Lep pozdrav punce!
Prebiram vaše poste o cigankah in ste res super
Jaz sem kupila karte že kar kakšnih 10 let nazaj in sem jih ponovno odkrila z navdušenjem.
Ampak ker še zdaleč nisem tako vešča kot ve bi vas lepo prosila za razlago - sama sebi namreč nisem najboljši interpret 
1.vprašanje: se bo moje intimno razmerje kaj spremenilo? in kako?
ljubimec - sporočilo - upanje
2. vprašanje: si on želi intime?
- denar -
Najlepša hvala za pomoč 
Živjo in dobrodošla
Jaz bi ti vseeno namignila, da vsaj poskušaš. Potem bomo že kaj dodali.
Najlepša hvala Tea

lep pozdravček tudi tebi!
Ok, moja interpretacija : #ljubimec# - to predstavlja njega - mojega partnerja - v bistvu sem se želela omejiti samo na eno karto ampak ker je ta karta bolj nakazovalna sem potegnila še 2 oz. sta mi kar same padle iz kupčka med mešanjem. #sporočilo# - dobila naj bi odgovor na to vprašanje od njega samega in ker je naslednja karta #upanje# naj bi bil to pozitivni odgovor.
Ampak bega me ker se mi zdi karta #ljubimec# oz. njegova podoba bolj rigidna - stoji kot vkopan, tudi njegova frizura je preveč popolno počesana. Roko dviguje proti srcu, kot da ga boli ali ga poskuša zaščititi. Njegova obleka je dvojna, kot da se mogel odločit kaj bi oblekel, pa je oblekel kar oboje - neodločenost. Okolje je roza, kar je vseeno pozitivno, ljubeče, intimno in tudi v naravi je, tako da je povezan sam s sabo....#sporočilo# se mi zdi zelo pozitivno, angel ki stresa denar je gol in na nek način razgalja resnico - se pravi prinaša sporočilo o goli resnici. Ker je v zraku in tako lebdeč, pa da je ta resnica zaenkrat še "v zraku". Mogoče nakazuje tudi, da se bo s tem sporočilom situacija dvignila višje v drugo sfero.#upanje# je spet pozitivna karta ampak mi sper odpira dvojnost in nekaj potencialnega. Ženska stoji meg morjem in nebom - lahko tudi med fizičnim in duhovnim - z eno roko še veno zasidrana v zemljo - stabilnost in spet rigidnost - z drugo pa spušča svoje vrtnice v nebo - dinamika, sprememba - je še vedno neodločena, čeprav pogleduje proti nebu in vrtnicam, se pravi se nagiba proti višinam. Mogoče tudi zaradi tega, ker je morje zelo razburkano - jaz bi to povezala s čustvi in ji ta jasnina neba nad oblaki daje neko spokojnost, tišino, odprtost in nenavezanost na to kar ima, se pravi vrtnice...
- Pri drugem vprašanju sem potegnila samo eno karto #denar# skrinja bi lahko bila zaklad - se pravi nekaj skritega, svetega, dragocenega in je napol odprta. Ven visita dve verižici, lahko bi bili moška in ženska, ne dotikata se,. Tako skrbno sta položeni, kot bi jih nekdo namenoma položil skapaj, ampak ne tako, da bi se združili. Kot je skrinja napol odprta, tudi verižici napol visita iz skrinje in ne skrinja ,ne verižici se nev kažeta v popolnosti. Zakaj ne. Kupček denarja je v ospredju, velik in se nam kaže zelo očitno. Zakaj kupček ja in vreča ne - spet nekaj skriva, tako zavezana. Denar kot sam, je že tako simbol nečistosti, pompoznosti, narejene sreče - po drugi strani, pa tudi obilje, lahko čustveno, duhovno, materialno, ali pa celostno. Z denarjem vsekakor odpade kup skrbi in se lahko posvetiš "pomembnim" aspektom svojega življenja.
Kako kaže?
vseeno ne znam najbolj povezati z vprašanjema... kakšen objektivni namig?

še enkrat hvalalala!