Takole je to, želela sem vedet, zakaj sem že nekaj časa na mrtvi točki glede študija, oviral me samo še en izpit in to je znanje tuj. jezika, sem mislila da mogoče ni le samo to, če se še kje drugje skriva srš tega, ali je samo v moji prenapolnjeni glavi - kjer prevlada preveč praznine 
No če lahko, če vidiš da ne gre , tudi dobro 
Mislim, da bi ti dosti bolj koristil pogovor z nekom okoli tega, da ti da malo drugačno perspektivo na vse skupaj.
Lahko ti jaz zdaj povem, da je tranzitni planet X v konjunkciji z natalnim planetom Y in da to zavira tvojo trenutno motivacijo za učenje. In ti boš imela razlog, za svoj "neuspeh". Ampak kaj ti to pomaga pri reševanju situacije, še vedno se boš morala soočit z njo.
Predvidevam pa tudi, da se ti ta izpit že dlje časa vleče iz nekega razloga, morda imaš zelo odklonilen odnos do tujih jezikov, ti nikoli niso šli, ti gre profesor na kur.. ali kaj podobnega.
Tudi če jaz zdaj pogledam karto in najdem, da ti nimaš talenta za jezike, to še ne pomeni, da ti ne moreš naredit tale izpit.
Jebemti, saj ti samo še 1 izpit manjka do konca študija, halooo

Brcni se v rit pa zrihtaj tole.
Če se želiš pogovort o nekih notranjih dinamikah, strahovih, nezavednih blokadah... kaj razčistit, pa izvoli. Smo tu.