Author Topic: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.  (Read 152322 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
« Reply #150 on: December 02, 2009, 07:12:26 PM »
Še eno vprašanje, lepo prosim.

Kakšna bi bila prepričanja, pod kaj gledam, če se recimo ženski ne ustavi krvavitev? To bi bilo recimo, kaj? Je razlika  prepričanjih, če gledamo na podaljšano mesečno krvavitev ali krvavitev kar tako, brez razloga?
Nič ni narobe, nič ni rakasto, ne vneto, le krvavitev se ne neha. In to se večkrat ponavlja.

Hvala!

Meni je pomemben podatek o starosti
Druga stvar pa je definitivno Venera, ki je zaslužna za ženske cikluse in če je trenutno obdelana z nekim planetom, bi lahko povedala kar takoj zgodbo.

Definitivno se strinjam z Izo. Ampak ponavadi tako odpravimo posledico, ne pa vzrok .... je kar fajn da se zavemo zakaj je do tega prišlo.

Pa kakšen karneol bi bil v pomoč ;)

A bejž no, da so tud za to zaslužni planeti? Seveda, sej res, če prav pomislim. A kje bemo so ti planeti pri meni, da imam podobne težave prej in spet slej  ::) ???  ? Tea, če se ti da, mi  prosiiiiiiim poglej. Pa kako je z mojo "kaonajbi" jasnovidnostjo  ;). Če se da vplivat na cikluse, se bom pa res morala potrudit in poiskati kakšno pot, ker mi res pogosto prekriža bodisi načrte, potovanje, dopust... Na dopustu na morju se pa še ekstra, izjemno potrudi. Kajpak z rednim ali izjemnim terminom, da ja vem, kdo je šef  ;D

Glede šole pa tudi jaz podobno kot Apemaya...ampak se bom že vzela v roke. Z muko še nad zadnje par izpitov....

Lepo dejtajte ...  :-*

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #151 on: December 02, 2009, 10:56:35 PM »
Vsi pridemo, ja...
Upam,da imaš dovolj velik prostor, Iza, hehe.  ;D

:D :D :D
Na septembrski čajanki smo imeli 30 obiskovalcev, pa je imel vsak svoj stol  ;D - to je bilo pa tudi največ, če odštejem otvoritev...
Torej, lahko pripeljete sabo še kakega nadobudnega Thetaša ali Thetko  ;)
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Sandra_

• Novinec
  • *
« Reply #152 on: December 03, 2009, 05:13:28 PM »
A vam lahko malo zavidam ?  ;D
lily

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #153 on: December 03, 2009, 05:51:56 PM »
Kje pa se dobivate?

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #154 on: December 03, 2009, 11:55:27 PM »
Kje pa se dobivate?

Simbio, malo prepozno za ta mesec žal, sem bila že na poti, da bi pravočasno odgovorila.
V Kali - centru za kvalitetnejše življenje, v Kranju, imamo vsak prvi četrtek v mesecu srečanje TH praktikov.
Danes je bila udeležba rekordna in imele (same babe  ;D) smo se res fino. Osebno sem spoznala tri naše forumovke in sem zato res vesela.
Kake dosežke imajo naše Thetke. Mislim, da bi kaj lahko objavile tudi na forumu. Vauuuuuuu, 300% verjamem v TH, pa mi še vedno srce do "nebes" odnese, ko slišim kaj takega (in zraven vidim še fizične dokaze na fotografiji  ;D). Bravo punce....
Skratka, da me ne bo predaleč odneslo od navdušenja: vsak prvi četrtek - vabljeni vsi TH praktiki!!!
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #155 on: December 04, 2009, 08:31:17 AM »
Res je bilo zanimivo in prav vesela sem, da sem prisla.  :-*

Same fajn punce so bile ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #156 on: December 04, 2009, 09:02:51 AM »
Ja res kaj ene delate s theto. VAU, bravo! Sem vesela, da sem vas vse spoznala, super je bilo. In definitivno se še kaj vidimo  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #157 on: December 27, 2009, 11:22:24 PM »
Ojla, tokrat me pa zanima, če je katera že poskušala zmanifestirat konec nečesa. Namreč z znanko sva se pogovarjali in beseda je nanesla na njeno nezadovoljstvo s službo, kolektivom, plačo, preutrujenostjo... Najrajši bi šla na zavod in tam dočakala pokojnino (ima še manj kot leto in pol...). Odpovedi ne more dat, ker potem ni upravičena do prijave na zavod, z delodajalko se za odpustitev ne more dogovorit. Potem sem pomislila tudi na svoje zadeve, ki bi jih rada zaključila, pa ne zberem poguma za ta korak... Je katera že poskušala kaj v tem smislu, kako se je zadeve lotila in kako se je obneslo me zanima?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #158 on: December 28, 2009, 07:05:54 AM »
Ojla, tokrat me pa zanima, če je katera že poskušala zmanifestirat konec nečesa. Namreč z znanko sva se pogovarjali in beseda je nanesla na njeno nezadovoljstvo s službo, kolektivom, plačo, preutrujenostjo... Najrajši bi šla na zavod in tam dočakala pokojnino (ima še manj kot leto in pol...). Odpovedi ne more dat, ker potem ni upravičena do prijave na zavod, z delodajalko se za odpustitev ne more dogovorit. Potem sem pomislila tudi na svoje zadeve, ki bi jih rada zaključila, pa ne zberem poguma za ta korak... Je katera že poskušala kaj v tem smislu, kako se je zadeve lotila in kako se je obneslo me zanima?

Vsakič sproti je konec nečesa Tejka, ko zmanifestiramo kaj drugega. To je itak proces. Če se novo ne zmanifestira potem pomeni, da nekaj nočeš spustit. Potem se je treba vprašat, čemu MI ta situacija SLUŽI. Čist ajnfoh. ;)

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #159 on: December 28, 2009, 11:46:44 AM »

Vsakič sproti je konec nečesa Tejka, ko zmanifestiramo kaj drugega. To je itak proces. Če se novo ne zmanifestira potem pomeni, da nekaj nočeš spustit. Potem se je treba vprašat, čemu MI ta situacija SLUŽI. Čist ajnfoh. ;)

Vem, da je vsakič nečesa sproti konec, ko manifestiraš novo. Je logično. Samo kaj pa v primeru, ko nočeš novega. Kot naprimer kolegica, ki v bistvu ne želi nove zaposlitve ali pa kar moj primer, ko dejansko niti ne bi manifestirala nove partnerske veze ("koristi" trenutne se dobro zavedam, pa minusi krepko prevladajo) nimam pa "jajc", da bi to končala oziroma kar nekaj cincam in čakam, da se bo kar samo porihtalo kakorkoli že.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #160 on: December 28, 2009, 12:20:23 PM »

Vem, da je vsakič nečesa sproti konec, ko manifestiraš novo. Je logično. Samo kaj pa v primeru, ko nočeš novega. Kot naprimer kolegica, ki v bistvu ne želi nove zaposlitve ali pa kar moj primer, ko dejansko niti ne bi manifestirala nove partnerske veze ("koristi" trenutne se dobro zavedam, pa minusi krepko prevladajo) nimam pa "jajc", da bi to končala oziroma kar nekaj cincam in čakam, da se bo kar samo porihtalo kakorkoli že.

Ja če nočeš novega, potem imaš staro  ;)
Uporabi raje logiko hehe

Kolegica noče službe. Ampak hoče nekaj .... Tisto bo dobila, ko bo vedela, kaj hoče in da je to resnično v srcu.

Ti nočeš odnosa, ja kaj je posledica ... da si samska

Torej z drugimi besedami. "Konec nečesa" kot ti temu rečeš je enostavno opuščanje. Opuščanje je uspešno takrat, ko sprejmemo in blagoslovimo stanje ki ga imamo, potem šele spustimo.

Bodi pa prepričana da nobena manifestacija s Kreatorjem ni uspešna, če je človek  preračunljiv in če manipulativen.

Torej, kot sem napisala. Najprej počisti

Če pa smem pripomniti. V enem in drugem primeru gre enostavno za odločitev.

Daš odpoved

Se ločiš

Tle pa res ni dosti za filozofirat
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #161 on: December 28, 2009, 12:34:39 PM »
Imaš prav. Pri meni odkrito povedano gre za strah kako bom finančno zmogla in vse kar bo ta "ločitev" zraven potegnila okoli otroka. Je tukaj neka korist in zato cincam in odlašam. Pač vztrajam v "vezi", ki me čustveno in psihično ubija iz strahu. Za kolegico pa težko rečem, ker je nimam zraven, da bi odgovorila.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #162 on: December 29, 2009, 07:12:59 AM »
Imaš prav. Pri meni odkrito povedano gre za strah kako bom finančno zmogla in vse kar bo ta "ločitev" zraven potegnila okoli otroka. Je tukaj neka korist in zato cincam in odlašam. Pač vztrajam v "vezi", ki me čustveno in psihično ubija iz strahu. Za kolegico pa težko rečem, ker je nimam zraven, da bi odgovorila.

Tejka, približno vem kako se počutiš. Ampak vseeno, mogoče bi pa skušala kaj izboljšati v vajini zvezi.
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #163 on: December 29, 2009, 07:41:49 AM »
Odkrito povedano nimam več želje, volje, energije... Preveč truda in časa (10 let) je šlo v nič in tudi njegov odnos do Tomaža se kjub vsem debatam (ali bolje rečeno mojim samogovorom) in razlagam ne izboljša za dalj kot nekaj dni, potem pa gre spet vse po starem. Najin odnos je postal hladen in sva bolj kot cimra in poslovna partnerja kot karkoli drugega.
Za to pa res lahko rečem: ne grem se več.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #164 on: December 29, 2009, 03:04:00 PM »

Strah daje egu moč, da stvari ostajajo takšne kot so. Če boš zaupala Vesolju, bo za tvoje finančno stanje poskrbljeno. Ti pa se imej toliko rada, da rečeš dovolj zvezi, ki te tako izčrpava.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif