Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 118976 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #555 on: April 17, 2012, 10:40:00 AM »
Joj imam še eno vprašanje :) In sicer glede mojih delvnic in glede izdaje knjigice, ter palčkovih kart...bo to ratalo do jesni, tako kot sem si zadala? Hvala  :-*

Huh, zgodba v kartah. Na še dve dodatni vprašanji o izidu sem dobila paža palic, ki obeta nove načrte, katerih uresničitev terja veliko poguma, domišljije in ustvarjalnosti, kaže obete za službo ali da se ti oglasijo sorodniki iz tujine...

Pač glede na tole zgodbo kart, v katerih so tri karte "palice", ki ponazarjajo umetniške in ustvarjalne sposobnosti in potrjujejo, na katerem področju sva, vidim pri tebi še dvome, kolebanje...Dvojka palic, v eni roki drži zemljo in se odloča o potovanju v nov svet, v levi popotno palico. Kot da se še ne moreš čisto odločiti, seveda, vedno je potreben pogum, da stopimo na novo pot. Sedmica palic pravi, da se boš v tem "svetu" morala braniti in znati postavljati zase, nič kolebati. Nadalje boš morala ob svoji ustvarjalni dejavnosti uporabljati razumski pristop in imeti racionalna pričakovanja, znati postavljati zahteve na pogodbenih in materialno utemeljenih dejstvih, nekako znati slalomirati med svojo ustvarjalnostjo in poslovnostjo. Vodi naj te jasna izbira, kaj želiš in včasih boš morala kaj tudi tvegati. Torej pozitiven izid, ti pa le pogumno in odločno, ne daj se "pokolebati", to pa bo tudi potrebno, da se vse to izvede.

meni je tale odgovor zelo všeč...nič me ne bo premagalo...samo moja volja bo na prvem mestu  :D ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #556 on: April 18, 2012, 07:31:43 PM »

Rena bi še meni tole pogledala?? moja je 11, če sem pravilno računala datum rojstva (30.12) in 2012?? kaj pomeni??

mimogrede, se spomniš, ko si mi zadnjič "tarotirala"... hehe, ni bilo namenjeno, res je bilo na majavih nogah :) sem hotla eno stvar naredit za bivšega za roj dan (kar vem, da bi mu neskončno veliko pomenilo), pa bi morala zapeči na cd, pa je crknil moj pekač, na maminem ni in ni šlo zapečt... sem obupala, sprijaznila, da mi vesolje pošilja sporočila, da ni dobra ideja, naj pustim stat... in ob 11ih zvečer pravi mama, da ji je pa zdaj ratalo brez težav (moralo bi biti do kakih 17, ker sem hotela dati na pošto)... na, a mi je lahko vesolje dalo več signalov?! :)

Ja Aisha, se spomnem  :-*. Če nekaj ne gre, se zaplete že pri stvari, ki bi praviloma morala bit enostavna ...
Prav si izračunala, da je 11. Do roj.dneva v decembru si v letu rasti 11. Moč/Sijaj  :D . Spet boš dovolila življenju "dihat" oziroma upam, da to od zadnjega rojstnega dneva že opažaš. ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #557 on: April 19, 2012, 07:59:56 AM »
Mene pa zanima za  :Lu:Le kako se bo imela v soboto zvečer, saj to je večer, ko bi morala uživati in se imeti lepo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #558 on: April 19, 2012, 08:53:08 AM »
Mene pa zanima za  :Lu:Le kako se bo imela v soboto zvečer, saj to je večer, ko bi morala uživati in se imeti lepo.

Sanjalka ni prav fajn spraševati za druge. Saj veš - karma  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #559 on: April 19, 2012, 09:22:28 AM »

Sanjalka ni prav fajn spraševati za druge. Saj veš - karma  ;)

Nisem na to pomislila, ampak se je pa tudi meni kar nekam vzbudil en vzgib... Fajn bo, če pa ne, bo že potrebno zaradi česa... ti pa res malo skoči iz svoje kože in ne skrbi toliko. A prav  :-* :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #560 on: April 19, 2012, 12:28:24 PM »
OK, punce. Hvala za vzpodbudo, imate prav :-* :-* :-*
Vlečem ta vzorec zgleda še od mame, pri njej to vidim, hm no pri sebi mi gre bolj počasi.
Tea, je to mogoče tale moja N :Lu  :kon J vozel, da me vleče nazaj?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #561 on: April 19, 2012, 05:57:09 PM »
Po raznih kolobocijah se selim konec tega meseca nazaj domov. Konec študentskega življenja.
vprašanje: kaj mi bo ta selitev domov prinesla? Bo kej pozitivnega?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #562 on: April 19, 2012, 06:57:30 PM »
Pravkar me je "obdelal"  en mlad zobozdravnik, bil je tako nežen  ;D , da sem si zaželela, da bi me "obdelal" še večkrat  :laugh: ;D :D

;D ;D ;D si me nasmejala
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #563 on: April 19, 2012, 07:04:05 PM »
Pravkar me je "obdelal"  en mlad zobozdravnik, bil je tako nežen  ;D , da sem si zaželela, da bi me "obdelal" še večkrat  :laugh: ;D :D

;D ;D ;D si me nasmejala
Tia, da le ne boš kot Šifrer v svoji pesmi...Zaljubil sem se v svojo, zobozdravnico ...  ;D

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #564 on: April 20, 2012, 10:39:23 AM »
Po raznih kolobocijah se selim konec tega meseca nazaj domov. Konec študentskega življenja.

Ja, ta selitev nazaj bo na tvojem osebnem nivoju kot nek nov začetek. To jemlješ kot kar precej veliko spremembo v svojem življenju. Opazila boš, kako si se spremenila v tem času, ko si bila odsotna in koliko ti je prinesel. Koliko izkušenj, znanja, postala si bolj zrela, odrasla, odgovorna. In to razliko boš najbrž občutila šele, ko se vrneš nazaj v domače okolje.
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #565 on: April 20, 2012, 12:20:56 PM »

Ja, ta selitev nazaj bo na tvojem osebnem nivoju kot nek nov začetek. To jemlješ kot kar precej veliko spremembo v svojem življenju. Opazila boš, kako si se spremenila v tem času, ko si bila odsotna in koliko ti je prinesel. Koliko izkušenj, znanja, postala si bolj zrela, odrasla, odgovorna. In to razliko boš najbrž občutila šele, ko se vrneš nazaj v domače okolje.

Hvala! :) Res je tole zame ena velika prelomnica.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #566 on: April 23, 2012, 05:30:35 PM »
Rena, prosila bi te, če mi obrneš, kako bo z zadevo, ki že malo zamuja pa sem izvedela, da bo mogoče še malo zamudilo... A bo do takrat, kot sem si zastavila?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #567 on: April 23, 2012, 06:01:08 PM »
Tukaj tudi prosim.
V sredo potujem pa bi želela eno tarot karto za popotnico.
Hvala!  :-*

Zate Kralj palic. Stvari bodo potekale po načrtu, opravka boš imela s sposobnimi ljudmi, bodi odprta pa tudi za dobre zamisli, spodbudo  :-*

To je čisto noro, Rena.
Ko grem širše "študirat" karte, ki mi jih potegneš, popolnoma ustrezajo tudi fizični opisi oseb, ki jih omenjajo. Tokrat... svetlolas moški... sposoben... pozitiven... skratka, ni da ni.
Ja to je res dobra karta, z veseljem grem na to pot.
Hvala!  :-*

Tole se je čisto potrdilo.  8)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #568 on: April 23, 2012, 06:05:52 PM »
A zdej ma pa mene na muhi?  :D  :D  :D
A da me bo obvladoval?
Huh, šestica novcev. Ta mož je dovolj premožen, vendar drži v levi roki tehtnico. Lahko da bo radodaren, še prej pa verjamem, da bo krepko tehtal, preden bo denarčke delil s tabo. Ne vem pa, kaj bo uravnovesilo tehntnico, menda ja ne obvladovanje tebe  ;)

A mu čem mal nagajat pa bit mal težka tarča?  :P
Lahko mu malo, samo predolgo pa tudi ne "nategovat"  ;)

Se ga moram držat... kakorkoli že.
Tu se lahko obeta nov začetek, blagostanje, varnost.

Rena, hvala, ker nas takole crkljaš!  :-*
Ne bom preveč nagajala, ne bo se pa tudi preveč podložno vedla.  ;)
Ja... mogoče bova pa res še delala skupaj.
Hvala še enkrat!  :-*

Tole tudi potrditev.  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #569 on: April 23, 2012, 06:09:38 PM »
Hehe Pika, a je bil dober tvoj vitez v sanjah? Tudi mene je še mučil pomen Viteza čaš. Sem zato "pošnofala" še v razlagi avtor.Angeles Arien, kjer so razlage na osnovi thoth kart. Poglej tega viteza čaš: http://www.mychi.si/si/karta_dneva/vitez_cas_-_optimist.html

Vitez čaš je edini vitezov, ki ne nosi čelade. Tako simbolizira odprtost, zaupanje in željo po opaznosti. Iz čaše (ljubezni) leze rak (pri mojih kartah riba), astrološki simbol, ki predstavlja čustveno zvestobo in zmožnost nudenja podpore in pozitivne spodbude. Bel konj simbol moči, zelena obleka - ustvarjalnost. Pod njim je pav, ki lahko simbolizira ego in ničevost, vitez pa se dviga nad to. Ego in ničevost pavu pripisujemo na zahodu, na vzhodu pa je zdravilni znak oziroma simbol duše.

Tako da, res pravi romantični vitez  :D

Da ne omenim, kako se je tole potrdilo. 
:-* :-* :-* :-* :-* :-* Kje so tisti zasanjani smeškoti??