Author Topic: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.  (Read 152148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
« Reply #270 on: March 31, 2010, 09:52:37 PM »
ja samo kaj boš pa rekel namesto moram? Če rečeš recimo moram na wc  ;D Recimo mi ne bi bilo treba ampak bom šel vseeno  :D

Hehehe, cute.
Lahko pa rečeš: z veseljem grem lulat, ker me že močno tišči  ;) ;) ;)
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #271 on: April 01, 2010, 02:16:53 AM »
ja samo kaj boš pa rekel namesto moram? Če rečeš recimo moram na wc  ;D Recimo mi ne bi bilo treba ampak bom šel vseeno  :D

Hehehe, cute.
Lahko pa rečeš: z veseljem grem lulat, ker me že močno tišči  ;) ;) ;)
Lep dan!
Iza

I like it. ;D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #272 on: April 01, 2010, 06:44:28 AM »
 ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #273 on: April 01, 2010, 06:50:22 AM »
Ja, tale "moram" je presneto trdovraten. Del navade
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #274 on: April 01, 2010, 09:14:28 AM »
Kako pa naj ne bo trdovraten, če pa poslušamo to že od kar smo spočeti :D :D :D
Saj je zelo podobno prepričanju - če ne daš kape na glavo, se boš prehladiv :)
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #275 on: April 01, 2010, 07:57:11 PM »
Imam spet nekaj novega, kar sem pobrala od Hrvatov. Iz besednega zaklada bi bilo treba črtati besedo MORAM, ker si z njo po nepotrebnem dajemo zaobljube, ki energetsko niso v redu. :o

ja, to mi je tudi zadnjič ena kolegica rekla. Da ko je črtala tale "moram" ji življenje teče vse drugače pa vendar tako, da je prav. Pa še veliko je takih energetsko moćnih besed, ki se jih ne zavedamo, npr. hujšanje=hujše- negativen prizvok...

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #276 on: April 02, 2010, 01:03:38 AM »
Imam spet nekaj novega, kar sem pobrala od Hrvatov. Iz besednega zaklada bi bilo treba črtati besedo MORAM, ker si z njo po nepotrebnem dajemo zaobljube, ki energetsko niso v redu. :o

ja, to mi je tudi zadnjič ena kolegica rekla. Da ko je črtala tale "moram" ji življenje teče vse drugače pa vendar tako, da je prav. Pa še veliko je takih energetsko moćnih besed, ki se jih ne zavedamo, npr. hujšanje=hujše- negativen prizvok...

Kaj šele kombinacija MORAM SHUJŠATI. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #277 on: April 02, 2010, 08:03:27 AM »
Jaz pa danes doma, od preutrujenosti po moje dobila včeraj vročino. Tudi to je fajn, prisilni počitek. Kaj pa pridobimo, če črtamo besedico MORAM? Prav, lahko si prigovarjamo: dobro bi bilo narediti to in to... Ampak s tem se samo malo bolj nežno priteramo do tja, kjer itak moramo biti  ;D. Pa še strah me je, če bi si govorila, dobro bi bilo, da se potem ne bi resno jemala  :D

Offline ŠIMA

• Novinec
  • *
« Reply #278 on: April 02, 2010, 09:40:57 AM »
Draga Rena!
Preveč si se osredotočila na prvi del stavka. Dobro bi bilo narediti to in to.... Zaključi ga z pozitivnim zakaj. "Dobro bi bilo prebeliti stanovanje..., zato da bo spet lepo, čisto, sveže, čudovito, polno dobrih energij..."; , občuti se dosti boljše kot: "Moram prebeliti stanovanje ker je res že grdo, temno in umazano." Fuj!
Osebno rajši uporabljam LAHKO BI...; ČE TAKO IZBEREM, LAHKO...; MOJA IZBIRA JE, DA...
S tem sama sebi daješ možnost izbire, ne pa da se siliš v nekaj kar ti ni všeč. Pa če ti nekaj res ni všeč, išči kaj bo vseeno dobrega zate prineslo, ko bo stvar opravljena. In potem si poveš: "Moja izbira je, da zdaj z veseljem plačam dohodnino, ker imam dober občutek, ko so moje finance urejene!"
LP
ŠIMA

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #279 on: April 02, 2010, 11:30:10 AM »
Draga Šima, sej imaš prav, take afirmacije so gotovo boljši način uresničevanja tega, kar v življenju želimo, moramo, slučajno pademo not itd... Na nekaterih področjih svojega življenja celo to že počnem. Celo naše življenje je zmes naših načel, mišljenjenj, možnosti, ki jih imamo. Skratka splet nas in okoliščin, v katerih smo. Hvala ti Šima  :-*

Offline ŠIMA

• Novinec
  • *
« Reply #280 on: April 02, 2010, 11:51:40 AM »
Eto! Sem že dobila svojo porcijo!

"Zato zdaj izbiram, da z veseljem plačam 320 evrov za popravilo avta, zato da bo vožnja z njim varna, prijetna in udobna!"
(Hkrati pa se zelo priporočam za naslednje polnjenje denarnic!) Ha, ha !!!

LP ŠIMA

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #281 on: April 25, 2010, 11:46:50 PM »
Nalaganje znanja  ;)
Včeraj sem bila po dolgem času (v bistvu prvič odkar thetkam) na izpitu.
Izpit je obsegal 5 predmetov. Vsi pred mano, so padli na zadnjem predmetu. Ko sem prišla v sobo, je bil "profesor" tak, da se ne bi čudila, če bi koga na go***. Špricala sem ga z roza sprejem - ni prijelo  :o. Potem sem šla v Theto, ga presvetlila z belo lučjo in poslala ljubezen v vsako celico njegovega telesa. Pogledal me je. S pogledom sem govorila samo: LOVE.
Potem sva bila na vrsti z možem. "Dame imajo prednost", je rekel in mi dal najlažjo možno nalogo.
V minutki sem bila gotova in naredila izpit  ;).
Kar hočem povedati, je to, da ni dovolj, da si znanje samo naložimo, pač pa da "v red" spravimo tudi "profesorja"  :D
Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #282 on: April 26, 2010, 05:15:12 AM »
Nocoj sem pogledal na števec našega foruma. Zanimiva ključna beseda je prišla, ki postavi prvi del te teme na zelo visoko mesto. Ta ključna beseda je "pošiljanje ljubezni v theti".  Mogoče pa je to obenem tudi znak, da se spet malo ljubezni pošlje.  Sicer pa dam v razmislek tistim, ki ste bolj usposobljeni kot sem to jaz.

Vaš portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #283 on: April 26, 2010, 05:21:26 AM »
Nalaganje znanja  ;)
Včeraj sem bila po dolgem času (v bistvu prvič odkar thetkam) na izpitu.
Izpit je obsegal 5 predmetov. Vsi pred mano, so padli na zadnjem predmetu. Ko sem prišla v sobo, je bil "profesor" tak, da se ne bi čudila, če bi koga na go***. Špricala sem ga z roza sprejem - ni prijelo  :o. Potem sem šla v Theto, ga presvetlila z belo lučjo in poslala ljubezen v vsako celico njegovega telesa. Pogledal me je. S pogledom sem govorila samo: LOVE.
Potem sva bila na vrsti z možem. "Dame imajo prednost", je rekel in mi dal najlažjo možno nalogo.
V minutki sem bila gotova in naredila izpit  ;).
Kar hočem povedati, je to, da ni dovolj, da si znanje samo naložimo, pač pa da "v red" spravimo tudi "profesorja"  :D
Lep dan!
Iza

Mene pa zanima zakaj bi morala v red spravljat profesorja, če  gre za pedagoško gradivo?  Zdi se mi kot manipulacijo nad nekom, ki znanje preverja. Če si si znanje naložila, to torej pomeni, da na izpitu ne moreš pasti in četudi ti da najtežjo nalogo. V nasprotnem pač velja da si theto zlorabila.  Vsaka zloraba, ne le thete, je kazniva na kakšen način.

Andres
« Last Edit: April 26, 2010, 05:25:32 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #284 on: April 26, 2010, 08:47:11 AM »
Hahahahahahaha, Andres, človeku sem poslala ljubezen!! Kako je to lahko zloraba????
Ko sem gledala ljudi, ki so bili na vrsti pred mano (ko sta dva opravljala zadnji del izpita, sem sedela v dvorani), sem videla, da ima profesor tako "grozno" energijo, da se modela enostavno nista mogla skoncentrirati. Ni šlo za znanje, pač pa za pristop in energijo.
In če bi naredila kaj hudo groznega, ne verjamem, da bi profesor potem postal prijazen in pomirjen.
Je pa res, da je tudi pošiljanje ljubezni na nek način manipulacija. A za moje pojme še vedno neskončno krat boljša od pošiljanja kar koli "nižjega" od ljubezni, kar pa ljudje ponavadi nezavedno počnemo ves čas....

Lep dan, Andres tebi in vsem forumovcem; prežet z ljubeznijo, brez taktiziranja in manipulacije!  :-*
Iza
ThetaHealing™ Instructor