PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gaja, jaz pa 9zbvezni ki spremljam vsak dan, pa še kar ni za petke avgustovskega predvida
Neely, se pofočkam. Gaja
Gaja zate= št. 1 pirit opazuj, bistvo je skrito očem, zaupaj, potrpljenje, nekaj prejmeš, tri srca, ... povezovanje z enim, molitve, zaupaj
tudi jaz karte: "Pustim se presenetiti" enostvano zaupam, da ti bodo pod roke prišle karte, ki jih najbolj potrebujem !hvala gaja, jaz pa 9zbvezni ki spremljam vsak dan, pa še kar ni za petke avgustovskega predvida
Quote from: neely18 on August 17, 2009, 11:47:56 AMGaja zate= št. 1 pirit opazuj, bistvo je skrito očem, zaupaj, potrpljenje, nekaj prejmeš, tri srca, ... povezovanje z enim, molitve, zaupaj Hvala, Neely. Grem pogledat, kaj še mi pirit sporoča. Zanima me samo kateri komplet kart si uporabila? Gaja
Quote from: bilka on August 16, 2009, 07:16:11 PMtudi jaz karte: "Pustim se presenetiti" enostvano zaupam, da ti bodo pod roke prišle karte, ki jih najbolj potrebujem !hvala gaja, jaz pa 9zbvezni ki spremljam vsak dan, pa še kar ni za petke avgustovskega predvida Bilka zate= št. 2 ahat zaupaj vase, v tebi je moč, "to" lahko narediš le ti, sonce, iz drugega planeta, (likov ti žal ne znam opisati; nekako pravokotni šestranski lik, ki ima v sredi tri male luknjice, pike- ključavnica do nečesa), ... pozorno prisluhni, angeli ti ves čas pošiljajo sporočila, v vsaki stvari je sporočilo, angeli so ves čas ob tebi, tudi ob napakah in te vodijo po pravih poteh- prisluhni[/b]
Nelly, tudi jaz bi se rada pustila presenetiti, lp
Tudi jaz se pustim presenetit.
Če je presenečenje, se ne sprašuje kakšna orodja so bila uporabljena. Ampak, da je tvoja radovednost zadovoljena, ... ne potrebujem kart, ne potrebujem pripomočkov, kajti, ker delam s srcem, mi je zaupano. Imam pač dobre veze pri mojih "prijateljčkih" in sem zelo srečna duša ob takšnem privilegiju. Draga moja, pošiljam ti svojo ljubezen, naj te ovije in popelje po mojih poteh.
Quote from: neely18 on August 17, 2009, 12:02:35 PMČe je presenečenje, se ne sprašuje kakšna orodja so bila uporabljena. Ampak, da je tvoja radovednost zadovoljena, ... ne potrebujem kart, ne potrebujem pripomočkov, kajti, ker delam s srcem, mi je zaupano. Imam pač dobre veze pri mojih "prijateljčkih" in sem zelo srečna duša ob takšnem privilegiju. Draga moja, pošiljam ti svojo ljubezen, naj te ovije in popelje po mojih poteh. Vse jasno, hvala. Najini poti pa sta že dolgo prepleteni, če nisi opazila.
Presenečenja so vedno tako dobrodošla Hvala Neely