Mislim, da bi ti dosti bolj koristil pogovor z nekom okoli tega, da ti da malo drugačno perspektivo na vse skupaj.
Lahko ti jaz zdaj povem, da je tranzitni planet X v konjunkciji z natalnim planetom Y in da to zavira tvojo trenutno motivacijo za učenje. In ti boš imela razlog, za svoj "neuspeh". Ampak kaj ti to pomaga pri reševanju situacije, še vedno se boš morala soočit z njo.Predvidevam pa tudi, da se ti ta izpit že dlje časa vleče iz nekega razloga, morda imaš zelo odklonilen odnos do tujih jezikov, ti nikoli niso šli, ti gre profesor na kur.. ali kaj podobnega. Tudi če jaz zdaj pogledam karto in najdem, da ti nimaš talenta za jezike, to še ne pomeni, da ti ne moreš naredit tale izpit.Jebemti, saj ti samo še 1 izpit manjka do konca študija, halooo :)Brcni se v rit pa zrihtaj tole. Če se želiš pogovort o nekih notranjih dinamikah, strahovih, nezavednih blokadah... kaj razčistit, pa izvoli. Smo tu.
Hvala ti Bojan za vse, bom še sama dodala svoj delež v ta piskrček, ta jezik se velče res je, ali iz preprostega razloga, ne ker mi gre prof. na k. tako hudo ni, pa tudi nikoli ni bilo, razlog je v temu, da ni bilo podlage in sem ga dala na konc št. ker me je pri koncu tega nekaj usekalo, to nebi smel biti razlog,(živemu se vse zgodi)motivacija je padla bilo je vse na 0 in še pod, se sedaj pobiram in spravljam skup moje znanje, sprajemam tudi pomoč, vem se bo izšlo..... Nebi se pa naslanjala na neke aspekte v astrologiji kakor povod za stagnacijo, nazadovanje ali kakor koli se temu reče pri končanju študija, je že tako moralo bit, lahko da sem tudi ta počitek rabila, no sedaj je vozel odvozlan, samo rokave viham, itak in vse še sledi.......pot je itak odprta. A ja jeziki, menim da so mi precej domači le temu nisem nikoli posvečala prevelike pozornosti, škoda, vem da koristi, vse kar veš je dobrodošlo.
P.S. kaj si pa mislil s tistim, pogovor, lahko bolj po domače obrazložiš?
Prosim in hvala za vse

By Luana