Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 118967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #540 on: April 15, 2012, 08:20:41 PM »

Zanima  me moški, ki mi je zelo všeč.Tako zelo všeč, da se mu celo izogibam.Ne znam se obnašati, ko je on blizu.Je zelo zadržan, resen in drugačen kot ostali.Izstopa iz množice.
Daje signale, da sem mu tudi jaz všeč.Ampak na žalost je vse zelo zakomplicirano. ::)

Ali lahko pričakujem kaj lepega v povezavi z njim?
Bom premagala samo sebe in se mu odprla, najprej pa seveda približala?

HVALA!! :-* :-*

Lisa, kot vidim situacijo v kartah, tvoj moški daje signale, vendar se mu seveda zdiš oddaljena oseba, ki drži vse niti v rokah. Previden je, zato ga je treba k dejanjem spodbujati in nakazati kakšen povratni signal. Pri tebi vidim še vedno notranje bitke, nato pa precejšnjo spremembo. Mislim, da boš sčasoma znala opustiti svojo "obrambno držo" in se prepustila načrtom, ki bodo od tebe zahtevali ustvarjalni pogum.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #541 on: April 15, 2012, 08:40:35 PM »
Lahko še jaz eno karto. Mi ni čisto nič več jasno, ma pa seveda vez z osebo moškega spola (aj pa druzga haha). Kaj lahko pričakujem? Naj bom bolj aktivna, pasivna, naj čakam in ne naredim nič? Ne vem, kaj bi bilo najbolje. ???

Hmm...pri tej moški osebi vidim, da se je postavil v položaj obrambe. Ne ukrepaj, ne čakaj več. Karta kaže konec in hkrati pripoveduje, da na obzorju vzhaja sonce in novo jutro. Menim, da se raje postavi na distanco in se odloči, da ne boš več čakala  :( :-*  Upaj si počakat in vredna si najboljše izbire.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #542 on: April 15, 2012, 08:45:04 PM »
Tukaj tudi prosim.
V sredo potujem pa bi želela eno tarot karto za popotnico.
Hvala!  :-*

Zate Kralj palic. Stvari bodo potekale po načrtu, opravka boš imela s sposobnimi ljudmi, bodi odprta pa tudi za dobre zamisli, spodbudo  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #543 on: April 15, 2012, 08:51:45 PM »
Muči me služba in črnoglede napovedi. Septembra kaže kako novo zaposlitev? ::) ::)
Dogajanje v septembru bo kar nepredvidljivo, intenzivno. Morda se bodo odprle možnosti novega izobraževanja, glede službe pa vidim, da bo še nekaj zapletov in potrebne vztrajnosti ter borbe zanjo. Zaenkrat samo toliko.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #544 on: April 15, 2012, 09:05:04 PM »

Uh, upam, da se bo vztrajnost in borba obrestovala, pa bo nova lokacija ali ostajam na stari? :-X

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #545 on: April 15, 2012, 09:08:48 PM »

Uh, upam, da se bo vztrajnost in borba obrestovala, pa bo nova lokacija ali ostajam na stari? :-X

Zaenkrat kaže, da še na stari lokaciji...  :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #546 on: April 15, 2012, 09:12:41 PM »
joj, pa tak bi rada menjala, pa nekaj novega, že dve leti iščem neko spremembo, pa kar tu ostajam :o :-*
Rena, hvala :-*
« Last Edit: April 15, 2012, 09:27:14 PM by tia »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #547 on: April 15, 2012, 09:29:38 PM »
Tukaj tudi prosim.
V sredo potujem pa bi želela eno tarot karto za popotnico.

Zate Kralj palic. Stvari bodo potekale po načrtu, opravka boš imela s sposobnimi ljudmi, bodi odprta pa tudi za dobre zamisli, spodbudo  :-*

To je čisto noro, Rena.
Ko grem širše "študirat" karte, ki mi jih potegneš, popolnoma ustrezajo tudi fizični opisi oseb, ki jih omenjajo. Tokrat... svetlolas moški... sposoben... pozitiven... skratka, ni da ni.
Ja to je res dobra karta, z veseljem grem na to pot.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #548 on: April 16, 2012, 01:07:12 AM »
Lahko še jaz eno karto. Mi ni čisto nič več jasno, ma pa seveda vez z osebo moškega spola (aj pa druzga haha). Kaj lahko pričakujem? Naj bom bolj aktivna, pasivna, naj čakam in ne naredim nič? Ne vem, kaj bi bilo najbolje. ???

Hmm...pri tej moški osebi vidim, da se je postavil v položaj obrambe. Ne ukrepaj, ne čakaj več. Karta kaže konec in hkrati pripoveduje, da na obzorju vzhaja sonce in novo jutro. Menim, da se raje postavi na distanco in se odloči, da ne boš več čakala  :( :-*  Upaj si počakat in vredna si najboljše izbire.

Hvala ti... Mah ja, najin odnos je res zakompliciran, sploh ker je toliko ljudi uključenih zraven. Ampak, ko pa sva sama je vse tako prav, vse paše na svoje mesto, ampak ko so pa drugi prisotni, pa vse zamrzne. Bi tudi jaz rekla, da se je postavil v položaj obrambe, sem najbrž kr sama na nek način to sforsirala, žal. Ampak sem tudi sama začutila, da je pa morda čas, da grem naprej. če vse ne štima kot mora, pač ni čist tapravo. Sem veliko odnesla, karkorkoli obrneš. Še 1x hvala iz srca :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #549 on: April 16, 2012, 08:44:21 AM »

Zanima  me moški, ki mi je zelo všeč.Tako zelo všeč, da se mu celo izogibam.Ne znam se obnašati, ko je on blizu.Je zelo zadržan, resen in drugačen kot ostali.Izstopa iz množice.
Daje signale, da sem mu tudi jaz všeč.Ampak na žalost je vse zelo zakomplicirano. ::)

Ali lahko pričakujem kaj lepega v povezavi z njim?
Bom premagala samo sebe in se mu odprla, najprej pa seveda približala?

HVALA!! :-* :-*

Lisa, kot vidim situacijo v kartah, tvoj moški daje signale, vendar se mu seveda zdiš oddaljena oseba, ki drži vse niti v rokah. Previden je, zato ga je treba k dejanjem spodbujati in nakazati kakšen povratni signal. Pri tebi vidim še vedno notranje bitke, nato pa precejšnjo spremembo. Mislim, da boš sčasoma znala opustiti svojo "obrambno držo" in se prepustila načrtom, ki bodo od tebe zahtevali ustvarjalni pogum.

ja, notranje bitke so prisotne že nekaj časa, zato sem tudi bolj zaprta.
zelo težko obdobje imam.

upam, da se kmalu sprostim in opustim svojo obrambno držo.

HVALA! ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #550 on: April 16, 2012, 09:35:36 AM »
Prosim za pomoč :) Menjava službe in selitev, bo kaj ali ne? ???

Draga Fresita, pri menjavi službe še vedno vidim zadržke v tebi sami. Služba bo, ko se boš res odprla in z vsem srcem začutila, da si dozorela in odločena za spremembo. Nekako se še zadržuješ v svojem svetu, ne upaš se podati ven iz svojega varnega  zavetja, ne upaš "poleteti", čeprav si bistra, logična, poštena, stvarna. Vse želiš imeti dodelano, za novo pa je treba stopiti v neznano...čuvaš obstoječe stanje in s tem oddajaš blokade: ne odide staro ne pride novo...

Selitev: nekaj je narejeno, pripravljeno, trenutno zadeva stoji in "počivate". Svetujem, da še ne siliš na vso silo v selitev. Pretehtaj še malo vse dejavnike za selitev oziroma se bo sčasoma situacija sama izkristalizirala.
Vse dobro  :-*

Hvala Rena!  :-* Za službo, ki si jo želim, je potrebna selitev, izgleda pa, da stvari niso še ''dozorele''. ...ja, je res, vse želim imeti dodelano :)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #551 on: April 16, 2012, 11:56:37 AM »
Jaz bi tudi prosila...neki sem zašuštrala v enem odnosu (ni ljubezenski), z osebo, ki mi je draga...pa me zanima kako se bo to razrešilo?
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #552 on: April 16, 2012, 12:21:06 PM »
Jaz bi tudi prosila...neki sem zašuštrala v enem odnosu (ni ljubezenski), z osebo, ki mi je draga...pa me zanima kako se bo to razrešilo?

Sicer v začetku malo zadržanoti in nepripravljenosti za pogovor, ampak je razrešitev že na vidiku. Ne bo hudega. Obe strani bosta prišli vsaka na svoji strani do nekih novih spoznanj. Tako je moralo priti ...
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #553 on: April 16, 2012, 12:24:44 PM »

Sicer v začetku malo zadržanoti in nepripravljenosti za pogovor, ampak je razrešitev že na vidiku. Ne bo hudega. Obe strani bosta prišli vsaka na svoji strani do nekih novih spoznanj. Tako je moralo priti ...

Hvala Maja :-* :-* Si mi polepšala dan :D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #554 on: April 16, 2012, 09:05:37 PM »
Menda sem danes vstopila v leto 21 svet (če nisem zamučkala pri računanju ;D ), torej bi načeloma moralo bit bolje :)

Če sem si pa jz prav osvežila računanje ciklov rasti, glih v ponedeljek na datu  ;D :-*, si  v 13  :D.
Torej: 12 + 4 = 16 + 2013 (do nasl.roj.dne) = 2029 = seštevek vseh številk 13. Pogledala v preglednico, zaključiš desetletni cikel štirice, Cesarja. V tem desetletju je bil poudarek na vodstvu, avtoriteti, celjenju in reševanju odnosov s pomembnimi moškimi (oče, mož...). Zaključek tega cikla, 13,  smrt in ponovno rojstvo, zna bit, da boš do konca zrušila in popucala, kar še nisi.

Tea, je res?

Rena bi še meni tole pogledala?? moja je 11, če sem pravilno računala datum rojstva (30.12) in 2012?? kaj pomeni??

mimogrede, se spomniš, ko si mi zadnjič "tarotirala"... hehe, ni bilo namenjeno, res je bilo na majavih nogah :) sem hotla eno stvar naredit za bivšega za roj dan (kar vem, da bi mu neskončno veliko pomenilo), pa bi morala zapeči na cd, pa je crknil moj pekač, na maminem ni in ni šlo zapečt... sem obupala, sprijaznila, da mi vesolje pošilja sporočila, da ni dobra ideja, naj pustim stat... in ob 11ih zvečer pravi mama, da ji je pa zdaj ratalo brez težav (moralo bi biti do kakih 17, ker sem hotela dati na pošto)... na, a mi je lahko vesolje dalo več signalov?! :)