Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 169957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #450 on: November 04, 2010, 07:00:50 PM »
Žal nisem nikomur pogledala v karte, ker jih nikoli nisem imela pri računalniku ... Vprašanja, ki ste mi jih zastavili, najbrž niso več aktualna. Lahko pa vseeno kaj pogledam ...  :)

Jes bi pa še useen prosila, če pogledava mau za ljubezen, kako mi kaže, bi blo lepo kej slišat ;) hvala ti ***

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #451 on: November 04, 2010, 08:00:24 PM »
Žal nisem nikomur pogledala v karte, ker jih nikoli nisem imela pri računalniku ... Vprašanja, ki ste mi jih zastavili, najbrž niso več aktualna. Lahko pa vseeno kaj pogledam ...  :)

Jes bi pa še useen prosila, če pogledava mau za ljubezen, kako mi kaže, bi blo lepo kej slišat ;) hvala ti ***

Pusti staro za seboj in razmisli o korenitih spremembah. To je zdaj najbolj pomembno.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #452 on: November 04, 2010, 08:05:32 PM »

Pusti staro za seboj in razmisli o korenitih spremembah. To je zdaj najbolj pomembno.

Hvala za vpogled, zlata si *** me je pa to kar malo prestrašilo..nisem ravno vesela sprememb, ker jih je bilo v zadnjem obdobju že preveč..ampak kar nam je namenjeno, nam je, ane? :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #453 on: November 04, 2010, 08:07:32 PM »
Tako je. Ti moraš zdaj začeti pri sebi.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #454 on: November 04, 2010, 08:33:25 PM »
Tako je. Ti moraš zdaj začeti pri sebi.

Čutim to že od začetka poletja. Ne najdem smeri v katero it..v bistvu je še bolj pomebno kot točna smer to, da ne vem, kje naj začnem točno pri sebi..

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #455 on: November 04, 2010, 09:08:27 PM »
Ojla, Ženska,
tisto, kar sem spraševala zadnjič, se je odlično izšlo, tako da odgovor zdaj poznam.
Glavno v zvezi s tem se bo pa dogajalo februarja.
Pa bi vprašala, na kaj naj bom do takrat najbolj osredotočena, da bom potegnila iz tega čim boljše rezultate. Kako kaže nasploh?
Upam, da so ciganske karte primerne tudi za tovrstne nasvete.
Se pa tiče poklica/kariere, ja.  ;)
Najlepša hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #456 on: November 05, 2010, 06:06:22 PM »
Ojla, Ženska,
tisto, kar sem spraševala zadnjič, se je odlično izšlo, tako da odgovor zdaj poznam.
Pa bi vprašala, na kaj naj bom do takrat najbolj osredotočena, da bom potegnila iz tega čim boljše rezultate. Kako kaže nasploh?

Ah, tale biznis bo čisto OK. :) Si se zelo dobro odločila, pretehtala stvari. Znaš kar uspeti tu. Ta službena pot ti je bolj pisana na kožo. Niti ne vidim kakšne nevarnosti ali kaj takega, na kar bi morala biti pozorna. Samo prepusti se!
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #457 on: November 05, 2010, 06:56:21 PM »
Ojla, Ženska,

Ah, tale biznis bo čisto OK. :) Si se zelo dobro odločila, pretehtala stvari. Znaš kar uspeti tu. Ta službena pot ti je bolj pisana na kožo. Niti ne vidim kakšne nevarnosti ali kaj takega, na kar bi morala biti pozorna. Samo prepusti se!

Ooo, mega! Hvala, Ženska! Torej se lahko že veselim vnaprej. Juhuuu!
 :-*

Offline Lady

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #458 on: November 06, 2010, 10:42:05 PM »
Spet en dvom o karti VESELJE:

Zakaj ke okoli "plesalcev" kot neko črno grmovlje?

Pa še eno vprašanje imam:

Med razmišljanjem, sem pač imela vizijo.

Pred mano sta stala en bivši sošolec in njegova punca. Videla sem karte. OFICIR  - LJUBIMKA - MISLEC
Karta Oficir je stala pred fantom, Ljubimka vmes, Mislec pa pred punco.
Ali lahko imajo te karte "realen" pomen? Čeprav so ble le v viziji? ???

Offline tishina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #459 on: December 05, 2010, 07:09:28 PM »
Lep pozdrav punce!
Prebiram vaše poste o cigankah in ste res super  :) Jaz sem kupila karte že kar kakšnih 10 let nazaj in sem jih ponovno odkrila z navdušenjem.
Ampak ker še zdaleč nisem tako vešča kot ve bi vas lepo prosila za razlago - sama sebi namreč nisem najboljši interpret  :-\

1.vprašanje: se bo moje intimno razmerje kaj spremenilo?  in kako?
 ljubimec - sporočilo - upanje

2. vprašanje: si on želi intime?
 - denar -

Najlepša hvala za pomoč  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #460 on: December 05, 2010, 07:32:05 PM »
Lep pozdrav punce!
Prebiram vaše poste o cigankah in ste res super  :) Jaz sem kupila karte že kar kakšnih 10 let nazaj in sem jih ponovno odkrila z navdušenjem.
Ampak ker še zdaleč nisem tako vešča kot ve bi vas lepo prosila za razlago - sama sebi namreč nisem najboljši interpret  :-\

- denar -

Živjo in dobrodošla

Jaz bi ti vseeno namignila, da vsaj poskušaš. Potem bomo že kaj dodali.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tishina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #461 on: December 05, 2010, 08:26:59 PM »
Lep pozdrav punce!

- denar -

Živjo in dobrodošla

Najlepša hvala Tea :) lep pozdravček tudi tebi!

Ok, moja interpretacija : #ljubimec# - to predstavlja njega - mojega partnerja - v bistvu sem se želela omejiti samo na eno karto ampak ker je ta karta bolj nakazovalna sem potegnila še 2 oz. sta mi kar same padle iz kupčka med mešanjem. #sporočilo# - dobila naj bi odgovor na to vprašanje od njega samega in ker je naslednja karta #upanje# naj bi bil to pozitivni odgovor.
Ampak bega me ker se mi zdi karta #ljubimec# oz. njegova podoba bolj rigidna - stoji kot vkopan, tudi njegova frizura je preveč popolno počesana. Roko dviguje proti srcu, kot da ga boli ali ga poskuša zaščititi. Njegova obleka je dvojna, kot da se mogel odločit kaj bi oblekel, pa je oblekel kar oboje - neodločenost. Okolje je roza, kar je vseeno pozitivno, ljubeče, intimno in tudi v naravi je, tako da je povezan sam s sabo....#sporočilo# se mi zdi zelo pozitivno,  angel ki stresa denar je gol in na nek način razgalja resnico - se pravi prinaša sporočilo o goli resnici. Ker je v zraku in tako lebdeč, pa da je ta resnica zaenkrat še "v zraku". Mogoče nakazuje tudi, da se bo s tem sporočilom situacija dvignila višje v drugo sfero.#upanje# je spet pozitivna karta ampak mi sper odpira dvojnost in nekaj potencialnega. Ženska stoji meg morjem in nebom - lahko tudi med fizičnim in duhovnim - z eno roko še veno zasidrana v zemljo - stabilnost in spet rigidnost -  z drugo pa spušča svoje vrtnice v nebo - dinamika, sprememba -  je še vedno neodločena, čeprav pogleduje proti nebu in vrtnicam, se pravi se nagiba proti višinam. Mogoče tudi zaradi tega, ker je morje zelo razburkano - jaz bi to povezala s čustvi in ji ta jasnina neba nad oblaki daje neko spokojnost, tišino, odprtost in nenavezanost na to kar ima, se pravi vrtnice...

- Pri drugem vprašanju sem potegnila samo eno karto #denar# skrinja bi lahko bila zaklad - se pravi nekaj skritega, svetega, dragocenega in je napol odprta. Ven visita dve verižici, lahko bi bili moška in ženska, ne dotikata se,. Tako skrbno sta položeni, kot bi jih nekdo namenoma položil skapaj, ampak ne tako, da bi se združili. Kot je skrinja napol odprta, tudi verižici napol visita iz skrinje in ne skrinja ,ne verižici se nev kažeta v popolnosti. Zakaj ne. Kupček denarja je v ospredju, velik in se nam kaže zelo očitno. Zakaj kupček ja in vreča ne - spet nekaj skriva, tako zavezana. Denar kot sam, je že tako simbol nečistosti, pompoznosti, narejene sreče - po drugi strani, pa tudi obilje, lahko čustveno, duhovno, materialno, ali pa celostno. Z denarjem vsekakor odpade kup skrbi in se lahko posvetiš "pomembnim" aspektom svojega življenja.

Kako kaže?
 vseeno ne znam najbolj povezati z vprašanjema... kakšen objektivni namig?  :-\

še enkrat hvalalala!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #462 on: December 05, 2010, 08:27:47 PM »
Dobrodošla tudi z moje strani, torej s strani tvojega portirja.  Ne morem ti pomagat, ker si deset let pred menoj, saj še nisem kupil cigank.  

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #463 on: December 05, 2010, 08:32:56 PM »
Lep pozdrav punce!

- denar -

Živjo in dobrodošla

Najlepša hvala Tea :) lep pozdravček tudi tebi!

Ok, moja interpretacija : #ljubimec# - to predstavlja njega - mojega partnerja - v bistvu sem se želela omejiti samo na eno karto ampak ker je ta karta bolj nakazovalna sem potegnila še 2 oz. sta mi kar same padle iz kupčka med mešanjem. #sporočilo# - dobila naj bi odgovor na to vprašanje od njega samega in ker je naslednja karta #upanje# naj bi bil to pozitivni odgovor.
Ampak bega me ker se mi zdi karta #ljubimec# oz. njegova podoba bolj rigidna - stoji kot vkopan, tudi njegova frizura je preveč popolno počesana. Roko dviguje proti srcu, kot da ga boli ali ga poskuša zaščititi. Njegova obleka je dvojna, kot da se mogel odločit kaj bi oblekel, pa je oblekel kar oboje - neodločenost. Okolje je roza, kar je vseeno pozitivno, ljubeče, intimno in tudi v naravi je, tako da je povezan sam s sabo....#sporočilo# se mi zdi zelo pozitivno,  angel ki stresa denar je gol in na nek način razgalja resnico - se pravi prinaša sporočilo o goli resnici. Ker je v zraku in tako lebdeč, pa da je ta resnica zaenkrat še "v zraku". Mogoče nakazuje tudi, da se bo s tem sporočilom situacija dvignila višje v drugo sfero.#upanje# je spet pozitivna karta ampak mi sper odpira dvojnost in nekaj potencialnega. Ženska stoji meg morjem in nebom - lahko tudi med fizičnim in duhovnim - z eno roko še veno zasidrana v zemljo - stabilnost in spet rigidnost -  z drugo pa spušča svoje vrtnice v nebo - dinamika, sprememba -  je še vedno neodločena, čeprav pogleduje proti nebu in vrtnicam, se pravi se nagiba proti višinam. Mogoče tudi zaradi tega, ker je morje zelo razburkano - jaz bi to povezala s čustvi in ji ta jasnina neba nad oblaki daje neko spokojnost, tišino, odprtost in nenavezanost na to kar ima, se pravi vrtnice...

- Pri drugem vprašanju sem potegnila samo eno karto #denar# skrinja bi lahko bila zaklad - se pravi nekaj skritega, svetega, dragocenega in je napol odprta. Ven visita dve verižici, lahko bi bili moška in ženska, ne dotikata se,. Tako skrbno sta položeni, kot bi jih nekdo namenoma položil skapaj, ampak ne tako, da bi se združili. Kot je skrinja napol odprta, tudi verižici napol visita iz skrinje in ne skrinja ,ne verižici se nev kažeta v popolnosti. Zakaj ne. Kupček denarja je v ospredju, velik in se nam kaže zelo očitno. Zakaj kupček ja in vreča ne - spet nekaj skriva, tako zavezana. Denar kot sam, je že tako simbol nečistosti, pompoznosti, narejene sreče - po drugi strani, pa tudi obilje, lahko čustveno, duhovno, materialno, ali pa celostno. Z denarjem vsekakor odpade kup skrbi in se lahko posvetiš "pomembnim" aspektom svojega življenja.

Kako kaže?
 vseeno ne znam najbolj povezati z vprašanjema... kakšen objektivni namig?  :-\

še enkrat hvalalala!

Odlično

Vprašanje si zastavila nekoliko nerodno, če mene vprašaš. Mogoče pri oblikovanju vprašanj več pozornosti za naprej.

Torej bo se spremenilo /katero se pa ne?/ ....... karta upanja pa kaže, če boš potegnila voz naprej in delovala v skladu s svojimi prepričanji, dovolj motivirana in trdna. In seveda če boš vedela kje je tvoj cilj.

Drugo
Karta denarja je seks. To pa čist fizični in materialni.

Če bi hotela romantiko, čustva, duhovno zlitje in erotiko ... potem bi se morala postaviti karta darila

Lep večer

Te pa vabim, da se nam kljub vsemu pridružiš. Se mi zdi zanimivo, kako opisuješ karte.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tishina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #464 on: December 05, 2010, 11:03:48 PM »
Dobrodošla tudi z moje strani, torej s strani tvojega portirja.  Ne morem ti pomagat, ker si deset let pred menoj, saj še nisem kupil cigank.  

Andres

Najlepša hvala Andres, za lepo dobrodošlico! :)

zato so pa ciganke tu, da nam pomagajo pri cigankah  ;)