Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Keltske karte in njih sporočila
nensi:
Mogoče boš pa še botrca, če izbere Avalon ;)
Nena:
Jaz bi tudi..... :-* :-*
klarus:
še js se javim :-*
Gaia:
--- Quote from: nensi on July 29, 2009, 11:23:13 AM ---Itak da deluje. Gaja tole je sporočilo zate (ps - sem morala dopisat, ker je vmes še Tejin post)
Zate je karta s simbolom jabolka, ki je Keltom pomenilo sveti sadež, sadež bogov, ki je tistega, ki ga je jedel obdarilo z nesmrtnostjo.
Keltsko posmrtno življenje je predstavljal "apple isle" - Avalon :o, kjer sonce vedno sije, kraj kjer ni bolečin, starosti in smrti.
Sporočilo zate pa je:
trenutno si v obdobju ko v svojem življenju želiš še več duhovnosti in mistike.
Imaš znanja, s katerimi lahko zelo dobro pomagaš drugim pri reševanju njihovih problemov.
Predpogoj je, da si v dobri psihofizični kondiciji.
Razišči še druge poglede, druge filozofije.
Lepo bodi. :-*
--- End quote ---
Ne boš verjela, po keltskem horoskopu sem jablana in prav zdaj študiram neko drugo filozofijo. S kondicijo bom nadaljevala septembra, ker zdaj nimam pogojev. Daj mi prosim napiši, kdo je avtor teh kart, ker so mi zanimive.
Žal Avalon ne bo, ker so vse domenske končnice zasedene. ::)
Gaia:
--- Quote from: nensi on July 29, 2009, 11:24:00 AM ---
--- Quote from: Gaja on July 29, 2009, 11:13:17 AM ---Nensi, ko že ponujaš bi jaz imela eno sporočilce. Kar tako na splošno. Jaz ti v zameno potegnem karto iz kompleta Modrost Avalona.
:-* Gaja
--- End quote ---
ja prosim, z veseljem
--- End quote ---
Sporočilo zate je Zaščita. Ščiti sebe in svoje drage. Si tarča drugim, ker siješ premočno. Čeprav ti ni treba razmišljati o tem, da zmanjšaš sij svoje svetolobe, se nauči biti drugim nevidna in pripravljena na potencialne napade, kajti v tem leži večja moč kot v uporabi sile. Bodi zmerna v vsem, česar se lotiš. Ne tvegaj po nepotrebnem.
:-* Gaja
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version