Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 118933 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #570 on: April 23, 2012, 06:50:54 PM »
Ali bo izdala svojo knjigico do jeseni? Hvala  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #571 on: April 23, 2012, 07:27:59 PM »

Izredno velika želja, ki pa se bo v željenem času težko izpolnila. Znaš imeti težave ali s financami ali pa z birokracijo ...
9ZK 656

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #572 on: April 23, 2012, 08:17:24 PM »

Izredno velika želja, ki pa se bo v željenem času težko izpolnila. Znaš imeti težave ali s financami ali pa z birokracijo ...

oh ja :( jst imam pa tak dober občutek, ker denar že imam, in nič ne kaže na to da bi bile finance problem  ???

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #573 on: April 23, 2012, 08:45:01 PM »
Meni ni nič kaj optimistično pokazalo. Bo pa čas pokazal, kaj je tarot želel sporočiti.  ;)
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #574 on: April 23, 2012, 09:02:14 PM »
Rena, prosila bi te, če mi obrneš, kako bo z zadevo, ki že malo zamuja pa sem izvedela, da bo mogoče še malo zamudilo... A bo do takrat, kot sem si zastavila?

Maja, zate paž mečev, ki mi nakazuje še nekaj težav. Zgleda precej bojevit fant, vendar je kot mladec še precej neizkušen. Zna se širokoustit, da bo zmagal, a zaradi neizkušenosti preceni položaj. Najhuje mi je, veš, v tarotu potegniti eno karto, potem pa reči, da to pomeni to  ??? . Hm, kako naj paž mečev pove, če nekaj bo ali ne bo? Se pravi, da tale paž misli, da bo zmagal (torej da bo pravi čas), a ne bo lahko, ker situacija le ni tako ajnfah kot misli. Za nadaljno razlago še dodatna karta: sedmica palic. Še kar se bo treba "boriti" za tole in potruditi, da bo pravi čas. Težka bo  :-X

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #575 on: April 23, 2012, 09:05:38 PM »
Rena, prosila bi te, če mi obrneš, kako bo z zadevo, ki že malo zamuja pa sem izvedela, da bo mogoče še malo zamudilo... A bo do takrat, kot sem si zastavila?

Maja, zate paž mečev, ki mi nakazuje še nekaj težav. Zgleda precej bojevit fant, vendar je kot mladec še precej neizkušen. Zna se širokoustit, da bo zmagal, a zaradi neizkušenosti preceni položaj. Najhuje mi je, veš, v tarotu potegniti eno karto, potem pa reči, da to pomeni to  ??? . Hm, kako naj paž mečev pove, če nekaj bo ali ne bo? Se pravi, da tale paž misli, da bo zmagal (torej da bo pravi čas), a ne bo lahko, ker situacija le ni tako ajnfah kot misli. Za nadaljno razlago še dodatna karta: sedmica palic. Še kar se bo treba "boriti" za tole in potruditi, da bo pravi čas. Težka bo  :-X

Hvala. Ja, vem, da se bo najbrž še malo prestavilo, bo pa. Mogoče pa fant preseneti pa se bo potrudil po najboljših močeh in vseeno končal v zastavljenem roku. Se bom pustila presenetit. Jutri najbrž že izvem ali bo po dogovoru ali pa malo kasneje.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #576 on: April 23, 2012, 10:23:51 PM »
Mislim, da je skrajni čas, da odpremo novo poglavje: http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,3173.0.html
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #577 on: May 19, 2012, 07:52:38 AM »

Zgleda, da se dogaja.  ;)

Zgleda, da ga malo cukne, ko se menima  ;)

Ga lahko spet malo cuknemo? Hvala!  :-*
Mrknu...