Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 169952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #405 on: June 21, 2010, 09:32:28 AM »
Prijateljstvo torej (najbrž) ostaja :)
se dobiva na njegovo željo.
In nisem mogla da nebi obrnila kart....
dar-smrt-hrepenenje
Bi rekla da lepe spremembe, če bom seveda sama tako hotela?
Se motim????

O, lepo, da si si vrgla kartice ... Ker sem trenutno v službi in ti jih jaz ne morem.
Sicer kakšno drugo mnenje še zaželjeno, ampak meni se dozdeva, da na tem srečanju ne bo tistega, kar si želiš. V trenutku se lahko to tvoje veselje ob povabilu sprevrže v kaj drugega. Mogoče v še hujšo željo po njem.

Daj, vprašaj na splošno za vajin odnos, kako bo šel ...

Še hujšo???
Pol itak eksplodiram :)
-
Ful sem zmedena, tako da ne morem  vrčt kart, ker dvomim, da mi bojo pokazale realno sliko.
Moram se umirit.
-
Zdej počakam na najino srečanje...vidim kako bo, in potem bom pa tebe prosila, če boš ti pogledala za najin odnos?
lahko?

No, takole pokaže. Srečevala se bosta še, je pa že v vajin odnos prišla neka sprememba, neka nova faza. Najbrž si to že opazila. Hm, ima mogoče on kakšne težave s preteklostjo ali pa celo s tretjo osebo? Ker ravno zaradi tega zna biti še vnaprej bolj tako tako ... Zadržan ... Sem vprašala še za njegova čustva do tebe ... Si bila neka prelomnica pri njem, ni ostal ravnodušen, ko te je spoznal. Bo ti pa najbrž povedal, kako je pri njem, ampak ob pravem času. Kaj preveč romantičen na vajinih srečanjih ne bo. Bo kar ostal zaprt in skrivnosten, ti se pa tudi kar malo zadrži. Tale vajina veza mi bolj kot romantična, deluje erotično ... Se motim?
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #406 on: June 21, 2010, 11:34:47 AM »
Prijateljstvo torej (najbrž) ostaja :)
se dobiva na njegovo željo.
In nisem mogla da nebi obrnila kart....
dar-smrt-hrepenenje
Bi rekla da lepe spremembe, če bom seveda sama tako hotela?
Se motim????

O, lepo, da si si vrgla kartice ... Ker sem trenutno v službi in ti jih jaz ne morem.
Sicer kakšno drugo mnenje še zaželjeno, ampak meni se dozdeva, da na tem srečanju ne bo tistega, kar si želiš. V trenutku se lahko to tvoje veselje ob povabilu sprevrže v kaj drugega. Mogoče v še hujšo željo po njem.

Daj, vprašaj na splošno za vajin odnos, kako bo šel ...

Še hujšo???
Pol itak eksplodiram :)
-
Ful sem zmedena, tako da ne morem  vrčt kart, ker dvomim, da mi bojo pokazale realno sliko.
Moram se umirit.
-
Zdej počakam na najino srečanje...vidim kako bo, in potem bom pa tebe prosila, če boš ti pogledala za najin odnos?
lahko?

No, takole pokaže. Srečevala se bosta še, je pa že v vajin odnos prišla neka sprememba, neka nova faza. Najbrž si to že opazila. Hm, ima mogoče on kakšne težave s preteklostjo ali pa celo s tretjo osebo? Ker ravno zaradi tega zna biti še vnaprej bolj tako tako ... Zadržan ... Sem vprašala še za njegova čustva do tebe ... Si bila neka prelomnica pri njem, ni ostal ravnodušen, ko te je spoznal. Bo ti pa najbrž povedal, kako je pri njem, ampak ob pravem času. Kaj preveč romantičen na vajinih srečanjih ne bo. Bo kar ostal zaprt in skrivnosten, ti se pa tudi kar malo zadrži. Tale vajina veza mi bolj kot romantična, deluje erotično ... Se motim?

Nič se ne motiš Ženska...hvala ti.
Težave so in res zaradi tretje osebe.
Tudi skrivnosten je, zadržan...
Prav tako spremembe v odnosu...
Poleg vseh težav, pa itak ne moreva drug brez drugega...tudi če si tega ne priznava.
Hvala ženska, res sem ti hvaležna za te vrstice.

Lep pozdrav. :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #407 on: June 21, 2010, 12:05:07 PM »
Ni za kaj ... Pa še kdaj.  :P
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #408 on: June 24, 2010, 12:16:16 AM »
Hej Ženska, tut glede srečanja se nisi nič zmotila.
Je blo kr fajn...tut eksplodirala bi skoraj :)
Se pa zadružem  :P
-
Lep pozdrav

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #409 on: July 19, 2010, 06:58:05 PM »

Hej, hej. imam velik problem, nekje v hiši sem založila ključ, ki ga moram nujnooo najti. Iščem, ko zmešana. Mi lahko kdo pogleda
v karte (pa sploh lahko to povedo????), kje je ključ? Spodaj v hiši (kuhna, dnevna, veranda, spalnica), zgoraj (sobal, sobar, sobam, sobas)?
Vse sem že premetala, ključa pa nikjer. :(

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #410 on: July 19, 2010, 08:33:24 PM »
tia hoj jst ti glih nisem pogledala v karte ampak,ko sem brala kaj si napisala moja prva misel je bila omara,upam da ti bo to kej koristilo pa srečno pri iskanju,ki bo uspešno ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #411 on: August 19, 2010, 07:26:55 AM »
Pred odločitvijo, če naj nekaj naredim ali ne sem vrgla karte. Padli sta težave (neprilika) in sreča.
Sicer je dogodek že mimo, vendar me zanima, kako bi ve interpretirale to kombinacijo.
Če ima katera voljo in čas...pol povem, kako se je dogodek razvil  ;)

Mogoče je šlo za neko srečo v nesreči. In kakšne težave v začetku, ali pa samo strah, kako se lotiti, trema ... Razplet je pa vsekakor moral biti pozitiven ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #412 on: August 19, 2010, 10:13:13 AM »
Dvomim, da bo šlo za nedoločen čas ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #413 on: August 19, 2010, 10:20:13 AM »
Dvomim, da bo šlo za nedoločen čas ...

zakaj?

Glede na karto sreče ...
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #414 on: August 21, 2010, 02:42:02 AM »
Pozdravljena Ženska!

Če boš imela čas (ker ni nič nujnega), bi te prosila, če vržeš par kartic na temo mojega ljubezenskega življenja; kako kaj kaže razvoj dogodkov v prihodnje?

Najlepša hvala  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #415 on: August 21, 2010, 01:42:49 PM »
Pozdravljena Ženska!

Če boš imela čas (ker ni nič nujnega), bi te prosila, če vržeš par kartic na temo mojega ljubezenskega življenja; kako kaj kaže razvoj dogodkov v prihodnje?

V preteklosti si morala imeti neke zadeve, ki so pokvarile tvojo srečo. Ampak to je zdaj ozdravljeno, le še ti moraš narediti svoje in pozabiti. Odpočij si in ne skrbi, ker si zaščitena od zgoraj.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #416 on: August 25, 2010, 08:35:38 PM »
Pozdravljena Ženska!

V preteklosti si morala imeti neke zadeve, ki so pokvarile tvojo srečo. Ampak to je zdaj ozdravljeno, le še ti moraš narediti svoje in pozabiti. Odpočij si in ne skrbi, ker si zaščitena od zgoraj.

Hvala Ženska  :-* Veš, prav to s pozabljanjem je težava, ker so obdobja, ko mi to odlično uspeva in obdobja, ko imam občutek, kot da se vse vrača..

Offline Opal

• Mojster
« Reply #417 on: September 06, 2010, 11:23:56 AM »
Pozdravljeni!

Mi lahko prosim kdo *vrže* karte za mojo situacijo glede novega poznanstva z moško osebo, ki sem jo spoznala pred kratkim. Občutek imam, da je to moja sorodna duša, ki jo iščem že nekaj časa. Kaj povedo karte? 

Hvala!

:-*    Opal

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #418 on: September 13, 2010, 05:21:05 AM »
Pozdravljeni!

Mi lahko prosim kdo *vrže* karte za mojo situacijo glede novega poznanstva z moško osebo, ki sem jo spoznala pred kratkim. Občutek imam, da je to moja sorodna duša, ki jo iščem že nekaj časa. Kaj povedo karte? 

Hvala!

:-*    Opal

Hej! To razmerje ti bo prineslo veliko lepega. Pozitivna, romantična doživetja. Le sanjaj in uživaj.  ;) :-*
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #419 on: September 14, 2010, 12:09:27 PM »
Hej! To razmerje ti bo prineslo veliko lepega. Pozitivna, romantična doživetja. Le sanjaj in uživaj.  ;) :-*

Ženska, hvala za vpogled. Sem se zelo razveselila, ko je tako lepa napoved. Nekaj me je pa zmotilo in sicer tole *le sanjaj in uživaj* oz. neznam si prav razložiti ali mogoče to kaže na virtualno doživljanje vsega lepega, ker to osebo sem spoznala na tak način ali to pomeni kaj drugega  ::)  Prosim, če mi lahko vsaj malo *razjasniš*, ker mi je to sedaj zelo pomembno in, da nebom kakšne napakice napravila.