Menda sem danes vstopila v leto 21 svet (če nisem zamučkala pri računanju
), torej bi načeloma moralo bit bolje 
Če sem si pa jz prav osvežila računanje ciklov rasti, glih v ponedeljek na datu
, si v 13
.
Torej: 12 + 4 = 16 + 2013 (do nasl.roj.dne) = 2029 = seštevek vseh številk 13. Pogledala v preglednico, zaključiš desetletni cikel štirice, Cesarja. V tem desetletju je bil poudarek na vodstvu, avtoriteti, celjenju in reševanju odnosov s pomembnimi moškimi (oče, mož...). Zaključek tega cikla, 13, smrt in ponovno rojstvo, zna bit, da boš do konca zrušila in popucala, kar še nisi.
Tea, je res?
Rena bi še meni tole pogledala?? moja je 11, če sem pravilno računala datum rojstva (30.12) in 2012?? kaj pomeni??
mimogrede, se spomniš, ko si mi zadnjič "tarotirala"... hehe, ni bilo namenjeno, res je bilo na majavih nogah

sem hotla eno stvar naredit za bivšega za roj dan (kar vem, da bi mu neskončno veliko pomenilo), pa bi morala zapeči na cd, pa je crknil moj pekač, na maminem ni in ni šlo zapečt... sem obupala, sprijaznila, da mi vesolje pošilja sporočila, da ni dobra ideja, naj pustim stat... in ob 11ih zvečer pravi mama, da ji je pa zdaj ratalo brez težav (moralo bi biti do kakih 17, ker sem hotela dati na pošto)... na, a mi je lahko vesolje dalo več signalov?!