Author Topic: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.  (Read 152152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
« Reply #300 on: May 21, 2010, 07:00:06 AM »
Jaz bi tudi imela vprašanje. Ali pa mogoče dva. Sem frišna thetkarica torej, brez izkušenj. Prosim za nasvet.
1) Imamo 12 let staro punco in jo daje puberteta. V šoli je popustila, ne more se učiti, ker nima koncentracije. Kaj lahko naredim v tem primeru, glede na to, da je v puberteti in da sta telo in dušica bolj opbčutljivi?
2)  Kakšen ukaz naj dam Kreatorju, če želim, da moj zelenjavni vrtiček zaščitim od različnih žuželk. Mislim, kako naj formuliram ukaz?   ???

Objem,
Lou

Za punčko poskusi najprej s pošiljanjem ljubezni. To dela čudeže. Pa ovijaj jo v kreatorjevo kopreno bele svetlobe.

Po moje je najbolje formulirati ukaze tako kot čutiš.
Sicer pa zaščite za rastline ali predmete naredimo enako kot za ljudi
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #301 on: May 21, 2010, 07:33:21 AM »

Zmožnost vizualizacije imamo vsi in to ves čas, ne samo v theti. Ker to enostavno ves čas tudi počnemo.
Če povem drugače:

Če si namenjen na morje, si predstavljaš v svojih mislih kako to zgleda. Kako se boš peljal, kakšne barve je morje, kako diši itd.... torej v mislih si narediš že neko predstavo.
Ni nujno, da to vidiš, pač pa enostavno "vidiš" to zadevo pred sabo.

Nisem thetka, ampak vizualizacijo bi večkrat potrebovala. Tudi meni ne gre. To, kakšne barve je na primer morje, sicer vem, ampak videt pred sabo pa ne morem.
Sem veliko bolj besedni kot vizuelni tip. Ugotavljam, da si sploh ne zapomnim zunanjega videza ali vsaj ne barv, oblik ... Kot da zaznavam vsebino, videza pa ne  :D. Še obrazov ne pomnim vredu. Najbrž se je v tem primeru res treba naslanjat bolj na občutenje kot da bi pred seboj lahko videl sliko.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #302 on: May 21, 2010, 07:44:39 AM »
Ja seveda Rena, lahko rečeš tudi tako, da enostavno "veš" kakšna je kakšna stvar.

Menda smo v šoli imeli vsi likovni pouk. A potem noben ni znal narisati hiške ali drevesa? ko je tršica rekla, da naj rišemo. Pa to delajo že otroci v vrtcu  ;)

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #303 on: May 21, 2010, 09:19:34 AM »
Pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu. Zanima pa me, prejšnji teden sem zaključiv seminar iz theta healinga, sedaj pa nastopijo težave, da ko se povezujem na 7. nivo nimam zmožnosti vizualizacije. Občutek imam, da se povežem, samo nič ne vidim ali kako drugače občutim. Ali je možno da imam zaprte čakre?

Že v naprej hvala za odgovor!

LP, Tilen

Pozdravljen Tilen,

Če čakaš, da boš kaj videl, potem se ne bo zgodilo nič. Kot ti je že napisala Tea, vsi imamo zmožnost vizualizacije, ki ni odvisna od odprtosti tvojih čaker ampak od tvoje domišljije, kot ti piše v priročniku za začetni seminar. Kaj boš videl, je odvisno od tebe, kako si boš predstavljal sijoče bele luči, mavrično želatino in zlato, belo, bisernato svetlobo. Brez tvoje predstave, se slike same od sebe ne bodo ustvarjale.

Sicer si pa vedno povezan s 7. ravnjo obstoja, le da je pot h Kreatorju za začetnike narejena na tak način, da se izognemu vpletanju ega. Z vsakodnevno vajo in zaupanjem vase se bo vse uredilo.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #304 on: May 21, 2010, 09:27:44 AM »
Mislim, da so tele razlage zlata vredne! Točno tako je. Jaz sem tudi čakala, kaj "se mi bo prikazalo". Je precej časa trajalo, da sem dojela, da sem jaz tista, ki si mora ustvarjat slike ali karkoli že! Tisti moj "nič ne vidim, nič ne slišim, nič ne čutim, nič ne vem" se je vlekel toliko časa da ni za povedat, dokler mi ni Gaja na takole simpl način razložila ali pa tako kot je to Tea povedala.

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #305 on: May 23, 2010, 11:56:48 AM »
Jaz bi tudi imela vprašanje. Ali pa mogoče dva. Sem frišna thetkarica torej, brez izkušenj. Prosim za nasvet.
1) Imamo 12 let staro punco in jo daje puberteta. V šoli je popustila, ne more se učiti, ker nima koncentracije. Kaj lahko naredim v tem primeru, glede na to, da je v puberteti in da sta telo in dušica bolj opbčutljivi?
2)  Kakšen ukaz naj dam Kreatorju, če želim, da moj zelenjavni vrtiček zaščitim od različnih žuželk. Mislim, kako naj formuliram ukaz?   ???

Objem,
Lou

Za punčko poskusi najprej s pošiljanjem ljubezni. To dela čudeže. Pa ovijaj jo v kreatorjevo kopreno bele svetlobe.

Po moje je najbolje formulirati ukaze tako kot čutiš.
Sicer pa zaščite za rastline ali predmete naredimo enako kot za ljudi

Hvala Tea, grem narediti tako  :)

pozdrav, Lou

Offline Luna

• Mojster
« Reply #306 on: May 23, 2010, 02:22:40 PM »
Imam eno prošnjo... V četrtek ob 11:30 imam izpitno vožnjo (ja, končno sem se spravila delati izpit hihi, sicer malo pozno ampak ok) pa če bi lahko ljubezen pošiljali? Sem sicer že sama poslala komisistu pa da bi dobila fajn progo ampak vseeno, tega ni nikoli preveč :) :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #307 on: May 23, 2010, 04:33:13 PM »
Si bom dala v opomnik  ;) Razturaj  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Luna

• Mojster
« Reply #308 on: May 23, 2010, 06:35:05 PM »
Hvala jane :-*

Offline Anarion

• Novinec
  • *
  • Where To Start In This Beautiful World?
« Reply #309 on: May 23, 2010, 08:53:26 PM »
Zdaj, ko tudi jaz to znam, lahko tudi jaz med kakšnim odmorom v šoli pošljem  ;)
Theta praktik

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #310 on: May 23, 2010, 11:05:28 PM »
Imam eno prošnjo... V četrtek ob 11:30 imam izpitno vožnjo (ja, končno sem se spravila delati izpit hihi, sicer malo pozno ampak ok) pa če bi lahko ljubezen pošiljali? Sem sicer že sama poslala komisistu pa da bi dobila fajn progo ampak vseeno, tega ni nikoli preveč :) :D

Zmenjeno. Ti ga kar še enkrat pošpricaj pred vožnjo, da bo prijazen na vseh nivojih.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #311 on: May 24, 2010, 08:53:20 AM »

Ok... ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #312 on: May 24, 2010, 07:57:22 PM »
Ciao
sem na lap-topu brez miske in mi je muka brskat za nazaj, zato se ze sedaj opravicujem, ce je bilo vprasanje ze postavljeno.

Danes smo bili pri alergologu in kot kazejo prve preiskave je mali alergicen na prsice/macke/in podobno in lahko bi se mu razvila na araside. Kaj se skriva za vsem tem? Podobno alergijo ima tudi njegov stric, S.-jeva bratranca pa imata druge alergije.
Po eni strani si tudi mislim, da sem to sama priklicala, ker sem v nosecnosti upala, da ne bo imel alergij kot njegovi sorodniki.
Potem sem po eni strani vesela, da ni alergicen na kaksno hrano (no vsaj zaenkrat tako kaze), ker to je pa spet cel projekt....po drugi strani pa so prsice vsepovsod, macke pa tudi nocem dat od hise.

Ali je pri meni kaj za naerdit ali pri ociju-ker se to vlece po njegovi strani?

Hvala :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #313 on: May 24, 2010, 10:14:31 PM »
Super ste, hvala vam:)

Offline Akaša

• Novinec
  • *
« Reply #314 on: May 24, 2010, 10:53:29 PM »
Mislim, da so tele razlage zlata vredne! Točno tako je. Jaz sem tudi čakala, kaj "se mi bo prikazalo". Je precej časa trajalo, da sem dojela, da sem jaz tista, ki si mora ustvarjat slike ali karkoli že! Tisti moj "nič ne vidim, nič ne slišim, nič ne čutim, nič ne vem" se je vlekel toliko časa da ni za povedat, dokler mi ni Gaja na takole simpl način razložila ali pa tako kot je to Tea povedala.
...se čist podpišem pod to! sem rabila 2 začetna seminarja, da sem to pogruntala  ;D