Author Topic: Keltske karte in njih sporočila  (Read 49074 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Keltske karte in njih sporočila
« Reply #150 on: March 29, 2011, 12:05:18 PM »
Nensi, še jaz bi lepo prosila...Hvala  :-*

Razmisli, če je res potrebno, da vso svojo energijo podarjaš drugim in je zate ostane le bolj malo, kreativna si sto na uro, le razdajaš se preveč, ker hočeš biti na vsak način všečna, sprejmi se tako kot si in lažje ti bo. Drugi te že tako sprejemajo, le ti rabiš še malo kompliciranja. Ali pač ne?
Papa, objem  :-* ;)

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #151 on: March 29, 2011, 12:05:46 PM »
Hvala Nensi..upam, da bo res milejša lekcija kot je bila ta..

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #152 on: March 29, 2011, 12:08:17 PM »

Razmisli, če je res potrebno, da vso svojo energijo podarjaš drugim in je zate ostane le bolj malo, kreativna si sto na uro, le razdajaš se preveč, ker hočeš biti na vsak način všečna, sprejmi se tako kot si in lažje ti bo. Drugi te že tako sprejemajo, le ti rabiš še malo kompliciranja. Ali pač ne?

Res je Nensi....Hvala za potrditev  :-* ang:

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #153 on: March 29, 2011, 12:16:15 PM »
Eno modro misel bi prosila za eno področje.
Naj hvala!  ang: :-\ :-*

Vse stvari se zgodijo natanko in samo takrat, ko smo mi pripravljeni nanje in zanje. Ti določaš tempo, vesolje te uboga in sodeluje po najboljših močeh. Zaupaj si, ker si sposobna in si zaslužiš, da ti uspe, ti tudi bo. Jupiii.  8)
Papa, objem  ;) :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #154 on: March 29, 2011, 12:20:30 PM »
Nensi, se postavim v vrsto (realizacija mojih želja :) ang:

Ljubica zlatica
imaš neizmerno moč kreacije in realizacije želja, kam si jo skrila in zaparkirala pa veš le ti, predvsem pa ugotovi zakaj je temu tako.
Kot da se bojiš same sebe in svojih sposobnosti. Ja včasih res ni najlažje biti drugačen in biti uspešen, smo še vse preveč ujetniki tega, kaj bodo drugi rekli in si mislili o nas. O tebi le najboljše, verjemi, samo ti sama si prestroga s seboj.
Čakam in čakam, da zadihaš in poletiš in vem, da bom dočakala  :) :-*
Te objemammmmm, bodi lepo, bodi tako, kot si želiš in zaslužiš.  :-* :-* :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #155 on: March 29, 2011, 12:20:53 PM »

Res je Nensi....Hvala za potrditev  :-* ang:

Prosim, uživaj  8)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #156 on: March 29, 2011, 12:21:29 PM »
Hvala Nensi..upam, da bo res milejša lekcija kot je bila ta..

Lahko upaš, lahko pa veš, up to you  ;) 8) ::)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #157 on: March 29, 2011, 12:22:53 PM »
Lahko še jaz prosim za eno?
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #158 on: March 29, 2011, 12:26:50 PM »
Nensi prosim te za sporočilo, če boš imela voljo in čas.  Zanima me predvsem poslovna pot naprej. Hvala  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #159 on: March 29, 2011, 12:26:56 PM »

Seveda. Sem pa v službi brez kart, tako da so tale "keltska" sporočila danes kar moja kreacija tega, kar začutim ob vprašanju. Upam, da je tudi tako ok  ;)
Ti si si naložila zelo veliko naenkrat, včasih te zato rahlo zamaje in podvomiš ali boš zmogla ali ne. Boš, z lahkoto, samo energijo iz preteklih kolobocij potegni v tukaj in zdaj, iz prihodnjih strahcev pa tudi in boš z lahkoto uredila vse, kar si si namenila.
Saj veš, tako kot se tuširamo pa obleko peremo, je fajn kdaj še energijsko stvari osvežit in polikat.  ::) 8) :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #160 on: March 29, 2011, 12:30:59 PM »
Nensi prosim te za sporočilo, če boš imela voljo in čas.  Zanima me predvsem poslovna pot naprej. Hvala  :-*

Poslovna pot se trenutno zdi vse prej kot lahka na enem od področij, ampak boš naredila željeni premik. Nekaj stvari boš počasi verjetno opustila, ker te začenjajo obremenjevat, ter energijo koncentrirano usmerila v tisto, kar je zares tvoje. Kar pa še prihaja, zdaj vidiš le obrise.
Skratka boš reciklirala in ustvarjala novo, nekaj česar še ni, povezala boš vse svoje znanje in vedenje in poletela, daleč daleč.
Vau ti bo fajn, te pridem pogledat  ;) :-* ::)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #161 on: March 29, 2011, 12:31:51 PM »

Seveda. Sem pa v službi brez kart, tako da so tale "keltska" sporočila danes kar moja kreacija tega, kar začutim ob vprašanju. Upam, da je tudi tako ok  ;)
Ti si si naložila zelo veliko naenkrat, včasih te zato rahlo zamaje in podvomiš ali boš zmogla ali ne. Boš, z lahkoto, samo energijo iz preteklih kolobocij potegni v tukaj in zdaj, iz prihodnjih strahcev pa tudi in boš z lahkoto uredila vse, kar si si namenila.
Saj veš, tako kot se tuširamo pa obleko peremo, je fajn kdaj še energijsko stvari osvežit in polikat.  ::) 8) :-*

Hvala, nensi. Bo kar držalo.  :-*
9ZK 656

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #162 on: March 29, 2011, 12:32:15 PM »

Hvala, nensi. Bo kar držalo.  :-*
Prosim  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #163 on: March 29, 2011, 12:34:35 PM »
Eno modro misel bi prosila za eno področje.
Naj hvala!  ang: :-\ :-*

Vse stvari se zgodijo natanko in samo takrat, ko smo mi pripravljeni nanje in zanje. Ti določaš tempo, vesolje te uboga in sodeluje po najboljših močeh. Zaupaj si, ker si sposobna in si zaslužiš, da ti uspe, ti tudi bo. Jupiii.  8)
Papa, objem  ;) :-*

Joj, Nensi, najlepša ti hvala!         :-* ;D ;D ;D ;D ;D
Verjamem, da mi bo uspelo, ker mi že uspeva in to iber! 
Sem pa obupno nestrpna pri timskem delu, ker ne znam (čeprav se trudim v to smer) drugim prepustit nalog... me je vedno strah, da ne bojo nardil dovolj dobro (oz. po mojih merilih dovolj dobro...oz. sem celo prepričana, da za to itak ni šans). Navzven sicer tega ne kažem, ne vem pa, koliko se to dejansko občuti. Ma valjda da se. Grdo od mene, ampak ne morem si pomagat.
Problem je v tem, da od drugih pričakujem (skoraj) enako, kot od sebe. Obupno sem kritična, moti me vsaka dlaka, ki ni dovolj vrhunsko počesana. Nervira me, če drugi jemljejo preveč na easy stvari, ki zahtevajo veliko in napak sploh ne opazijo. Norim, če se stvari prepočasi premikajo, ker hočem držat svoj tempo. Trudim se, da ne bi postala brezobzirna.
Evo, to so moje temne plati.   

Hvala, Nensi! Grem zdaj globoko dihat.   
Ommmmmm....
 :-* :-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #164 on: March 29, 2011, 12:55:18 PM »
Nensi, se postavim v vrsto (realizacija mojih želja :) ang:

Ljubica zlatica
imaš neizmerno moč kreacije in realizacije želja, kam si jo skrila in zaparkirala pa veš le ti, predvsem pa ugotovi zakaj je temu tako.
Kot da se bojiš same sebe in svojih sposobnosti. Ja včasih res ni najlažje biti drugačen in biti uspešen, smo še vse preveč ujetniki tega, kaj bodo drugi rekli in si mislili o nas. O tebi le najboljše, verjemi, samo ti sama si prestroga s seboj.
Čakam in čakam, da zadihaš in poletiš in vem, da bom dočakala  :) :-*
Te objemammmmm, bodi lepo, bodi tako, kot si želiš in zaslužiš.  :-* :-* :-*

Hvala srce :-* :-* :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151