Pa je prišel dan, ko me je prijateljica prosila, da ji pogledam v karte glede njene veeeelike ljubezni, ki pa ji ne gre ravno po načrtih..vprašanja so bila natančna, brez preverjanja pri strokovnjakih pa ji ne upam dat odgovora

malo za hec, malo pa zares, bi preverila raje tu kot da ji na vrat na nos razlagam sama.
1. Vprašala je, kaj njena simpatija trenutno čuti do nje in je padla karta DARILO: sama bi ji to razložila nekako tako, da z njegove strani ne gre samo za strast, ampak so tu prisotna tudi globja čustva; da je zanj povezava do nje tako duhovna kot telesna.
2. Vprašala je, kaj namerava ta simpatija storiti glede njegove trenutne zveze (on je namreč v zvezi) in je padla karta TEŽAVE: ta karta zame simbolizira njegov odhod iz sedanje zveze, da počasi vidi izhod iz situacije, v kateri se je znašel in da je sposoben videti njo in njuno morebitno zvezo kot možnost, kot neko priložnost, ki jo zna izkoristit, ne vem pa če to dejansko pomeni, da bo sedanje dekle pustil (glede na to, da je bilo vprašanje formulirano tako natančno?)
3. Nazadnje je postavila vprašanje, če bosta do novega leta onadva začela zvezo in je padla karta VESELJE. Glede na to, da je bilo vprašanje za odgovor da/ne, bi sama rekla da bosta začela zvezo, samo je na prejšnje vprašanje padla karta TEŽAVE in ne vem, če je bil tam odgovor na vprašanje pravilno tolmačen..
Sem pa ugotovila nekaj zanimivega..sama sebi vreč karte ni tako težko, ker sam sebe jemlješ z rezervo, ko pa 'bereš' nekomu drugemu, pa pade takšna odgovornost nate..se počutim malce neprijetno ob tem in se mi zdi, kot da sama v sebi zato zaviram asociacije in blokiram intuicijo iz strahu, da ne bi pri kom povzročila napačne odločitve ???
Anyway, hvala za pomoč, pa upam, da mi bo šlo tole kmalu bolje od rok..