Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 118965 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #495 on: April 10, 2012, 09:00:31 PM »
Rena, a lahko še meni pogledaš v karte, prosim  ;)
najbolj me zanima področje ljubezni in partnerstva.
se mi obeta kaj zanimivega, posebnega, lepega ??

hvala :)

Lisa, mogoče si dosedaj pričakovala kar malo preveč idealiziranega, "princa na belem konju". Žal si ostala razočarana, premagana. Odmakni se od takšnih vzorcev, poglej vase in se poskušaj postaviti na realna tla, razmisli, kaj v odnosu pričakuješ preveč in kaj premalo. Obeta se ti nova ljubezenska zveza, oz. če je odnos na začetku, kaže na rast in napredovanje  :D :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #496 on: April 10, 2012, 09:09:56 PM »
Kva je to za en patron??  :o :o ???
Pika, kk si posrečena  ;D

Pa kje ti najdeš same take osebe? Prvič sem potegnila, ne boš verjela, kraljico palic ;D. Torej uspešna, organizana, samozavestna oseba, ki obvladuje položaj. Ker se je karta ponovila, sem za poskus potegnila še eno karto: vesolje. Torej tudi uspeh, oseba je dosegla cilj, obvladala določeno situacijo...

Sam dans povem, da nisem najbolj in the "mood", mogoče se to odraža na kartah. Če ne, pa ponavljamo  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #497 on: April 10, 2012, 09:18:40 PM »
Mene pa zanima,ce je mozna harmonija v odnosu vseh vpletenih?

Huh, Sanjalka. Težko, vendar ne nemogoče. Na prvi pogled res zgleda, da imajo vpleteni "zvezane roke" in ne "vidijo". Če pa se bodo opogumili, lahko naredijo korak naprej, četudi ne bo takoj videti izhoda. Treba jih je opogumiti, da je možnost vedno, da naj ne obupajo, ampak najdejo v sebi skrito moč, ki pa jo je treba en malček "podžgati"  :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #498 on: April 10, 2012, 09:36:08 PM »
Eno vprašanje, ki me muči:
ali se mi splača iti v boj? Bom zmagovalka?

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #499 on: April 10, 2012, 09:40:41 PM »

se sicer ne ubadam s tarotom, pa vendar mi ne da miru tvoje vprašanje, tako da ti moram napisati, kar se mi mota po glavi:
v boju nikoli ne moreš zmagati, ker energijo vlagaš v konflikt in ga s tem ohranjaš pri življenju, se pa ob tem le izčrpavaš
vprašaj se zakaj si se znašla v tej situaciji in kako jo lahko najprej sprejmeš, potem pa v njej poiščeš tisto kar je zate smiselno oz sprejemljivo, če tega ni, potem situacija ni zate in jo enostavno zapusti, pa niti kaj dosti ni potrebno razlagati zakaj, kaj in kako se odločaš, to je tvoja stvar, ki se drugih ne tiče
srečno čebelica  8)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #500 on: April 10, 2012, 10:11:38 PM »

se sicer ne ubadam s tarotom, pa vendar mi ne da miru tvoje vprašanje, tako da ti moram napisati, kar se mi mota po glavi:
v boju nikoli ne moreš zmagati, ker energijo vlagaš v konflikt in ga s tem ohranjaš pri življenju, se pa ob tem le izčrpavaš
vprašaj se zakaj si se znašla v tej situaciji in kako jo lahko najprej sprejmeš, potem pa v njej poiščeš tisto kar je zate smiselno oz sprejemljivo, če tega ni, potem situacija ni zate in jo enostavno zapusti, pa niti kaj dosti ni potrebno razlagati zakaj, kaj in kako se odločaš, to je tvoja stvar, ki se drugih ne tiče
srečno čebelica  8)

Hvala, nensi.

Zato pa tudi sprašujem, ker se mi s tem ne da ubadat, mi pa ni všeč način izsiljevanja osebe in pa da ne spoštuje drugih in njihovega dela. Mah, najraje bi bila vzvišena (in vulgarna) in bi rekla, da naj si denar nekam vtak...  >:(

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #501 on: April 10, 2012, 10:26:02 PM »
Mene pa zanima,ce je mozna harmonija v odnosu vseh vpletenih?

Huh, Sanjalka. Težko, vendar ne nemogoče. Na prvi pogled res zgleda, da imajo vpleteni "zvezane roke" in ne "vidijo". Če pa se bodo opogumili, lahko naredijo korak naprej, četudi ne bo takoj videti izhoda. Treba jih je opogumiti, da je možnost vedno, da naj ne obupajo, ampak najdejo v sebi skrito moč, ki pa jo je treba en malček "podžgati"  :-*
.
Hvala Rena :-* Ja,tezko je in zgleda,da ne znam najbolje.Zelela bi si,da bi ze zavladala harmonija pa mi nekako ne gre.Sploh ne vem,ce bom zmogla.Korak naprej bi morali narediti vsi in to v iskrenosti. Te lahko prosim,ce pogledas se kako kaze glede iskrenosti v teh nasih odnosih in kdo je tukaj tisti najsibkejsi clen. Ah, danes sem utrujena,saj jutri je nov dan.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #502 on: April 10, 2012, 10:41:24 PM »

Hvala Rena :-* Ja,tezko je in zgleda,da ne znam najbolje.Zelela bi si,da bi ze zavladala harmonija pa mi nekako ne gre.Sploh ne vem,ce bom zmogla.Korak naprej bi morali narediti vsi in to v iskrenosti. Te lahko prosim,ce pogledas se kako kaze glede iskrenosti v teh nasih odnosih in kdo je tukaj tisti najsibkejsi clen. Ah, danes sem utrujena,saj jutri je nov dan.

A ti tud utrujena? Jz tudi. Saj bo, jutri je nov dan in prišla bo nova energija. Bom jutri popoldne še pogledala situacijo naprej. Če pa lahko rečem kar tako, morda je na tebi, da začneš z iskrenostjo. Da pa te ne bodo speljali v druge vode, morda narediš, kot sem ene dvakrat sama. Napisala sem si in nato povedala, da bom imela v oporo list, da ne pozabim česa bistvenega, kar želim povedat. Potem se bomo pa pogovarjali... In sem naredila prve korake v sneg...  ;) Nočko.  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #503 on: April 10, 2012, 10:49:32 PM »
Kva je to za en patron??  :o :o ???
Pika, kk si posrečena  ;D

Pa kje ti najdeš same take osebe? Prvič sem potegnila, ne boš verjela, kraljico palic ;D. Torej uspešna, organizana, samozavestna oseba, ki obvladuje položaj. Ker se je karta ponovila, sem za poskus potegnila še eno karto: vesolje. Torej tudi uspeh, oseba je dosegla cilj, obvladala določeno situacijo...

Sam dans povem, da nisem najbolj in the "mood", mogoče se to odraža na kartah. Če ne, pa ponavljamo  :D

Ujej.  :o  :o
Ja sej jih ne najdem jaz. Vsaj ne zavestno. Kr sami se prklatjo.
Ja vse drži. Hud je tale patron. Po mojem dosegel že vse možne vesoljske cilje.
A zdej ma pa mene na muhi?  :D  :D  :D
A da me bo obvladoval?
A mu čem mal nagajat pa bit mal težka tarča?  :P
A bom končno deležna kej tega vesolja??
Se ga moram držat... kakorkoli že.
Hvala, Rena!  :-* Zdejle grem pa kremplje brusit...

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #504 on: April 11, 2012, 09:50:06 AM »

srečno čebelica  8)

Hvala, nensi.

Zato pa tudi sprašujem, ker se mi s tem ne da ubadat, mi pa ni všeč način izsiljevanja osebe in pa da ne spoštuje drugih in njihovega dela. Mah, najraje bi bila vzvišena (in vulgarna) in bi rekla, da naj si denar nekam vtak...  >:(

Nensi,

tvoje razmišljanje mi je dalo misliti in sem problem obrnila v svoj prid, tako da sem ga vzela za lekcijo in sem spoznala, da je bolje, da se je to zgodilo sedaj, ko je vse v povojih, da bom potem pripravljena in bom znala reagirat pravočasno, oz. bom to situacijo preprečila že v štartu. Upam, da bo druga stran razumevajoča.

Ta oseba je tako negativna, da mi je bilo že na začetku neprijetno (jo poznam že od prej). Ko je ona "streljala s puščicami", sem najprej ustrelila nazaj s puščicami, sedaj pa streljam z rožicami in se počutim super!! Res vidim, da sem na višjem nivoju.

Hvala angelčica moja, da bdiš nad mano in me usmerjaš.  :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #505 on: April 11, 2012, 04:32:12 PM »
prosim za karto v zvezi z eno situacijo... pravzaprav rabim odgovor, ali naj nekaj storim ali ne :) ko bo katera pri volji :) časa imam do petka :)  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #506 on: April 11, 2012, 04:42:33 PM »
Rena, a lahko še meni pogledaš v karte, prosim  ;)
najbolj me zanima področje ljubezni in partnerstva.
se mi obeta kaj zanimivega, posebnega, lepega ??

Lisa, mogoče si dosedaj pričakovala kar malo preveč idealiziranega, "princa na belem konju". Žal si ostala razočarana, premagana. Odmakni se od takšnih vzorcev, poglej vase in se poskušaj postaviti na realna tla, razmisli, kaj v odnosu pričakuješ preveč in kaj premalo. Obeta se ti nova ljubezenska zveza, oz. če je odnos na začetku, kaže na rast in napredovanje  :D :-*

glede pričakovanj, kaj pa vem.
imam pač ena svoja merila pod katera ne grem in pika. tako bo tudi ostalo v prihodnosti.

bom malo razmislila o tej smeri....čeprav ????

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #507 on: April 11, 2012, 05:44:08 PM »
glede pričakovanj, kaj pa vem.
imam pač ena svoja merila pod katera ne grem in pika. tako bo tudi ostalo v prihodnosti.

bom malo razmislila o tej smeri....čeprav ????

Lisa, saj ne, da bi imela prenizka pričakovanja in s tem ne bi cenila same sebe. A premisli, kje so tvoja merila morda previsoka, kje pričakuješ tisto, s čemer partnerju mogoče omejuješ določeno mero osebne svobode, s čimer mu ne zaupaš, pri čemer se bojiš sprememb, prilagoditev, novega...opustiti moraš odvečno in nepotrebno.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #508 on: April 11, 2012, 06:08:33 PM »
Ker sem drugje zasledila, v čem je catch, sem se odločila pogledati takole: ti, mož,  :Lu:ov in  :Lu:Le  :)

Sanjalka je oseba, ki je dosegla neko urejeno materialno stanje, uravnoteženost. Nekako si v tem sama, vendar ne osamljena. Deluje kot da se znajdeš tudi sama in si se sposobna (ali pa si to želiš) duhovno in neodvisno odmakniti se od ostalih članov. Partner Kolo sreče. Lahko da si je zaslužil srečo, ker je v obdobju, ko je vredu oddelal nekatere naloge in si zasluži nagrado in se bodo stvari začele obračat v pravo smer. Kolo sreče pa se lahko obrne tudi v drugo smer. V tej povezavi oz. postavitvi kart se mi malček zdi, da se nagiba malo v eno, malo v drugo stran in skuša čimbolj brez zamere krmariti med ženskicami  ;).
Luna v  :ov sproščen otrok, harmonija, v sožitju sama s sabo in svojim telesom, čustvena uravnanost (z eno nogo na zemlji in drugo v vodi, zajema v vodi in namaka suho zemljo - uravnava...). Luna v levčku pa, cel pretres. Stvari se usipajo, pretresajo, odpadajo...čas sprememb....

Tudi jaz priporočam, da se odmakneš...zakaj bi ravno ti morala uravnavati. Pusti, naj oni pridejo naprej z željo, da se tu uredi, ti pa se malo odmakni kot ženska na tvoji karti in jih malo od daleč in skozi tanko stekleno steno opazuj. Ko bodo začutili, da se  morajo sedaj oni malo bolj truditi zate, bodo hitro pritekli  :D. Ostali pa ne vem, karte so rekle svoje, ena ima zgleda malček težav.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #509 on: April 11, 2012, 06:18:09 PM »
prosim za karto v zvezi z eno situacijo... pravzaprav rabim odgovor, ali naj nekaj storim ali ne :) ko bo katera pri volji :) časa imam do petka :)  :-*

Zadeva stoji bolj na majavih nogah, konkretno situacija plava na vodi, brez krmila. Gre za laganje samemu sebi,  za nepripravljenost videti stvari v pravi luči, ni dovolj moči za doseči stanje v realnem svetu, bolj se gradi nekaj v idealiziranju. Dogajanje še ni dodobra oblikovano in ne dovolj zrelo za začetek.