Author Topic: Študij  (Read 22692 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Študij
« Reply #30 on: May 11, 2010, 08:55:19 AM »
Hvala Saša

In kaj te zanima

Če želiš vedeti zakaj ga paceš bi morala pogledati aspekte.

Merkur namreč ni v aspektu z Marsom, da bi dal kakšne spodbude - oba s soncem sta namreč že skoraj v 10 hiši, vsekakor bi tako konjunkcijo z MC štela v 10 hišo.
Merkur kot vladar ima tudi kvadrat z Neptunom, kar daje nekaj "lenobe", neodločnosti /tehtnica je itak tudi znana po tem/, poleg tega pa Mars in Venera delata opozicijo na Luno v Ribah ...

Polet tega ti je sedaj tranzitiral Saturn čez 9.

V enem pogledu te je k študiju sicer priganjal in ti žugal, v drugem pa v marsičem metal pod noge tudi take in drugačne ovire, da si se lahko učila nove življenjske filozofije.

Tea,

najlepša hvala. Ja, je res, sem se učila nove filozofije življenja. Saj bom sedaj dobila eno brco, pa bo  :P
9ZK 674

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #31 on: May 11, 2010, 09:33:38 AM »
Lahko se meni kdo pogleda za studij...sem pravi obup, kar se tega tice pa se cist napacen studij sem izbrala..  ::)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #32 on: May 11, 2010, 09:51:39 AM »
Uf, kakor da sebe prebiram, študij sicer ni bil napačen ali.....ta jezik, pa saj sem vedela že v štartu- jezik in predznanje tega, je nično ::). Tudi sama bi dodala svojo karto ali enostavno mi ne uspe, sem jo tudi shranila na "shrani si" (enkrat pred letom mi jo je Andres nalimal gor, ker bila štor, sedaj nisem več štor  :D, a vseeno....)  ali tam postojijo samo neki hieroglifi :-\. Baje imam eno čudno različico worda in to je to  :'(.
Pa naj bo,mogoče mi ni namenjeno da vprašam če mi kdo to pogleda in obrazloži.
Pa še en lep pozdrav od Luane
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #33 on: May 11, 2010, 09:57:57 AM »
Daj podatje Luana pa ti zrihtam zadevo.

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: May 11, 2010, 10:28:28 AM »

O kak sonček si, nekaj si sedaj pacam skupaj upam da mi uspe, če ne se javim, hvala ti Bojan  ;)

By Luana
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: May 11, 2010, 10:38:49 AM »
O kak sonček si, nekaj si sedaj pacam skupaj upam da mi uspe, če ne se javim, hvala ti Bojan  ;)
By Luana
Ne moreš verjet, hvala ti  ang: D.  :-* :-* :-* :-*
Pa naj kdo reče: ni dobrih ljudi na svetu, vedno več  ang: ang: v to sem itak prepričana  :D
ne mi zamerit, danes sem malo odštekana :P

By Luana
P.s. no sedaj če ima kdo trenutek časa, če mi lahko prav usmiljeno pokuka, kaj se mi dogaja? Res bom hvaleža  :-*
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: May 11, 2010, 10:43:05 AM »
Kaj točno te zdaj zanima? Če je študij jezikov za tebe...?
To je vprašanje na katerega se težko odgovori na podlagi karte, po moje... Saj vidiš če te zanima ali ne...

Ali kako je s tem, kaj želiš vedet?
« Last Edit: May 11, 2010, 10:46:41 AM by Bojan The Bojan »

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: May 11, 2010, 10:43:59 AM »
By Luana
Ne moreš verjet, hvala ti  ang: D.  :-* :-* :-* :-*
Pa naj kdo reče: ni dobrih ljudi na svetu, vedno več  ang: ang: v to sem itak prepričana  :D
ne mi zamerit, danes sem malo odštekana :P

By Luana
P.s. no sedaj če ima kdo trenutek časa, če mi lahko prav usmiljeno pokuka, kaj se mi dogaja? Res bom hvaleža  :-*

Definitivno tukaj mrgoli dobrih ljudi  ;D jaz se tako ali tako držim reka dobro se z dobrim vrača  8)
9ZK 674

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: May 11, 2010, 10:56:28 AM »
Kaj točno te zdaj zanima? Če je študij jezikov za tebe...?
To je vprašanje na katerega se težko odgovori na podlagi karte, po moje... Saj vidiš če te zanima ali ne...
Ali kako je s tem, kaj želiš vedet?
Takole je to, želela sem vedet, zakaj sem že nekaj časa na mrtvi točki glede študija,  oviral me samo še en izpit in to je znanje tuj. jezika,  sem mislila da mogoče ni le samo to, če se še kje drugje skriva srš tega, ali je samo v moji prenapolnjeni glavi - kjer prevlada preveč praznine  ::)
No če lahko, če vidiš da ne gre , tudi dobro  :D

in hvala ti By Luana
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #39 on: May 12, 2010, 09:35:07 AM »
Je moj post verjetno sel mimo..bi res prosila, ce mi lahko kdo pogleda za studij, zakaj stojim na mrtvi tocki  ???

Vem, da je izbira bila res napacna, ceprav tukaj sem zdaj in za nekaj je ze bilo dobro. Si pa zelim delati z otroci enkrat.
In drugace se rada izobrazujem in ucim, vendar ne tistega, kar se MORAM  :P
Pri faksu se pa ne spravim in ne spravim in skoz najdem neke izgovore, da dajem to plat zivljenja na stran..kar nekaj v glavnem  ::)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #40 on: May 12, 2010, 10:06:17 AM »
Nisem ravno še daleč (sploh pri tranzitih bolj kot ne ugibam), vidim pa da se ti dogaja Saturnov povratek (konjunkcija z natalnim). Pa še vladar tvojega AC je...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #41 on: May 12, 2010, 10:07:35 AM »
Tejka, mi lahko razlozis, kaj to pomeni, ker pri astrologiji sem CISTO bosa  :-*

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: May 12, 2010, 10:09:48 AM »
Takole je to, želela sem vedet, zakaj sem že nekaj časa na mrtvi točki glede študija,  oviral me samo še en izpit in to je znanje tuj. jezika,  sem mislila da mogoče ni le samo to, če se še kje drugje skriva srš tega, ali je samo v moji prenapolnjeni glavi - kjer prevlada preveč praznine  ::)
No če lahko, če vidiš da ne gre , tudi dobro  :D

Mislim, da bi ti dosti bolj koristil pogovor z nekom okoli tega, da ti da malo drugačno perspektivo na vse skupaj.
Lahko ti jaz zdaj povem, da je tranzitni planet X v konjunkciji z natalnim planetom Y in da to zavira tvojo trenutno motivacijo za učenje. In ti boš imela razlog, za svoj "neuspeh". Ampak kaj ti to pomaga pri reševanju situacije, še vedno se boš morala soočit z njo.
Predvidevam pa tudi, da se ti ta izpit že dlje časa vleče iz nekega razloga, morda imaš zelo odklonilen odnos do tujih jezikov, ti nikoli niso šli, ti gre profesor na kur.. ali kaj podobnega.
Tudi če jaz zdaj pogledam karto in najdem, da ti nimaš talenta za jezike, to še ne pomeni, da ti ne moreš naredit tale izpit.
Jebemti, saj ti samo še 1 izpit manjka do konca študija, halooo  :)

Brcni se v rit pa zrihtaj tole.

Če se želiš pogovort o nekih notranjih dinamikah, strahovih, nezavednih blokadah... kaj razčistit, pa izvoli. Smo tu.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #43 on: May 12, 2010, 10:12:15 AM »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: May 12, 2010, 10:14:06 AM »
Je moj post verjetno sel mimo..bi res prosila, ce mi lahko kdo pogleda za studij, zakaj stojim na mrtvi tocki  ???

Vem, da je izbira bila res napacna, ceprav tukaj sem zdaj in za nekaj je ze bilo dobro. Si pa zelim delati z otroci enkrat.
In drugace se rada izobrazujem in ucim, vendar ne tistega, kar se MORAM  :P
Pri faksu se pa ne spravim in ne spravim in skoz najdem neke izgovore, da dajem to plat zivljenja na stran..kar nekaj v glavnem  ::)

Odgovor je zelo preprost.

Izbrala si napačen študij.

Se zgodi, si ena od mnogih. Kar ločuje zmagovalce od poražencev, pa je dejstvo, ali maš jajca, da se preusmeriš na področje, ki te zanima, ali pa se boš mučila naprej in končala osamljena in zagrenjena, v penziji, s 14 mačkami in Bell de Jour-om na mizi  ;D

Sorry, nisem se mogel upret. No, lej, res mislim, da je to odgovor, napačen študij.
Napiši kaj sploh študiraš, pa malo pošturam po karti.