Tole pa moram delit z vami. Danes je moj dragi odšel z družbo s kolesi v Logarsko dolino. Seveda sem mu naložila cel kup občutkov za vztrajnost, močno voljo, odpravila strahove glede vožnje, saj še nikoli ni šel na tako dolgo turo s kolesom (75 km) itd. itd. Skratka naredila sem mu all inclusive. Ko sva se pogovarjala po telefonu je rekel, da je vmes imel eno krizo, ampak drugo je bilo vse super. Potem mi čez nekaj časa pošlje sms, da Hrvati vodijo in da naj kaj zacopram. Grem v theto in dobim informacijo, da naj ne skrbi, ker bodo naši zmagali z dvema pikama razlike in mu to sporočim, ne da bi omenjala pike. Že ob polčasu sem izvedela, da so naši prepolovili razliko. V času odmora, sem se ukvarjala celo z enim skeptikom, ga peljala v theto in ga tako navdušila, da skoraj ni hotel priti nazaj. No in potem mi prijatelj, ki sem ga prej spreobrnila reče, da mi bo počasi še začel verjet, ker smo zmagali. In jaz rečem: "A za dve piki?" In on: "Kako si vedela?"

Potem me pokliče še mož in pravi, da vsi njegovi prijatelji sprašujejo, kdaj imam naslednji seminar, da pridejo takoj in mi reče, da smo zmagali za eno piko. Jaz ga sprašujem, če res, ker sem dobila jaz drugo informacijo in on vztraja da ja. No, ko sem prišla domov, sem videla njegov sms, ki pravi: "Res smo zmagali za dve piki. Vsaka čast." Jaz itak nisem dvomila v kreatorja, sem mislila, da že mora biti tako.
Skratka, theta spet deluje, itak.