9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sandry_ca on April 13, 2012, 12:55:19 PMJoj imam še eno vprašanje In sicer glede mojih delvnic in glede izdaje knjigice, ter palčkovih kart...bo to ratalo do jesni, tako kot sem si zadala? Hvala Huh, zgodba v kartah. Na še dve dodatni vprašanji o izidu sem dobila paža palic, ki obeta nove načrte, katerih uresničitev terja veliko poguma, domišljije in ustvarjalnosti, kaže obete za službo ali da se ti oglasijo sorodniki iz tujine...Pač glede na tole zgodbo kart, v katerih so tri karte "palice", ki ponazarjajo umetniške in ustvarjalne sposobnosti in potrjujejo, na katerem področju sva, vidim pri tebi še dvome, kolebanje...Dvojka palic, v eni roki drži zemljo in se odloča o potovanju v nov svet, v levi popotno palico. Kot da se še ne moreš čisto odločiti, seveda, vedno je potreben pogum, da stopimo na novo pot. Sedmica palic pravi, da se boš v tem "svetu" morala braniti in znati postavljati zase, nič kolebati. Nadalje boš morala ob svoji ustvarjalni dejavnosti uporabljati razumski pristop in imeti racionalna pričakovanja, znati postavljati zahteve na pogodbenih in materialno utemeljenih dejstvih, nekako znati slalomirati med svojo ustvarjalnostjo in poslovnostjo. Vodi naj te jasna izbira, kaj želiš in včasih boš morala kaj tudi tvegati. Torej pozitiven izid, ti pa le pogumno in odločno, ne daj se "pokolebati", to pa bo tudi potrebno, da se vse to izvede.
Joj imam še eno vprašanje In sicer glede mojih delvnic in glede izdaje knjigice, ter palčkovih kart...bo to ratalo do jesni, tako kot sem si zadala? Hvala
Rena bi še meni tole pogledala?? moja je 11, če sem pravilno računala datum rojstva (30.12) in 2012?? kaj pomeni?? mimogrede, se spomniš, ko si mi zadnjič "tarotirala"... hehe, ni bilo namenjeno, res je bilo na majavih nogah sem hotla eno stvar naredit za bivšega za roj dan (kar vem, da bi mu neskončno veliko pomenilo), pa bi morala zapeči na cd, pa je crknil moj pekač, na maminem ni in ni šlo zapečt... sem obupala, sprijaznila, da mi vesolje pošilja sporočila, da ni dobra ideja, naj pustim stat... in ob 11ih zvečer pravi mama, da ji je pa zdaj ratalo brez težav (moralo bi biti do kakih 17, ker sem hotela dati na pošto)... na, a mi je lahko vesolje dalo več signalov?!
Mene pa zanima za v kako se bo imela v soboto zvečer, saj to je večer, ko bi morala uživati in se imeti lepo.
Quote from: sanjalka on April 19, 2012, 07:59:56 AMMene pa zanima za v kako se bo imela v soboto zvečer, saj to je večer, ko bi morala uživati in se imeti lepo.Sanjalka ni prav fajn spraševati za druge. Saj veš - karma
Pravkar me je "obdelal" en mlad zobozdravnik, bil je tako nežen , da sem si zaželela, da bi me "obdelal" še večkrat
Quote from: tia on April 19, 2012, 04:32:29 PMPravkar me je "obdelal" en mlad zobozdravnik, bil je tako nežen , da sem si zaželela, da bi me "obdelal" še večkrat si me nasmejala
Po raznih kolobocijah se selim konec tega meseca nazaj domov. Konec študentskega življenja.vprašanje: kaj mi bo ta selitev domov prinesla? Bo kej pozitivnega?
Quote from: hannah on April 19, 2012, 05:57:09 PMPo raznih kolobocijah se selim konec tega meseca nazaj domov. Konec študentskega življenja.vprašanje: kaj mi bo ta selitev domov prinesla? Bo kej pozitivnega?Ja, ta selitev nazaj bo na tvojem osebnem nivoju kot nek nov začetek. To jemlješ kot kar precej veliko spremembo v svojem življenju. Opazila boš, kako si se spremenila v tem času, ko si bila odsotna in koliko ti je prinesel. Koliko izkušenj, znanja, postala si bolj zrela, odrasla, odgovorna. In to razliko boš najbrž občutila šele, ko se vrneš nazaj v domače okolje.
Quote from: Rena on April 15, 2012, 08:45:04 PMQuote from: Pika on April 15, 2012, 03:46:52 PMTukaj tudi prosim. V sredo potujem pa bi želela eno tarot karto za popotnico.Hvala! Zate Kralj palic. Stvari bodo potekale po načrtu, opravka boš imela s sposobnimi ljudmi, bodi odprta pa tudi za dobre zamisli, spodbudo To je čisto noro, Rena.Ko grem širše "študirat" karte, ki mi jih potegneš, popolnoma ustrezajo tudi fizični opisi oseb, ki jih omenjajo. Tokrat... svetlolas moški... sposoben... pozitiven... skratka, ni da ni.Ja to je res dobra karta, z veseljem grem na to pot.Hvala!
Quote from: Pika on April 15, 2012, 03:46:52 PMTukaj tudi prosim. V sredo potujem pa bi želela eno tarot karto za popotnico.Hvala! Zate Kralj palic. Stvari bodo potekale po načrtu, opravka boš imela s sposobnimi ljudmi, bodi odprta pa tudi za dobre zamisli, spodbudo
Tukaj tudi prosim. V sredo potujem pa bi želela eno tarot karto za popotnico.Hvala!
Quote from: Rena on April 11, 2012, 06:28:16 PMQuote from: Pika on April 10, 2012, 10:49:32 PMA zdej ma pa mene na muhi? A da me bo obvladoval?Huh, šestica novcev. Ta mož je dovolj premožen, vendar drži v levi roki tehtnico. Lahko da bo radodaren, še prej pa verjamem, da bo krepko tehtal, preden bo denarčke delil s tabo. Ne vem pa, kaj bo uravnovesilo tehntnico, menda ja ne obvladovanje tebe Quote from: Pika on April 10, 2012, 10:49:32 PMA mu čem mal nagajat pa bit mal težka tarča? Lahko mu malo, samo predolgo pa tudi ne "nategovat" Quote from: Pika on April 10, 2012, 10:49:32 PMSe ga moram držat... kakorkoli že. Tu se lahko obeta nov začetek, blagostanje, varnost.Rena, hvala, ker nas takole crkljaš! Ne bom preveč nagajala, ne bo se pa tudi preveč podložno vedla. Ja... mogoče bova pa res še delala skupaj.Hvala še enkrat!
Quote from: Pika on April 10, 2012, 10:49:32 PMA zdej ma pa mene na muhi? A da me bo obvladoval?Huh, šestica novcev. Ta mož je dovolj premožen, vendar drži v levi roki tehtnico. Lahko da bo radodaren, še prej pa verjamem, da bo krepko tehtal, preden bo denarčke delil s tabo. Ne vem pa, kaj bo uravnovesilo tehntnico, menda ja ne obvladovanje tebe Quote from: Pika on April 10, 2012, 10:49:32 PMA mu čem mal nagajat pa bit mal težka tarča? Lahko mu malo, samo predolgo pa tudi ne "nategovat" Quote from: Pika on April 10, 2012, 10:49:32 PMSe ga moram držat... kakorkoli že. Tu se lahko obeta nov začetek, blagostanje, varnost.
A zdej ma pa mene na muhi? A da me bo obvladoval?
A mu čem mal nagajat pa bit mal težka tarča?
Se ga moram držat... kakorkoli že.
Hehe Pika, a je bil dober tvoj vitez v sanjah? Tudi mene je še mučil pomen Viteza čaš. Sem zato "pošnofala" še v razlagi avtor.Angeles Arien, kjer so razlage na osnovi thoth kart. Poglej tega viteza čaš: http://www.mychi.si/si/karta_dneva/vitez_cas_-_optimist.htmlVitez čaš je edini vitezov, ki ne nosi čelade. Tako simbolizira odprtost, zaupanje in željo po opaznosti. Iz čaše (ljubezni) leze rak (pri mojih kartah riba), astrološki simbol, ki predstavlja čustveno zvestobo in zmožnost nudenja podpore in pozitivne spodbude. Bel konj simbol moči, zelena obleka - ustvarjalnost. Pod njim je pav, ki lahko simbolizira ego in ničevost, vitez pa se dviga nad to. Ego in ničevost pavu pripisujemo na zahodu, na vzhodu pa je zdravilni znak oziroma simbol duše. Tako da, res pravi romantični vitez