Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Keltske karte in njih sporočila

<< < (31/36) > >>

nensi:

--- Quote from: sandry_ca on March 27, 2011, 06:48:56 PM ---Nensi, še jaz bi lepo prosila...Hvala  :-*

--- End quote ---

Razmisli, če je res potrebno, da vso svojo energijo podarjaš drugim in je zate ostane le bolj malo, kreativna si sto na uro, le razdajaš se preveč, ker hočeš biti na vsak način všečna, sprejmi se tako kot si in lažje ti bo. Drugi te že tako sprejemajo, le ti rabiš še malo kompliciranja. Ali pač ne?
Papa, objem  :-* ;)

Daia*:
Hvala Nensi..upam, da bo res milejša lekcija kot je bila ta..

sandry_ca:

--- Quote from: nensi on March 29, 2011, 12:05:18 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on March 27, 2011, 06:48:56 PM ---Nensi, še jaz bi lepo prosila...Hvala  :-*

--- End quote ---

Razmisli, če je res potrebno, da vso svojo energijo podarjaš drugim in je zate ostane le bolj malo, kreativna si sto na uro, le razdajaš se preveč, ker hočeš biti na vsak način všečna, sprejmi se tako kot si in lažje ti bo. Drugi te že tako sprejemajo, le ti rabiš še malo kompliciranja. Ali pač ne?
Papa, objem  :-* ;)

--- End quote ---

Res je Nensi....Hvala za potrditev  :-* ang:

nensi:

--- Quote from: Pika on March 29, 2011, 10:58:38 AM ---Eno modro misel bi prosila za eno področje.
Naj hvala!  ang: :-\ :-*

--- End quote ---

Vse stvari se zgodijo natanko in samo takrat, ko smo mi pripravljeni nanje in zanje. Ti določaš tempo, vesolje te uboga in sodeluje po najboljših močeh. Zaupaj si, ker si sposobna in si zaslužiš, da ti uspe, ti tudi bo. Jupiii.  8)
Papa, objem  ;) :-*

nensi:

--- Quote from: Princes on March 29, 2011, 11:30:34 AM ---Nensi, se postavim v vrsto (realizacija mojih želja :) ang:

--- End quote ---

Ljubica zlatica
imaš neizmerno moč kreacije in realizacije želja, kam si jo skrila in zaparkirala pa veš le ti, predvsem pa ugotovi zakaj je temu tako.
Kot da se bojiš same sebe in svojih sposobnosti. Ja včasih res ni najlažje biti drugačen in biti uspešen, smo še vse preveč ujetniki tega, kaj bodo drugi rekli in si mislili o nas. O tebi le najboljše, verjemi, samo ti sama si prestroga s seboj.
Čakam in čakam, da zadihaš in poletiš in vem, da bom dočakala  :) :-*
Te objemammmmm, bodi lepo, bodi tako, kot si želiš in zaslužiš.  :-* :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version