Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 118951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #510 on: April 11, 2012, 06:28:16 PM »
A zdej ma pa mene na muhi?  :D  :D  :D
A da me bo obvladoval?
Huh, šestica novcev. Ta mož je dovolj premožen, vendar drži v levi roki tehtnico. Lahko da bo radodaren, še prej pa verjamem, da bo krepko tehtal, preden bo denarčke delil s tabo. Ne vem pa, kaj bo uravnovesilo tehntnico, menda ja ne obvladovanje tebe  ;)

A mu čem mal nagajat pa bit mal težka tarča?  :P
Lahko mu malo, samo predolgo pa tudi ne "nategovat"  ;)

Se ga moram držat... kakorkoli že.
Tu se lahko obeta nov začetek, blagostanje, varnost.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #511 on: April 11, 2012, 07:14:08 PM »
mene pa kr izpustili  :P

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #512 on: April 11, 2012, 08:01:27 PM »
mene pa kr izpustili  :P

Jejhata, pa res, preveč "čvekamo" vmes  :). Prec, samo da še nekaj naredim.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #513 on: April 11, 2012, 08:38:47 PM »
Mene pa zanima glede zdravja mojega kužka...skos je nekaj narobe  :(
Ubogi kužek, res je trenutno kar v težki situaciji, na slikci zgleda, da kar težko prenaša breme. Kralj novcev pomeni ugoden izid, morda nekoga, ki bo nudil pomoč. Potrebno pa bo narediti še kakšen korak, morda poskusiti še kakšno možnost, poiskat še  kakšno drugo  mnenje ali alternativno vrsto zdravljenja...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #514 on: April 11, 2012, 08:40:28 PM »
A zdej ma pa mene na muhi?  :D  :D  :D
A da me bo obvladoval?
Huh, šestica novcev. Ta mož je dovolj premožen, vendar drži v levi roki tehtnico. Lahko da bo radodaren, še prej pa verjamem, da bo krepko tehtal, preden bo denarčke delil s tabo. Ne vem pa, kaj bo uravnovesilo tehntnico, menda ja ne obvladovanje tebe  ;)

A mu čem mal nagajat pa bit mal težka tarča?  :P
Lahko mu malo, samo predolgo pa tudi ne "nategovat"  ;)

Se ga moram držat... kakorkoli že.
Tu se lahko obeta nov začetek, blagostanje, varnost.

Rena, hvala, ker nas takole crkljaš!  :-*
Ne bom preveč nagajala, ne bo se pa tudi preveč podložno vedla.  ;)
Ja... mogoče bova pa res še delala skupaj.
Hvala še enkrat!  :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #515 on: April 11, 2012, 10:39:34 PM »
hvala Rena  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #516 on: April 12, 2012, 12:04:46 AM »
Eno vprašanje, ki me muči:
ali se mi splača iti v boj? Bom zmagovalka?

se sicer ne ubadam s tarotom, pa vendar mi ne da miru tvoje vprašanje, tako da ti moram napisati, kar se mi mota po glavi:
v boju nikoli ne moreš zmagati, ker energijo vlagaš v konflikt in ga s tem ohranjaš pri življenju, se pa ob tem le izčrpavaš
vprašaj se zakaj si se znašla v tej situaciji in kako jo lahko najprej sprejmeš, potem pa v njej poiščeš tisto kar je zate smiselno oz sprejemljivo, če tega ni, potem situacija ni zate in jo enostavno zapusti, pa niti kaj dosti ni potrebno razlagati zakaj, kaj in kako se odločaš, to je tvoja stvar, ki se drugih ne tiče
srečno čebelica  8)

Hvala, nensi.

Zato pa tudi sprašujem, ker se mi s tem ne da ubadat, mi pa ni všeč način izsiljevanja osebe in pa da ne spoštuje drugih in njihovega dela. Mah, najraje bi bila vzvišena (in vulgarna) in bi rekla, da naj si denar nekam vtak...  >:(

Nensi,

tvoje razmišljanje mi je dalo misliti in sem problem obrnila v svoj prid, tako da sem ga vzela za lekcijo in sem spoznala, da je bolje, da se je to zgodilo sedaj, ko je vse v povojih, da bom potem pripravljena in bom znala reagirat pravočasno, oz. bom to situacijo preprečila že v štartu. Upam, da bo druga stran razumevajoča.

Ta oseba je tako negativna, da mi je bilo že na začetku neprijetno (jo poznam že od prej). Ko je ona "streljala s puščicami", sem najprej ustrelila nazaj s puščicami, sedaj pa streljam z rožicami in se počutim super!! Res vidim, da sem na višjem nivoju.

Hvala angelčica moja, da bdiš nad mano in me usmerjaš.  :-*

bravo maya, ponosna, da si tako hitro in elegantno razrešila izziv, uživaj v  vonju cvetja, ki ga sadiš  :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #517 on: April 12, 2012, 07:49:20 AM »
Hvala Rena :-* Ja,tezko je in zgleda,da ne znam najbolje.Zelela bi si,da bi ze zavladala harmonija pa mi nekako ne gre.Sploh ne vem,ce bom zmogla.Korak naprej bi morali narediti vsi in to v iskrenosti. Te lahko prosim,ce pogledas se kako kaze glede iskrenosti v teh nasih odnosih in kdo je tukaj tisti najsibkejsi clen. Ah, danes sem utrujena,saj jutri je nov dan.
Ker sem drugje zasledila, v čem je catch, sem se odločila pogledati takole: ti, mož,  :Lu:ov in  :Lu:Le  :)

Sanjalka je oseba, ki je dosegla neko urejeno materialno stanje, uravnoteženost. Nekako si v tem sama, vendar ne osamljena. Deluje kot da se znajdeš tudi sama in si se sposobna (ali pa si to želiš) duhovno in neodvisno odmakniti se od ostalih članov. Partner Kolo sreče. Lahko da si je zaslužil srečo, ker je v obdobju, ko je vredu oddelal nekatere naloge in si zasluži nagrado in se bodo stvari začele obračat v pravo smer. Kolo sreče pa se lahko obrne tudi v drugo smer. V tej povezavi oz. postavitvi kart se mi malček zdi, da se nagiba malo v eno, malo v drugo stran in skuša čimbolj brez zamere krmariti med ženskicami  ;).
Luna v  :ov sproščen otrok, harmonija, v sožitju sama s sabo in svojim telesom, čustvena uravnanost (z eno nogo na zemlji in drugo v vodi, zajema v vodi in namaka suho zemljo - uravnava...). Luna v levčku pa, cel pretres. Stvari se usipajo, pretresajo, odpadajo...čas sprememb....

Tudi jaz priporočam, da se odmakneš...zakaj bi ravno ti morala uravnavati. Pusti, naj oni pridejo naprej z željo, da se tu uredi, ti pa se malo odmakni kot ženska na tvoji karti in jih malo od daleč in skozi tanko stekleno steno opazuj. Ko bodo začutili, da se  morajo sedaj oni malo bolj truditi zate, bodo hitro pritekli  :D. Ostali pa ne vem, karte so rekle svoje, ena ima zgleda malček težav.

Jao, kako si dobro tole napisala, mi je šel kar srh po telesu. Skrbi me predvsem za  :Lu  v  :Le, ki res doživlja strašne pretrese, tudi na čustvenem področju (razšla se je s fantom). Trenutno ji T :U sedi natančno na njeni N  :Ve, tako da ni čudno, da se ji zdaj dogajajo pretresi.
Bi te vprašala, če lahko še pogledaš kako se ta  :Lu:Le počuti v tem domu, je to primerno okolje zanjo ali bi bolje uspevala v prejšnjem domu, prejšnjem okolju. In še kako ji kaže za naprej.
Hvala, saj veš mama s preveč skrbmi.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #518 on: April 12, 2012, 07:57:46 AM »

Hvala, saj veš mama s preveč skrbmi.

Ma ja, še kako vem... Bom pogledala. Ko sem sama spremljala sinovo prekinitev s punco (pa seveda vedno se kaj najde da jih spremljamo), sem bila tudi čustveno vpletena. Moj dober prijatelj, ki že dolga leta dela na teh kao "duhovnih" področjih, je rekel, da so to pač vezi. Če en računalnik dobi virus, preko vezi gre še na druge  :P. In sem takrat delala tudi na rezanju vezi, ker sem čutila, da sem katerikrat bila preveč zaskrbljena, kar pa spet ni fajn oddajat in dodajat svojim družinskim članom. Imam en fajn cd za meditacijo ali pa prosiš kar nadangela Mihaela.  :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #519 on: April 12, 2012, 09:17:29 AM »
Eno vprašanje, ki me muči:
ali se mi splača iti v boj? Bom zmagovalka?

se sicer ne ubadam s tarotom, pa vendar mi ne da miru tvoje vprašanje, tako da ti moram napisati, kar se mi mota po glavi:
v boju nikoli ne moreš zmagati, ker energijo vlagaš v konflikt in ga s tem ohranjaš pri življenju, se pa ob tem le izčrpavaš
vprašaj se zakaj si se znašla v tej situaciji in kako jo lahko najprej sprejmeš, potem pa v njej poiščeš tisto kar je zate smiselno oz sprejemljivo, če tega ni, potem situacija ni zate in jo enostavno zapusti, pa niti kaj dosti ni potrebno razlagati zakaj, kaj in kako se odločaš, to je tvoja stvar, ki se drugih ne tiče
srečno čebelica  8)

Hvala, nensi.

Zato pa tudi sprašujem, ker se mi s tem ne da ubadat, mi pa ni všeč način izsiljevanja osebe in pa da ne spoštuje drugih in njihovega dela. Mah, najraje bi bila vzvišena (in vulgarna) in bi rekla, da naj si denar nekam vtak...  >:(

Nensi,

tvoje razmišljanje mi je dalo misliti in sem problem obrnila v svoj prid, tako da sem ga vzela za lekcijo in sem spoznala, da je bolje, da se je to zgodilo sedaj, ko je vse v povojih, da bom potem pripravljena in bom znala reagirat pravočasno, oz. bom to situacijo preprečila že v štartu. Upam, da bo druga stran razumevajoča.

Ta oseba je tako negativna, da mi je bilo že na začetku neprijetno (jo poznam že od prej). Ko je ona "streljala s puščicami", sem najprej ustrelila nazaj s puščicami, sedaj pa streljam z rožicami in se počutim super!! Res vidim, da sem na višjem nivoju.

Hvala angelčica moja, da bdiš nad mano in me usmerjaš.  :-*

bravo maya, ponosna, da si tako hitro in elegantno razrešila izziv, uživaj v  vonju cvetja, ki ga sadiš  :)

hvala  ;D

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #520 on: April 12, 2012, 09:51:58 AM »
Mene pa zanima glede zdravja mojega kužka...skos je nekaj narobe  :(
Ubogi kužek, res je trenutno kar v težki situaciji, na slikci zgleda, da kar težko prenaša breme. Kralj novcev pomeni ugoden izid, morda nekoga, ki bo nudil pomoč. Potrebno pa bo narediti še kakšen korak, morda poskusiti še kakšno možnost, poiskat še  kakšno drugo  mnenje ali alternativno vrsto zdravljenja...

Rena res si me osrečila... hvaaallaaa  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #521 on: April 12, 2012, 04:53:44 PM »
Menda sem danes vstopila v leto 21 svet (če nisem zamučkala pri računanju ;D ), torej bi načeloma moralo bit bolje :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #522 on: April 12, 2012, 05:50:55 PM »
Menda sem danes vstopila v leto 21 svet (če nisem zamučkala pri računanju ;D ), torej bi načeloma moralo bit bolje :)

Če sem si pa jz prav osvežila računanje ciklov rasti, glih v ponedeljek na datu  ;D :-*, si  v 13  :D.
Torej: 12 + 4 = 16 + 2013 (do nasl.roj.dne) = 2029 = seštevek vseh številk 13. Pogledala v preglednico, zaključiš desetletni cikel štirice, Cesarja. V tem desetletju je bil poudarek na vodstvu, avtoriteti, celjenju in reševanju odnosov s pomembnimi moškimi (oče, mož...). Zaključek tega cikla, 13,  smrt in ponovno rojstvo, zna bit, da boš do konca zrušila in popucala, kar še nisi.

Tea, je res?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #523 on: April 12, 2012, 05:52:38 PM »
Huh, poglej same petice moje oddaje posta. Angelci potrjujejo same pozitivne spremembe, Tejka.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #524 on: April 12, 2012, 05:58:10 PM »
Uau pa res same 5ke :o

Madoniš moja matematika je pa res ... ;D No bom kar macolo imela v pripravljenosti, če ne rušilca hihihi ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna