Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 169943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #135 on: September 28, 2009, 08:10:33 AM »
V soboto sem bila na razgovoru, meni je situacija všeč. Ne vem pa še ali bo glavni za da to službo dobim jaz. Zato sem si vrgla ciganke...vprašanje ali bom dobila službo.

stanovitnost ljubimec nesreča
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #136 on: September 28, 2009, 11:43:32 AM »
po doooolgeeem času se javljam,vrgla sem zakaj med partnerjem in mano ne gre,zakaj prihaja do trenj,padla je karta vdova.
kaj bi to pomenilo.a je kaka starejša žesnka kje,al je vse skupaj bolj mračno,kot na pokopališču,ne razumem pomena te karte v zvezi z vprašanjem.prosim za odgovor.
lp vsem

Ti se obnašaš kot vdova - zdaj pa preberi iz gradiva, kaj naj bi to bilo  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #137 on: September 28, 2009, 11:44:34 AM »
V soboto sem bila na razgovoru, meni je situacija všeč. Ne vem pa še ali bo glavni za da to službo dobim jaz. Zato sem si vrgla ciganke...vprašanje ali bom dobila službo.

stanovitnost ljubimec nesreča

Ko si vrgla "božje oko" bi morala kar nehati. Dost je vedno ena karta, za odgovore z DA ali NE.

www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #138 on: September 28, 2009, 11:50:28 AM »
Ja sem potem prebrala v knjigi ja, da če dobiš božje oko da nehaš z metanjem karte. Nisem niti gledala, katere karte ven mečem, ker sem se vmes koncentrirala na vprašanje in sem zraven mižala in vlekla karte. zato pa potem niti nisem vedla več kako naj si zdaj razlagam glede na prvo karto.
Na vse skupaj bi rekla ( moja interpretacija ), da imam možnosti, vendar bom morala pred tem spucati nekaj vzorcev in spremeniti svoja razmišljanja.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #139 on: September 28, 2009, 11:57:29 AM »
Ja sem potem prebrala v knjigi ja, da če dobiš božje oko da nehaš z metanjem karte. Nisem niti gledala, katere karte ven mečem, ker sem se vmes koncentrirala na vprašanje in sem zraven mižala in vlekla karte. zato pa potem niti nisem vedla več kako naj si zdaj razlagam glede na prvo karto.
Na vse skupaj bi rekla ( moja interpretacija ), da imam možnosti, vendar bom morala pred tem spucati nekaj vzorcev in spremeniti svoja razmišljanja.

Pravilno. Če te kaj lahko zadrži, si le ti sama. Vesolje ti daje popolno podporo.
www.Astro-Star.net

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #140 on: September 28, 2009, 12:48:58 PM »

[/quote]

jaz kot vdova?to mi pa ni jasno?kakšno je obnašanje vdove?sem se spomnila na razlago,žrtev,to nisem definitivno.naslednja karta je bila pa bolezen.
lp

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #141 on: September 28, 2009, 12:50:55 PM »

jaz kot vdova?to mi pa ni jasno?kakšno je obnašanje vdove?sem se spomnila na razlago,žrtev,to nisem definitivno.naslednja karta je bila pa bolezen.
lp
[/quote]

tudi Ženska, ti je lepo odgovorila

Malo pobrskaj po podzavesti in malo sebe opazuj od daleč v tem odnosu. Mislim, da boš dobila jasnejšo sliko  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #142 on: September 28, 2009, 11:48:27 PM »
Pa je prišel dan, ko me je prijateljica prosila, da ji pogledam v karte glede njene veeeelike ljubezni, ki pa ji ne gre ravno po načrtih..vprašanja so bila natančna, brez preverjanja pri strokovnjakih pa ji ne upam dat odgovora :) malo za hec, malo pa zares, bi preverila raje tu kot da ji na vrat na nos razlagam sama.

1. Vprašala je, kaj njena simpatija trenutno čuti do nje in je padla karta DARILO: sama bi ji to razložila nekako tako, da z njegove strani ne gre samo za strast, ampak so tu prisotna tudi globja čustva; da je zanj povezava do nje tako duhovna kot telesna.

2. Vprašala je, kaj namerava ta simpatija storiti glede njegove trenutne zveze (on je namreč v zvezi) in je padla karta TEŽAVE: ta karta zame simbolizira njegov odhod iz sedanje zveze, da počasi vidi izhod iz situacije, v kateri se je znašel in da je sposoben videti njo in njuno morebitno zvezo kot možnost, kot neko priložnost, ki jo zna izkoristit, ne vem pa če to dejansko pomeni, da bo sedanje dekle pustil (glede na to, da je bilo vprašanje formulirano tako natančno?)

3. Nazadnje je postavila vprašanje, če bosta do novega leta onadva začela zvezo in je padla karta VESELJE. Glede na to, da je bilo vprašanje za odgovor da/ne, bi sama rekla da bosta začela zvezo, samo je na prejšnje vprašanje padla karta TEŽAVE in ne vem, če je bil tam odgovor na vprašanje pravilno tolmačen..

Sem pa ugotovila nekaj zanimivega..sama sebi vreč karte ni tako težko, ker sam sebe jemlješ z rezervo, ko pa 'bereš' nekomu drugemu, pa pade takšna odgovornost nate..se počutim malce neprijetno ob tem in se mi zdi, kot da sama v sebi zato zaviram asociacije in blokiram intuicijo iz strahu, da ne bi pri kom povzročila napačne odločitve  ???

Anyway, hvala za pomoč, pa upam, da mi bo šlo tole kmalu bolje od rok.. :-* :-* :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #143 on: September 29, 2009, 08:37:15 AM »
Glede drugega vprašanja bi rekla, da bo nekaj časa na obeh stolih  ;)

Sicer pa res karta Veselja potem nakazuje, da se bo odločil

www.Astro-Star.net

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #144 on: September 29, 2009, 08:51:34 AM »
Glede drugega vprašanja bi rekla, da bo nekaj časa na obeh stolih  ;)

Sicer pa res karta Veselja potem nakazuje, da se bo odločil

No, to so pa stvari, s kerimi bo men mal težko..da bo sedel na dveh stolih, ji lahko povem samo tako, da branje kartic obrnem v hec, drugače ne zmorem  :D sicer pa sama tega nikol neb pomisnla ob tej karti, pa če jo gledam sto let in razmišljam ob njej  ??? ah, sej sčasoma bo šlo verjetno boljše  :)

Hvala ti za pomoč Tea  :-*

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #145 on: September 29, 2009, 07:15:52 PM »
Tako je, Ženska, polna si ti perfektnega zadetka, hvala ang:
let it be

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #146 on: September 29, 2009, 09:57:58 PM »
Ni za kaj, Mojzes. :)
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #147 on: October 01, 2009, 10:30:03 AM »
No jaz sem si pa zastavila vprašanje ali je bolje da sama pokličem glede službe? Sedaj sem se namreč menila preko "vez" in imam občutek da se je dotična oseba ustrašila za svoj stolček in da nekako nisem več na njenem seznamu zaželjenih. Mi je v glavo šinilo, kaj pa če direktorja pokličem kar sama in se predstavim.

Izvlekla sem karto sporočilo.

Moja interpretacija, definitivno bi bilo dobro da ga pokličem. Možakar na karti ima dvignjeno roko in iz posode padajo kovanci. kar mi je dalo misliti, da če hočem zmago in uspeh moram nekaj naresti ( palica v desni roki kot bi bil pripravljen na boj ).

Zdaj pa da vidim če sem prav tole interpretirala  ;D  ;D

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #148 on: October 01, 2009, 10:46:54 AM »
No jaz sem si pa zastavila vprašanje ali je bolje da sama pokličem glede službe? Sedaj sem se namreč menila preko "vez" in imam občutek da se je dotična oseba ustrašila za svoj stolček in da nekako nisem več na njenem seznamu zaželjenih. Mi je v glavo šinilo, kaj pa če direktorja pokličem kar sama in se predstavim.

Izvlekla sem karto sporočilo.

Moja interpretacija, definitivno bi bilo dobro da ga pokličem. Možakar na karti ima dvignjeno roko in iz posode padajo kovanci. kar mi je dalo misliti, da če hočem zmago in uspeh moram nekaj naresti ( palica v desni roki kot bi bil pripravljen na boj ).

Zdaj pa da vidim če sem prav tole interpretirala  ;D  ;D

Ja :D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #149 on: October 01, 2009, 10:47:41 AM »
Vprašala sem za službo v določeni instituciji in padla mi je karta duhovnika. Kako naj si sedaj to razlagam? Služba tam bo ali ne bo?
Hvala za pomoč!!!

:-* ang:

BO, če jo boš hotela videti in sprejeti ;)
Poglej držo duhovnika - ki predstavlja tebe
www.Astro-Star.net