Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Keltske karte in njih sporočila
nensi:
--- Quote from: Nena on January 02, 2011, 12:21:36 PM ---Nensi, lahko še jaz prosim :-*
--- End quote ---
Seveda lahko, ti imaš pa že tako sporočilno število postov 3377, da ne more bit drugače kot super leto. :D Še uro posta zraven dodaš bo pa sploh super. ;D
Zelo boš kreativna in boš zacvetela in realizirala kar si boš zastavila.
Objem in uživaj :-*
skorpijonka:
--- Quote from: nensi on January 02, 2011, 12:18:57 PM ---
--- Quote from: skorpijonka on January 02, 2011, 12:05:55 PM ---Lepo prosim tudi jaz, hvala lepa.
:-*
--- End quote ---
Draga skorpijonka,
leto polno sprememb, kjer boš iskala modrost in jo najlažje našla v raziskovanju korenin, povezovanju z družinsko tradicijo. Pomembna bo perspektiva iz katere boš stvari delala, opazovala in dojemala. Včasih je za dober razgled najbolje stopiti "ven iz konteksta", se malo odmakniti, iti na kak "hrib" in stvari z višje perspektive in ravni pogledati in videti kakšne so v resnici.
Presegaj lastne omejitve, ker jih v resnici ne potrebuješ. Bodi tolerantna do sebe in drugih.
Predvsem se pa zabavaj pri vsem kar počneš. Objem :-*
--- End quote ---
Tole si pa tako lepo napisala, da ti pošiljam en maksi objem!
Hvala. ang:
Nena:
--- Quote from: nensi on January 02, 2011, 12:26:16 PM ---
--- Quote from: Nena on January 02, 2011, 12:21:36 PM ---Nensi, lahko še jaz prosim :-*
--- End quote ---
Seveda lahko, ti imaš pa že tako sporočilno število postov 3377, da ne more bit drugače kot super leto. :D Še uro posta zraven dodaš bo pa sploh super. ;D
--- End quote ---
Hvala Nensi :-* Čudovito sporočilo. Objemček :)
nensi:
--- Quote from: skorpijonka on January 02, 2011, 12:27:55 PM ---
--- Quote from: nensi on January 02, 2011, 12:18:57 PM ---
--- Quote from: skorpijonka on January 02, 2011, 12:05:55 PM ---Lepo prosim tudi jaz, hvala lepa.
:-*
--- End quote ---
Draga skorpijonka,
leto polno sprememb, kjer boš iskala modrost in jo najlažje našla v raziskovanju korenin, povezovanju z družinsko tradicijo. Pomembna bo perspektiva iz katere boš stvari delala, opazovala in dojemala. Včasih je za dober razgled najbolje stopiti "ven iz konteksta", se malo odmakniti, iti na kak "hrib" in stvari z višje perspektive in ravni pogledati in videti kakšne so v resnici.
Presegaj lastne omejitve, ker jih v resnici ne potrebuješ. Bodi tolerantna do sebe in drugih.
Predvsem se pa zabavaj pri vsem kar počneš. Objem :-*
--- End quote ---
Tole si pa tako lepo napisala, da ti pošiljam en maksi objem!
Hvala. ang:
--- End quote ---
Maksi hvala ;)
nensi:
--- Quote from: Nena on January 02, 2011, 12:28:39 PM ---
--- Quote from: nensi on January 02, 2011, 12:26:16 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Hvala Nensi :-* Čudovito sporočilo. Objemček :)
--- End quote ---
Hvala tudi tebi :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version