Author Topic: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.  (Read 152266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skorpijonka

• Mojster
Re: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
« Reply #15 on: August 07, 2009, 01:26:23 PM »
Imamo bolnika v bolnici. Ledvični kamni. Kar precej veliki, komisija bo odločala, kako jih razbiti,da se čimlažje izločijo.
Kakšna prepričanja bi lahko bila zadaj za temi kamni?

Hvala vam.  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #16 on: August 07, 2009, 03:04:39 PM »
Škorpijonka, znano je, da so ledvice sedež strahov, poleg tega Vianna pravi, da se v ledvicah nalagajo zamere in jeza i n so obolenja te vrste povezana s pretirano kritičnostjo in vznemirjenjem. Prepričana sem, da se bodo zadeve izboljšale, če boš iz vseh celic njegovega telesa odstranila našteto. Lahko greš v ledvici in opazuješ, kako kreator razbije kamne v prah. To bo procesu še dodatno pomagalo. Prepričanja sem ti poslala na zs.

:-* Gaja

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #17 on: August 07, 2009, 04:35:23 PM »
Aha, sem si kar mislila. Že ko sem se pogovarjala z bolnikom, mi je odgovarjal podobno. Danes se bom potrudila in naredila res svoje prvo zdravljenje.
Gledala sem pa samo pod prepričanja za ledvice, prav za kamne nisem nikjer našla opredeljeno. Verjetno spada poleg.

Hvala ti.  :-* ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #18 on: August 07, 2009, 06:11:18 PM »
Prosim. :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #19 on: August 12, 2009, 01:30:45 PM »
No že dugo se nismo slišali. Povedat vam pa moram, da se mi dogaja ogomno stvari ki jih preko tete. Le škoda da se nism še naučil dovolj pozitivno vse usmirjati.
by bik7
Theta Practitioner™

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #20 on: August 23, 2009, 12:03:04 PM »
Dobro jutro:)

potrebujem mnenje:

knjiga od Vianne Disease and disorder je napisana v angleščini, vsebino razumem ampak vseeno, da ne prevajam ali dam lahko ukaz v angleščini? Ali moram pred zdravljenjem dat ukaz da oseba ki jo zdravim sprejema vse v angleščini? Prosim kak nasvet:)

hvala

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #21 on: August 23, 2009, 01:04:20 PM »
Dobro jutro:)

potrebujem mnenje:

knjiga od Vianne Disease and disorder je napisana v angleščini, vsebino razumem ampak vseeno, da ne prevajam ali dam lahko ukaz v angleščini? Ali moram pred zdravljenjem dat ukaz da oseba ki jo zdravim sprejema vse v angleščini? Prosim kak nasvet:)

hvala

Ukaz daš lahko v angleščini in dodaš "v vseh jezikih".
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #22 on: August 23, 2009, 01:12:09 PM »
ok hvala, če sem prav razumela čisto na koncu angleškega ukaza rečem samo v vseh jezikih ali da oseba ki jo zdravim to sprejema v vseh jezikih? Je važno ali dam to na začetku ali na koncu ukaza:)

Hvala Iza

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #23 on: August 23, 2009, 01:34:28 PM »
ok hvala, če sem prav razumela čisto na koncu angleškega ukaza rečem samo v vseh jezikih ali da oseba ki jo zdravim to sprejema v vseh jezikih? Je važno ali dam to na začetku ali na koncu ukaza:)

Hvala Iza

:), oboje je ok in tudi vseeno ali na začetku ali na koncu, važen je namen.
Sicer pa imaš to v skritpi na str. 27.
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #24 on: August 23, 2009, 01:41:45 PM »
:) hvala,

objemček Ana

Offline ŠIMA

• Novinec
  • *
« Reply #25 on: August 25, 2009, 08:28:16 AM »
Škorpijonka, znano je, da so ledvice sedež strahov, poleg tega Vianna pravi, da se v ledvicah nalagajo zamere in jeza i n so obolenja te vrste povezana s pretirano kritičnostjo in vznemirjenjem. Prepričana sem, da se bodo zadeve izboljšale, če boš iz vseh celic njegovega telesa odstranila našteto. Lahko greš v ledvici in opazuješ, kako kreator razbije kamne v prah. To bo procesu še dodatno pomagalo. Prepričanja sem ti poslala na zs.

Hay!
Draga Gaja! Že zadnjič sem te hotela prositi, če lahko tudi meni pošlješ ta prepričanja za ledvice in ledvične kamne. Sodelavka ima velike probleme s tem in zdravniki sami ne vejo, kaj bi bilo najboljše narediti, ter samo odlašajo, na ledvici pa se zaradi tega že pojavlja okvara. Torej te lepo prosim, če mi jih lahko pošlješ, da rešimo stvar s kreatorjem v njeno najvišje dobro. Lepa hvala.
Šima

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #26 on: August 25, 2009, 12:48:54 PM »

Hay!
Draga Gaja! Že zadnjič sem te hotela prositi, če lahko tudi meni pošlješ ta prepričanja za ledvice in ledvične kamne. Sodelavka ima velike probleme s tem in zdravniki sami ne vejo, kaj bi bilo najboljše narediti, ter samo odlašajo, na ledvici pa se zaradi tega že pojavlja okvara. Torej te lepo prosim, če mi jih lahko pošlješ, da rešimo stvar s kreatorjem v njeno najvišje dobro. Lepa hvala.
Šima

Hojla Šima,

Najprej, naj pohvalim izbiro tvojega nicka, sploh, ker vem, kaj pomeni. Seveda ti pošljem prepričanja na privat.

www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #27 on: September 08, 2009, 01:17:50 AM »
Naj se tokrat pohvalim, da sem si v nekaj sekundah odpravil en vzorec. To sem sicer že delal prej, vendar očitno ni delovalo dlje časa. Upam, da bo od sedaj bolje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #28 on: September 19, 2009, 12:30:16 AM »
Tole pa moram delit z vami. Danes je moj dragi odšel z družbo s kolesi v Logarsko dolino. Seveda sem mu naložila cel kup občutkov za vztrajnost, močno voljo, odpravila strahove glede vožnje, saj še nikoli ni šel na tako dolgo turo s kolesom (75 km) itd. itd. Skratka naredila sem mu all inclusive. Ko sva se pogovarjala po telefonu je rekel, da je vmes imel eno krizo, ampak drugo je bilo vse super. Potem mi čez nekaj časa pošlje sms, da Hrvati vodijo in da naj kaj zacopram. Grem v theto in dobim informacijo, da naj ne skrbi, ker bodo naši zmagali z dvema pikama razlike in mu to sporočim, ne da bi omenjala pike. Že ob polčasu sem izvedela, da so naši prepolovili razliko. V času odmora, sem se ukvarjala celo z enim skeptikom, ga peljala v theto in ga tako navdušila, da skoraj ni hotel priti nazaj. No in potem mi prijatelj, ki sem ga prej spreobrnila reče, da mi bo počasi še začel verjet, ker smo zmagali. In jaz rečem: "A za dve piki?" In on: "Kako si vedela?" :o

Potem me pokliče še mož in pravi, da vsi njegovi prijatelji sprašujejo, kdaj imam naslednji seminar, da pridejo takoj in mi reče, da smo zmagali za eno piko. Jaz ga sprašujem, če res, ker sem dobila jaz drugo informacijo in on vztraja da ja. No, ko sem prišla domov, sem videla njegov sms, ki pravi: "Res smo zmagali za dve piki. Vsaka čast." Jaz itak nisem dvomila v kreatorja, sem mislila, da že mora biti tako.

Skratka, theta spet deluje, itak. :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #29 on: September 19, 2009, 01:22:29 AM »
 :o :'(

Goga, tale tvoj post me je kar šokiral. Tvoje sposobnosti so neverjetne ...
9ZK 656