Author Topic: Angelske karte - III. del  (Read 115307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Angelske karte - III. del
« Reply #210 on: August 17, 2009, 09:22:12 AM »
Joj, ne vem, če ne boš napisala, da je že vse polno  :D. Tudi jaz prosim za odgovor.  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #211 on: August 17, 2009, 09:27:48 AM »
če bo še kaj volje in energije, bi tudi jaz bila hvaležna za eno karto  ;)  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #212 on: August 17, 2009, 11:31:26 AM »
gaja, jaz pa 9zbvezni ki spremljam vsak dan, pa še kar ni za petke avgustovskega predvida  :(

Hvala, draga. Sem že pozabila. Očitno mi ni namenjeno.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #213 on: August 17, 2009, 11:42:59 AM »
Najprej lepo pozdravljene vse moje dušne prijateljice/ji (seveda, če se bo kdo tudi od močnejšega spola javil  ;D).

Najprej bodite pozorni kako ste se mi "podpisali", vrstni red.  ;) In upoštevajte te številke, kot del odgovora na vaša pogosta vprašanja.
Ni pa nujno ... Prej verjetno je, da so te številke vaše spremljevalke, ker morate nekaj predelati. Števila prepuščam vam samim.  ;)

Zaupajte, da je v to vložena iskrena ljubezen in ljubeče energije.

Naj vas prav vse doseže moj topel, ljubeč objem.  :-* ang:

Pa gremo na delo veselo.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #214 on: August 17, 2009, 11:47:56 AM »
Neely, se pofočkam.

Gaja zate= št. 1
                pirit
                opazuj, bistvo je skrito očem, zaupaj, potrpljenje, nekaj prejmeš, tri srca, ...
                povezovanje z enim, molitve, zaupaj

ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #215 on: August 17, 2009, 11:51:51 AM »

Gaja zate= št. 1
                pirit
                opazuj, bistvo je skrito očem, zaupaj, potrpljenje, nekaj prejmeš, tri srca, ...

ang:

Hvala, Neely. Grem pogledat, kaj še mi pirit sporoča. Zanima me samo kateri komplet kart si uporabila?

www.theta.si
DZK 519

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #216 on: August 17, 2009, 11:55:16 AM »
tudi jaz  :)

karte: "Pustim se presenetiti"  ;D
enostvano zaupam, da ti bodo pod roke prišle karte, ki jih najbolj potrebujem !
hvala  :-*

gaja, jaz pa 9zbvezni ki spremljam vsak dan, pa še kar ni za petke avgustovskega predvida  :(

Bilka zate= št. 2
                ahat
                zaupaj vase, v tebi je moč, "to" lahko narediš le ti, sonce, iz drugega planeta,
(likov ti žal ne znam opisati; nekako pravokotni šestranski lik, ki ima v sredi tri male luknjice, pike- ključavnica do nečesa), ...
                pozorno prisluhni, angeli ti ves čas pošiljajo sporočila, v vsaki stvari je sporočilo, angeli so ves čas ob tebi, tudi ob napakah in te vodijo po pravih poteh- prisluhni
[/b]
 ang:

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #217 on: August 17, 2009, 11:58:39 AM »
tle pa dogaja, a lahko še jaz piskrček pristavim (bom kar skledo  ;D)
hvala, objem nensi

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #218 on: August 17, 2009, 12:02:35 PM »

Gaja zate= št. 1
                pirit

ang:

Hvala, Neely. Grem pogledat, kaj še mi pirit sporoča. Zanima me samo kateri komplet kart si uporabila?

Draga moja, ker se je večina zaupljivo prepustila mojemu presenečenju, sem tudi tebi na ta način odgovorila.
Če je presenečenje, se ne sprašuje kakšna orodja so bila uporabljena. Ampak, da je tvoja radovednost zadovoljena, ... ne potrebujem kart, ne potrebujem pripomočkov, kajti, ker delam s srcem, mi je zaupano.  ;)
Imam pač dobre veze pri mojih "prijateljčkih" in sem zelo srečna duša ob takšnem privilegiju.  ;)

Draga moja, pošiljam ti svojo ljubezen, naj te ovije in popelje po mojih poteh.  :-* ang:

Offline bilka

• Mojster
« Reply #219 on: August 17, 2009, 12:04:09 PM »
tudi jaz  :)

karte: "Pustim se presenetiti"  ;D
enostvano zaupam, da ti bodo pod roke prišle karte, ki jih najbolj potrebujem !
hvala  :-*

Bilka zate= št. 2
                ahat
                zaupaj vase, v tebi je moč, "to" lahko narediš le ti, sonce, iz drugega planeta,
(likov ti žal ne znam opisati; nekako pravokotni šestranski lik, ki ima v sredi tri male luknjice, pike- ključavnica do nečesa), ...
                pozorno prisluhni, angeli ti ves čas pošiljajo sporočila, v vsaki stvari je sporočilo, angeli so ves čas ob tebi, tudi ob napakah in te vodijo po pravih poteh- prisluhni
[/b]
 ang:

o hvala neely18 in angelčki:)
zelo spodbudno sporočilo. ravno tisto, kar rabim :*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #220 on: August 17, 2009, 12:09:32 PM »
Nelly, tudi jaz bi se rada pustila presenetiti, lp  ang: ang: ang:
Cvetka zate= št. 3 in št. 6
                   si prepričana, da veš kaj si želiš? je pravi razlog? poglobi se vase, spusti razum na "pašo" in deluj iz srca, prisluhni svoji intuiciji, tistemu tihemu glaseku, čutenjem, sledi sporočilom, ki ti jih nosijo angeli, energijo vloži tja, kjer pričakuješ rezultate ... Ovinki so nepotrebni ...
                   zavedaš se, da imaš angele ob sebi in Gabrijel je ta čas tvoj vodnik, ... prisluhni glasbi, glasbi, ki te sprošča, pomirja in obenem, ki zbudi veselje v tvojem srcu

ang:

« Last Edit: August 17, 2009, 12:17:07 PM by neely18 »

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #221 on: August 17, 2009, 12:15:34 PM »
Tudi jaz se pustim presenetit.

Jane zate= št. 4 in št. 3
                dimni kremen
                tvoja jasnočutnost te vodi po poteh tvoje sreče, prisluhni, zaupaj, zaupaj sebi, vase, zavajanje drugih presliši, hodi po svoji poti, tvoja pot ni njihova ...
                ZAUPAJ! Zaželi si tri manjše želje in zaupaj, da so tvoje, zaupaj v angele, pokliči jih

ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #222 on: August 17, 2009, 12:15:59 PM »

Če je presenečenje, se ne sprašuje kakšna orodja so bila uporabljena. Ampak, da je tvoja radovednost zadovoljena, ... ne potrebujem kart, ne potrebujem pripomočkov, kajti, ker delam s srcem, mi je zaupano.  ;)
Imam pač dobre veze pri mojih "prijateljčkih" in sem zelo srečna duša ob takšnem privilegiju.  ;)

Draga moja, pošiljam ti svojo ljubezen, naj te ovije in popelje po mojih poteh.  :-* ang:

Vse jasno, hvala. Najini poti pa sta že dolgo prepleteni, če nisi opazila. ;)

:-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #223 on: August 17, 2009, 12:19:44 PM »

Vse jasno, hvala. Najini poti pa sta že dolgo prepleteni, če nisi opazila. ;)

:-* :-* :-*

hmmm ...  :-\ težko verjetno ... kajti, če je res tako, bi morala vedeti kako delam ...  ;) ne bi spraševala, temveč le sprejela in zaupala ...  :D mar ni tako  ;)

ang:

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #224 on: August 17, 2009, 12:25:31 PM »
Presenečenja so vedno tako dobrodošla

Hvala Neely  ang:

Tea zate= št. 5 in št. 8
               roževec
               zaščita, previdno z ljudmi, ...
               pojačaj svojo notranjo luč, da zasije z vso močjo navzven, ponos, seksipil, nova pot, pot v preteklost, življenja z gradov, goz, objemi drevo

ang: