Hvala Rena
Ja,tezko je in zgleda,da ne znam najbolje.Zelela bi si,da bi ze zavladala harmonija pa mi nekako ne gre.Sploh ne vem,ce bom zmogla.Korak naprej bi morali narediti vsi in to v iskrenosti. Te lahko prosim,ce pogledas se kako kaze glede iskrenosti v teh nasih odnosih in kdo je tukaj tisti najsibkejsi clen. Ah, danes sem utrujena,saj jutri je nov dan.
Ker sem drugje zasledila, v čem je catch, sem se odločila pogledati takole: ti, mož,
v
in
v

Sanjalka je oseba, ki je dosegla neko urejeno materialno stanje, uravnoteženost. Nekako si v tem sama, vendar ne osamljena. Deluje kot da se znajdeš tudi sama in si se sposobna (ali pa si to želiš) duhovno in neodvisno odmakniti se od ostalih članov. Partner Kolo sreče. Lahko da si je zaslužil srečo, ker je v obdobju, ko je vredu oddelal nekatere naloge in si zasluži nagrado in se bodo stvari začele obračat v pravo smer. Kolo sreče pa se lahko obrne tudi v drugo smer. V tej povezavi oz. postavitvi kart se mi malček zdi, da se nagiba malo v eno, malo v drugo stran in skuša čimbolj brez zamere krmariti med ženskicami
.
Luna v
sproščen otrok, harmonija, v sožitju sama s sabo in svojim telesom, čustvena uravnanost (z eno nogo na zemlji in drugo v vodi, zajema v vodi in namaka suho zemljo - uravnava...). Luna v levčku pa, cel pretres. Stvari se usipajo, pretresajo, odpadajo...čas sprememb....
Tudi jaz priporočam, da se odmakneš...zakaj bi ravno ti morala uravnavati. Pusti, naj oni pridejo naprej z željo, da se tu uredi, ti pa se malo odmakni kot ženska na tvoji karti in jih malo od daleč in skozi tanko stekleno steno opazuj. Ko bodo začutili, da se morajo sedaj oni malo bolj truditi zate, bodo hitro pritekli
. Ostali pa ne vem, karte so rekle svoje, ena ima zgleda malček težav.
Jao, kako si dobro tole napisala, mi je šel kar srh po telesu. Skrbi me predvsem za

v

, ki res doživlja strašne pretrese, tudi na čustvenem področju (razšla se je s fantom). Trenutno ji T

sedi natančno na njeni N

, tako da ni čudno, da se ji zdaj dogajajo pretresi.
Bi te vprašala, če lahko še pogledaš kako se ta

v

počuti v tem domu, je to primerno okolje zanjo ali bi bolje uspevala v prejšnjem domu, prejšnjem okolju. In še kako ji kaže za naprej.
Hvala, saj veš mama s preveč skrbmi.