Author Topic: Angelske karte - III. del  (Read 115314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte - III. del
« Reply #225 on: August 17, 2009, 12:32:08 PM »
Tudi jaz se postavim v vrsto ;)

Upam, da si potrpežljivo dočakala ...  ;) :P

Nena zate= št. 6
                 rodonit, hematit
                 bodi pripravljena na čudovito presenečenje, bodi v pozitivnem pričakovanju, si zmagovalka, obilje, pritok obilja,
(ta slika mi pa podobna, kot tista iz "žura denarnic"  ;) ), poveži se s kristali nasploh, zelenje, več zelenega rastlinja ...
                 neka oseba ozdravi tvoje srce ...

ang:

V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #226 on: August 17, 2009, 12:41:45 PM »
Joj, ne vem, če ne boš napisala, da je že vse polno  :D. Tudi jaz prosim za odgovor.  :-*

Draga Rena, ne dvomi.  ;) Če ponudim svoj pretok, ga preprosto sprejmi, brez dvomom.  ;)

Rena zate= št. 7 (še št. sama te spodbuja "le pogumno naprej",  ;) dobiš točno tisto, kar zaslužiš  ;) )
                 tigrovo oko
                 zmanjšaj izdatke, nekdo blizu tebe ni vreden tvojega zaupanja, zaščiti se, reži vezi, pojdi vase, moč je tvoja, vzemi jo nazaj
                 si v obdobju zdravljenja, preobrazbe, druženje z živalmi, med zelenjem ti dobro dene, nadihaj se svežega zraka
 ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #227 on: August 17, 2009, 12:50:28 PM »
če bo še kaj volje in energije, bi tudi jaz bila hvaležna za eno karto  ;)  :-*

Volje dovolj, energije ravno tako, karte ne bo, žal.  :D ;)

Taja zate= št. 8 ( ;D )
                zoisit z rubinom (rubin)
                "V" kot Victory= Zmaga, ki ti prinese mirne sanje, piši, piši, piši, cerkev, vhod, tvoj dom ...
                s pomočjo angelov prideš do notranjega miru, meditiraj, angeli ti podarjajo smeh miru
 ang:  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #228 on: August 17, 2009, 12:53:10 PM »
Presenečenja so vedno tako dobrodošla

Hvala Neely  ang:

Tea zate= št. 5 in št. 8
               roževec
               zaščita, previdno z ljudmi, ...
               pojačaj svojo notranjo luč, da zasije z vso močjo navzven, ponos, seksipil, nova pot, pot v preteklost, življenja z gradov, goz, objemi drevo

ang:

Hvala Nelly

Zanimivo, pa ravno gradove si omenila  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #229 on: August 17, 2009, 12:55:33 PM »
če bo še kaj volje in energije, bi tudi jaz bila hvaležna za eno karto  ;)  :-*

Volje dovolj, energije ravno tako, karte ne bo, žal.  :D ;)

Taja zate= št. 8 ( ;D )
                zoisit z rubinom (rubin)
                "V" kot Victory= Zmaga, ki ti prinese mirne sanje, piši, piši, piši, cerkev, vhod, tvoj dom ...
                s pomočjo angelov prideš do notranjega miru, meditiraj, angeli ti podarjajo smeh miru
 ang:  :-*

[bgcolor=#E3FFDD]če ni kart, še toliko bolje  ;) sem se nasmejala, ja ravno energijo 8 potrebujem  ;D  in  notranji mir  ;)  hvala Neely   :-*

objem  :-*
[/bgcolor]
« Last Edit: August 17, 2009, 12:57:04 PM by taja6 »

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #230 on: August 17, 2009, 12:58:28 PM »
tle pa dogaja, a lahko še jaz piskrček pristavim (bom kar skledo  ;D)
hvala, objem nensi

huaahahaha ...  ;D ti kar, zaloga ogromna, neomajna ...  ;)

Nensi zate= št. 9 in št. 4
                 aventurin
                 spletaš niti k novim izzivom, polnim odgovornosti, zmoreš, saj je moč v tvojih rokah, srcu, lahkotno proti zmagam in poteh obilja
                 vsak odnos je z določenim razlogom, namenom, za določeno lekcijo, ... trenutni/ svež veter, preobrazba, razcvet, lahkotnost, svoboda, spontanost, sproščenost

ang:

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #231 on: August 17, 2009, 01:00:31 PM »

o hvala neely18 in angelčki:)
zelo spodbudno sporočilo. ravno tisto, kar rabim :*

Draga Bilka,
Prosim. Angelčki vedo.  ;)  ang:

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #232 on: August 17, 2009, 01:00:50 PM »
Tudi jaz se postavim v vrsto ;)

Nena zate= št. 6
                 rodonit, hematit
                 bodi pripravljena na čudovito presenečenje, bodi v pozitivnem pričakovanju, si zmagovalka, obilje, pritok obilja,
(ta slika mi pa podobna, kot tista iz "žura denarnic"  ;) ), poveži se s kristali nasploh, zelenje, več zelenega rastlinja ...

ang:

Hvala, Neley...prekrasno presenečenje :-* ang: :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #233 on: August 17, 2009, 01:02:31 PM »

Hvala Neely  ang:

Tea zate= št. 5 in št. 8
               roževec
               pojačaj svojo notranjo luč, da zasije z vso močjo navzven, ponos, seksipil, nova pot, pot v preteklost, življenja z gradov, goz, objemi drevo

ang:

Hvala Nelly

Prosim Tea.  ;)
Kaj naj ti rečem, ko sem pa grad videla.  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #234 on: August 17, 2009, 01:04:14 PM »
Draga Rena, ne dvomi.  ;) Če ponudim svoj pretok, ga preprosto sprejmi, brez dvomom.  ;)

Rena zate= št. 7 (še št. sama te spodbuja "le pogumno naprej",  ;) dobiš točno tisto, kar zaslužiš  ;) )
                 tigrovo oko
                 zmanjšaj izdatke, nekdo blizu tebe ni vreden tvojega zaupanja, zaščiti se, reži vezi, pojdi vase, moč je tvoja, vzemi jo nazaj
                 si v obdobju zdravljenja, preobrazbe, druženje z živalmi, med zelenjem ti dobro dene, nadihaj se svežega zraka
 ang:

Hvala draga Neely, imaš prav, tako kot dajat je treba sprejemat. Uf, vse drži in se dogaja. Hvala za posredovanje sporočila, ki mi pravi, da moram ne samo razmišljati, ampak še več narediti za  osebno rast, rezanje vezi, zaščito... Objemček  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #235 on: August 17, 2009, 01:06:40 PM »

Volje dovolj, energije ravno tako, karte ne bo, žal.  :D ;)

Taja zate= št. 8 ( ;D )
                zoisit z rubinom (rubin)
 ang:  :-*

[bgcolor=#E3FFDD]če ni kart, še toliko bolje  ;) sem se nasmejala, ja ravno energijo 8 potrebujem  ;D  in  notranji mir  ;)  hvala Neely   :-*

objem  :-*
[/bgcolor]

Prosim Taja. Z veseljem.  ;) :-*
... slišala smeh angelčkov, ki te kar prevzame, pomiri, kot neka  ... melodija, ples ...
objem  :-* ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #236 on: August 17, 2009, 01:07:30 PM »

Hvala Neely  ang:

Tea zate= št. 5 in št. 8
               roževec

ang:

Hvala Nelly

Prosim Tea.  ;)
Kaj naj ti rečem, ko sem pa grad videla.  :D

Da ni bil kakšen v oblakih ....... ::)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #237 on: August 17, 2009, 01:08:45 PM »

Nena zate= št. 6
                 rodonit, hematit

ang:

Hvala, Neley...prekrasno presenečenje :-* ang: :)

Prosim Nena.  :D Me veseli, da je presenečenje uspelo.   :P
:-*   ang:

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #238 on: August 17, 2009, 01:11:42 PM »

Hvala draga Neely, imaš prav, tako kot dajat je treba sprejemat. Uf, vse drži in se dogaja. Hvala za posredovanje sporočila, ki mi pravi, da moram ne samo razmišljati, ampak še več narediti za  osebno rast, rezanje vezi, zaščito... Objemček  :-*

Prosim Rena. Me veseli, da je sporočilo doseglo namen.  ;)
Ti le zaupaj in tu je vsa umetnost. Vedno se vračaj v srce in izhajaj, pa naj karkolisigabodi.  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #239 on: August 17, 2009, 01:13:37 PM »

Da ni bil kakšen v oblakih ....... ::)

Ne Tea, pravi grad, na zemlji, poleg nekaj dreves. Ni bila nevem kakšna graščina, ... Nekaj manjšega, a luštnega.  ;)