisku pri bivši sodelavki, ko sem jo videla sem bila kar presenečena, bila je noseča za kar nisem bila seznanjena.
Že visoko noseča, kar presenetilo me je, ona se drugače kar lepo drži, maladostno, da nekaj na postavco.
 Ko ji pridem tako bliže sem se malo dotaknila njenega trebuščka, malo je trznila in se odmaknila, kakor da ji ne prija, sama se je kar takole lepo pobožala po trebuščku.
Potem se ne spominjam  več .
Bila pa je zelo nemirna noč.

Rojstvo novih idej in projektov ... morda se sodelavki odpirajo nove moznosti na podrocju dela, ali pa bosta kaj ustvarjali skupaj?
Preporod na delovnem mestu.
Te je v tem casu, odkar si sanjala doletelo ze kaj novega, osvezujocega v sluzbi?
Lp
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #136 on: August 15, 2009, 06:39:17 PM »
sanjal, iskal sem svoj avto, avtič moj, se ne spomnim kje sem ga parkiral, ker je bila očitno gužwa, pa sem ga nekam" parkiral, a ko sem ga želel poiskati ,ga ni bilo na več lokacijah, potme sem nehal ga iskati in nisem več želel sanjati ga, realno vem kje je, a v sanjah, pa v poznanih lokacijah, ne, torej, se mi je kar skril":)

Osvobajanje ... Kaj upravljas, isces v zivljenju ...
 ang:
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #137 on: August 15, 2009, 09:58:29 PM »
res je ja, vsestransko in hedonisticno, drobnjakarsko se iscem,dokler zmorem,dokler gre, dokler je znanje, sem v pripremi,ok,hvala ti
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #138 on: August 16, 2009, 05:04:34 PM »
Bom danes tudi sam napisal sanje, ki so bile zelo očitne, obenem pa sem si jih tudi zapomnil dobro.  Naj zapišem najprej, da sem pred spanjem sinoči bral knjigo Camino in sicer odstavek kjer avtorica opisuje svoje sanje, bojevnike, Mavre ipd.
Vse v redu do tod. Zaprl sem oči in zjutraj sem imel pred seboj prav lep filmček.  Preprosto sem imel v lasti v nekem hribovitem naselju stanovanje, v isti hiši, bloku, hotelu, ne vem točno, pa se je oddajalo še za druge turiste. No, prišla sta dva moška, bržkone bolj poslovnega tipa in prvi je takoj rekel, da mu Eurosport sploh ne dela, za kar sem se moral pritožiti na recepcijo, kar so kaj hitro uredili.  So pa bili tam v hotelu še neki drugi ljudje. Ne vem točno kdo, vendar vsi z enim razlogom, o želeli prespati tisto noč.  Zunaj pred hotelom je bil makadam, saj le ta je bil na višini kjer se navadno niti ne asfaltira.  

Potem se je pa zunaj na nebu nekaj videlo in narod ki je bil tistikrat zunaj, smo gledali vsi enako. Na nebu so bile plavajoče slike raznih črk, elemntov, predmetov, tudi žitnih krogov. Z eno besedo lep pogled na vse to. Naenkrar je po nebu priplaval celo moj priimek.  Še smo gledali in od daleč smo videli bika, ki je šel proti nam. Ljudje so se razbežali še najbolj proti hotelu, sam pa sem šel na bika, saj zavedal sem se, da gre za slike na nebu, ki jih podtika NASA, iz sistema HARP po naročilu iluminatov.  Manipulacija človeštva seveda.  No, šel sem na bika, prijel sem ga okoli vratu in bil z njim čisto miren in mu govoril enako kot mojemu kužiju Herculesu.  Bik se je umiril, poškodovan kajpak nisem bil le psihično bolečino sem začutil, ko je bik trčil vame. Pravzaprav sem se komaj buden zavedal, da je bil bik inkarnacija mojega Herculesa. Priden, nič napadel, vame se je pa zapodil enako kot Hercules, ko pridem domov.  Potem sem povedal ljudem, da gre za manipulacijo, teh črk, simbolov in živali v zraku ni.  Nekaj njih mi je verjelo, ostali so bili mnenja, da so videli  čudež, vesoljske signale.
Tudi sem napisal, da je po zraku plaval moj priimek. No, če bi bilo vse to realno, bi mi dodali mehki ali trdi Č, dol mi visi, :) vendar bil je C kar je angleška izpeljanka. Torej izpeljanka tistega ki se igra s tehniko.  

Za konec naj napišem, da ni popolnoma nič čudno, da sem sanjal ravno to. Zakaj? Pač, ukvarjam se s turizmom, te dni pripravljam program za novo leto, istočasno, torej zadnja leta, mesece, tedne in dneve pa razčlenjujem iluminatske zadeve manipulacije nad človeštvom.  Verjamem, da bo čas videnja v zraku prišel. Prosim, spomnite se mojih sanj, gre za nateg, popolen nateg, oziroma kar posilstvo, saj želeli nas bodo prisiliti da je tu še en bog, še kakšna civilizacija ipd.  Problem bo nastal, ko bo res prišla druga civilizacija iz vesolja, mi pa bomo morali ločiti razliko. Menim, da se ne splača verejeti drugi civilizaciji dokler se ne bomo z njimi rokovali ali videli njihove fizične sledi.

Obstaja še ena možnost.  Preprosto je to morebitno dejstvo, da so mi sanje nalašč vstavili skozi projekt HARP. Bržkone je signal tu poleg mene noč in dan, obstaja le vprašanje časa kdaj bom sanjal in seveda kdaj jim bom nasedel. Trudijo pa se, ni kaj, barabe.

Tretja možnost je knjiga Camino, ki jo te dni berem. Mogoče ima kot taka tako močan vpliv, da sanjaš tisto kar moraš vedeti ali kaj v tem pomenu.

Andres
« Last Edit: August 16, 2009, 05:21:45 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #139 on: August 16, 2009, 08:42:47 PM »
... Tretja možnost je knjiga Camino, ki jo te dni berem. Mogoče ima kot taka tako močan vpliv, da sanjaš tisto kar moraš vedeti ali kaj v tem pomenu.

Andres

Jaz glasujem za tole možnost, mi je najbolj simpatična  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #140 on: August 17, 2009, 01:01:29 AM »
Vprašanje katera možnost je prava. Če sploh katera. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #141 on: August 17, 2009, 01:18:59 AM »
V sanjah sem bila v tujem kraju, delovalo je bolj arabsko vsaj zaradi ljudi. Tudi govorila sem cuden jezik/to se mi dogaja veckrat-sporazumevam se v sanjah z ljudmi v meni neznanem jeziku, a nekako razumem kaj govorim, a kar govorim ni podobno nicemer, a v sanjah je vsem normalno, tudi meni ...

Odpravljali smo se na letalo. Letalo je bilo manjse in pisano. Meni je bilo dodeljeno/naskrivaj, da na letalo podtaknem bombo. Sama sem razmisljala ali naj grem na letalo, ali ne ... glede na to, da bo letalo eksplodiralo. Obrnem se ze, da ne grem-pred tem vse prevdino nad sedezem nastavim ... zenska me prosi, naj grem ... jaz se obotavljam, nato se vseeno vsedem.

Zanimivo: tik nad se neaktivirano napravo. Po vzletu se letalo zacne cudno majati in tresti. Ljudje so prestraseni. Le meni uspe, da odprem okno-s tezavo in se skozi rezo, ki bi v realnosti bilo cisto nemogoce, izmuznem skozi in padem na tla ...
Na tleh opazujem kaj se dogaja z letalom ...
Dosti ljudi je poskodovanih, nekatere pokrivajo-kot, da so mrtvi ...
Preplah.
Edino jaz sem cela, neposkodovana, resena ...
Odidem.
Brez slabe vesti.

???

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #142 on: August 17, 2009, 09:04:43 AM »
Vprašanje katera možnost je prava. Če sploh katera. :)

Andres

Boš itak poročal, ko/če se bo kaj dogajalo. Uživaj.  :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #143 on: August 17, 2009, 03:06:47 PM »
Danes sem sanjala, da se je vrnila Regina :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #144 on: August 17, 2009, 03:28:16 PM »
Spet sem sanjal. Nekaj podobnega kot včeraj, toda ker me je zbudil telefon do katerega sem prišel prepozno, sem potem sanje tudi pozabil. Zdaj vem, da je bil v sanjah  pri meni na obisku en direktor turistične agencije v Sloveniji.  Čudno se mu je zdelo, da mu nisem dal ponudbe, oziroma je zgrešil moj mail. Škoda, ker se prvega dela ne spomnim. Mogoče so bile deloma spet iluminatske sanje.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #145 on: August 18, 2009, 07:01:28 PM »
Bom danes tudi sam napisal sanje, ki so bile zelo očitne, obenem pa sem si jih tudi zapomnil dobro.  Naj zapišem najprej, da sem pred spanjem sinoči bral knjigo Camino in sicer odstavek kjer avtorica opisuje svoje sanje, bojevnike, Mavre ipd.
Vse v redu do tod. Zaprl sem oči in zjutraj sem imel pred seboj prav lep filmček.  Preprosto sem imel v lasti v nekem hribovitem naselju stanovanje, v isti hiši, bloku, hotelu, ne vem točno, pa se je oddajalo še za druge turiste. No, prišla sta dva moška, bržkone bolj poslovnega tipa in prvi je takoj rekel, da mu Eurosport sploh ne dela, za kar sem se moral pritožiti na recepcijo, kar so kaj hitro uredili.  So pa bili tam v hotelu še neki drugi ljudje. Ne vem točno kdo, vendar vsi z enim razlogom, o želeli prespati tisto noč.  Zunaj pred hotelom je bil makadam, saj le ta je bil na višini kjer se navadno niti ne asfaltira.  

Potem se je pa zunaj na nebu nekaj videlo in narod ki je bil tistikrat zunaj, smo gledali vsi enako. Na nebu so bile plavajoče slike raznih črk, elemntov, predmetov, tudi žitnih krogov. Z eno besedo lep pogled na vse to. Naenkrar je po nebu priplaval celo moj priimek.  Še smo gledali in od daleč smo videli bika, ki je šel proti nam. Ljudje so se razbežali še najbolj proti hotelu, sam pa sem šel na bika, saj zavedal sem se, da gre za slike na nebu, ki jih podtika NASA, iz sistema HARP po naročilu iluminatov.  Manipulacija človeštva seveda.  No, šel sem na bika, prijel sem ga okoli vratu in bil z njim čisto miren in mu govoril enako kot mojemu kužiju Herculesu.  Bik se je umiril, poškodovan kajpak nisem bil le psihično bolečino sem začutil, ko je bik trčil vame. Pravzaprav sem se komaj buden zavedal, da je bil bik inkarnacija mojega Herculesa. Priden, nič napadel, vame se je pa zapodil enako kot Hercules, ko pridem domov.  Potem sem povedal ljudem, da gre za manipulacijo, teh črk, simbolov in živali v zraku ni.  Nekaj njih mi je verjelo, ostali so bili mnenja, da so videli  čudež, vesoljske signale.
Tudi sem napisal, da je po zraku plaval moj priimek. No, če bi bilo vse to realno, bi mi dodali mehki ali trdi Č, dol mi visi, :) vendar bil je C kar je angleška izpeljanka. Torej izpeljanka tistega ki se igra s tehniko.  

Za konec naj napišem, da ni popolnoma nič čudno, da sem sanjal ravno to. Zakaj? Pač, ukvarjam se s turizmom, te dni pripravljam program za novo leto, istočasno, torej zadnja leta, mesece, tedne in dneve pa razčlenjujem iluminatske zadeve manipulacije nad človeštvom.  Verjamem, da bo čas videnja v zraku prišel. Prosim, spomnite se mojih sanj, gre za nateg, popolen nateg, oziroma kar posilstvo, saj želeli nas bodo prisiliti da je tu še en bog, še kakšna civilizacija ipd.  Problem bo nastal, ko bo res prišla druga civilizacija iz vesolja, mi pa bomo morali ločiti razliko. Menim, da se ne splača verejeti drugi civilizaciji dokler se ne bomo z njimi rokovali ali videli njihove fizične sledi.

Obstaja še ena možnost.  Preprosto je to morebitno dejstvo, da so mi sanje nalašč vstavili skozi projekt HARP. Bržkone je signal tu poleg mene noč in dan, obstaja le vprašanje časa kdaj bom sanjal in seveda kdaj jim bom nasedel. Trudijo pa se, ni kaj, barabe.

Tretja možnost je knjiga Camino, ki jo te dni berem. Mogoče ima kot taka tako močan vpliv, da sanjaš tisto kar moraš vedeti ali kaj v tem pomenu.

Andres
Spet sem sanjal. Nekaj podobnega kot včeraj, toda ker me je zbudil telefon do katerega sem prišel prepozno, sem potem sanje tudi pozabil. Zdaj vem, da je bil v sanjah  pri meni na obisku en direktor turistične agencije v Sloveniji.  Čudno se mu je zdelo, da mu nisem dal ponudbe, oziroma je zgrešil moj mail. Škoda, ker se prvega dela ne spomnim. Mogoče so bile deloma spet iluminatske sanje.

Andres

No in ponovno. Že tretjo noč sanjam simbolične sanje. To pot sem hodil po Caminu.  Ne spomnim se točno kaj naj bi bilo, bržkone neka makadamska pot, tudi starejši ljudje so bili tam od mene.  Toda sanje so verjetno povezane še z mojimi aktivnostmi zunaj okvirov branja Camina, saj te dni delam tudi druge poteze.

Andres
« Last Edit: August 18, 2009, 07:05:06 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #146 on: August 18, 2009, 08:09:53 PM »
Andres, tebi sploh ni treba prehoditi Camino v živo. Vse, kar je treba, boš doživel skozi sanje. :D

:-* Gaja
« Last Edit: August 18, 2009, 09:36:56 PM by Gaja »
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #147 on: August 18, 2009, 08:19:30 PM »
Na to nisem pomislil Gaja. Mogoče pa res.   Treba bo v sanjah videti še koga, ki ga poznam.  Bržkone se poznam celo z avtorico Shirley Mclaine.   Če je tako, bom tudi o tem poročal.

Andres
« Last Edit: August 18, 2009, 08:23:57 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #148 on: August 23, 2009, 01:51:55 AM »
Jao kdaj bom spet sanjala ...  ::)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #149 on: August 23, 2009, 02:19:58 AM »
Jao kdaj bom spet sanjala ...  ::)

Saj sanjamo skoz. Kdaj se boš spet spomnila, kaj si sanjala, vključno z mano? Ker jaz se morda enkrat mesečno, zadnje čase še to ne. Morda pa bi se morale spravit prej spat?

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif