Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Keltske karte in njih sporočila
nensi:
--- Quote from: sandry_ca on March 29, 2011, 12:08:17 PM ---
--- Quote from: nensi on March 29, 2011, 12:05:18 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on March 27, 2011, 06:48:56 PM ---Nensi, še jaz bi lepo prosila...Hvala :-*
--- End quote ---
Razmisli, če je res potrebno, da vso svojo energijo podarjaš drugim in je zate ostane le bolj malo, kreativna si sto na uro, le razdajaš se preveč, ker hočeš biti na vsak način všečna, sprejmi se tako kot si in lažje ti bo. Drugi te že tako sprejemajo, le ti rabiš še malo kompliciranja. Ali pač ne?
Papa, objem :-* ;)
--- End quote ---
Res je Nensi....Hvala za potrditev :-* ang:
--- End quote ---
Prosim, uživaj 8)
nensi:
--- Quote from: Daia* on March 29, 2011, 12:05:46 PM ---Hvala Nensi..upam, da bo res milejša lekcija kot je bila ta..
--- End quote ---
Lahko upaš, lahko pa veš, up to you ;) 8) ::)
Maja:
Lahko še jaz prosim za eno?
Tea:
Nensi prosim te za sporočilo, če boš imela voljo in čas. Zanima me predvsem poslovna pot naprej. Hvala :-*
nensi:
--- Quote from: Maja on March 29, 2011, 12:22:53 PM ---Lahko še jaz prosim za eno?
--- End quote ---
Seveda. Sem pa v službi brez kart, tako da so tale "keltska" sporočila danes kar moja kreacija tega, kar začutim ob vprašanju. Upam, da je tudi tako ok ;)
Ti si si naložila zelo veliko naenkrat, včasih te zato rahlo zamaje in podvomiš ali boš zmogla ali ne. Boš, z lahkoto, samo energijo iz preteklih kolobocij potegni v tukaj in zdaj, iz prihodnjih strahcev pa tudi in boš z lahkoto uredila vse, kar si si namenila.
Saj veš, tako kot se tuširamo pa obleko peremo, je fajn kdaj še energijsko stvari osvežit in polikat. ::) 8) :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version