Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Keltske karte in njih sporočila

<< < (22/36) > >>

ribica:
Nensi, bi še jaz prosila za eno karto, prosim

Tea:

--- Quote from: nensi on January 02, 2011, 12:00:34 PM ---
--- Quote from: Tea on January 01, 2011, 11:11:40 PM ---Nensi, če nisem prepozna, bi te prosila za sporočilo in hvala  :-*

--- End quote ---

Nikoli ni prepozno, samo včasih je na odgovor treba malo počakat  ;)
Leto v katerm boš intenzivno raziskovala svojo kreativnost in jo sidrala v svetu ter tako mnogim odpirala pot in uvide v lastne potenciale in zmožnosti.
Uživaj v kreiranju, objem  :-*

--- End quote ---

hvala Nensi  :-*

Objem

Jane:

--- Quote from: nensi on January 01, 2011, 09:18:21 PM ---
--- Quote from: Jane on January 01, 2011, 08:44:19 PM ---Prosim Nensi in hvalam

--- End quote ---

Jane dear,
Vabi te narava, da jo večkrat obiščeš, bolje poskrbiš zanjo in zase. Pregorela si, preveč se izčrpavaš in ne obnavljaš svojih moči, opazuj naravo in njene cikle in jo posnemaj. Tako kot narava počiva rabiš več počitka tudi ti, pa brez slabe vesti.
Skratka, malo se zabremzaj in sem ter tja uživaj v brezdelju.
Objem  :-*

--- End quote ---

Kako resnično,hvala  :-* mi je postalo kristalno jasno ta teden, ko sem strašila z vročino 39, da moram malo izprežti. Se trudim odvreči ves balast v 2011 stran.
Nensi kje si dobila te karte, super so?

taja6:

--- Quote from: nensi on January 01, 2011, 09:47:24 PM ---
--- Quote from: taja6 on January 01, 2011, 09:11:54 PM ---Lepo prosim se zame Nensi  :-**

hvala  :-**

--- End quote ---

Ljuba moja,
intuitivno čutim, da je ni karte, ki bi lahko opisala toliko vesega lepega, kar te čaka v tem letu, pa vseeno poskusiva.
V začetku se boš počutila kot izgubljena v labirintu, zdelo se bo da ni izhoda, vse bo videti komplicirano. vse te ovire boš z vztrajnostjo in voljo, ki ti je ne manjka premagala, prečkala meje, ki se bodo zdele nepremagljive. Na koncu boš bogato nagrajena za zaupanje, vero in vztrajnost. Združila boš osebe, za katere se je zdelo da bodo ostale narazen, to je leto, ugodno za pogovore o skupnih partnerskih začetkih, novih začetkih na službenem področju.
Skratka, nič več ne bo tako, kot je bilo.
Te objemam srčica, lepo bodi  :-*

--- End quote ---

Kako lepo, vzpodbudno, draga moja :-* veliko ovir smo letos ze odstranili, veliko naredili; torej bo seveda sledilo nadaljevanje truda,dela in vztrajnosti za zeljeni cilj. Najlepsa hvala za prekrasno sporocilo, za kateraga cutim; da je resnicno prislo iz tebe in ne iz keltskih kart.

objemcek
:-* :-* :-*

nensi:

--- Quote from: taja6 on January 02, 2011, 07:45:39 PM ---
--- Quote from: nensi on January 01, 2011, 09:47:24 PM ---
--- Quote from: taja6 on January 01, 2011, 09:11:54 PM ---Lepo prosim se zame Nensi  :-**

hvala  :-**

--- End quote ---

Ljuba moja,
intuitivno čutim, da je ni karte, ki bi lahko opisala toliko vesega lepega, kar te čaka v tem letu, pa vseeno poskusiva.
V začetku se boš počutila kot izgubljena v labirintu, zdelo se bo da ni izhoda, vse bo videti komplicirano. vse te ovire boš z vztrajnostjo in voljo, ki ti je ne manjka premagala, prečkala meje, ki se bodo zdele nepremagljive. Na koncu boš bogato nagrajena za zaupanje, vero in vztrajnost. Združila boš osebe, za katere se je zdelo da bodo ostale narazen, to je leto, ugodno za pogovore o skupnih partnerskih začetkih, novih začetkih na službenem področju.
Skratka, nič več ne bo tako, kot je bilo.
Te objemam srčica, lepo bodi  :-*

--- End quote ---

Kako lepo, vzpodbudno, draga moja :-* veliko ovir smo letos ze odstranili, veliko naredili; torej bo seveda sledilo nadaljevanje truda,dela in vztrajnosti za zeljeni cilj. Najlepsa hvala za prekrasno sporocilo, za kateraga cutim; da je resnicno prislo iz tebe in ne iz keltskih kart.

objemcek
:-* :-* :-*

--- End quote ---

Prosim, ti itak vse veš  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version